Ухвала
від 17.03.2020 по справі 388/1652/19
ДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Долинський районний суд Кіровоградської області

Справа № 388/1652/19

УХВАЛА

Іменем України

"17" березня 2020 р. Долинський районний суд Кіровоградської області

у складі: головуючого - судді Баранського Д.М.,

за участю секретаря Кіцану Г.Я.,

представників ОСОБА_1 , ОСОБА_2 ,

розглянув у відкритому судовому засіданні, у приміщенні суду в м. Долинській цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до фізичної особи - підприємця ОСОБА_4 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: приватний нотаріус Долинського районного нотаріального округу Кіровоградської області Величко Володимир Олександрович про визнання правочину недійсним, скасування рішення про державну реєстрацію речового права, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні суду заходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_3 до фізичної особи - підприємця ОСОБА_4 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: приватний нотаріус Долинського районного нотаріального округу Кіровоградської області Величко В.О. про визнання правочину недійсним, скасування рішення про державну реєстрацію речового права.

За змістом чч. 1, 2 ст. 189 ЦПК України завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Суд провів підготовче судове засідання, вирішивши питання згідно з ч. 2 ст. 197 ЦПК України.

У судовому засіданні представником позивачки заявлено клопотання про допит відповідача як свідка щодо обставин, які стосуються цієї справи.

Представник відповідача заперечував проти клопотання, зазначивши, що відповідач відмовляється давати показання щодо себе у цій справі.

За змістом ст. 63 Конституції України особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім`ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом.

Беручи до уваги те, що обставини для з`ясування яких заявлено клопотання про допит у якості свідка відповідача, стосуються його особистих дій, його представник зазначає про відмову відповідача від дачі показань як свідка у цій справі, зважаючи на предмет та підставу цього позову, суд уважає відмовити у клопотанні про допит відповідача як свідка.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 189, 198, 200 ЦПК України суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити до судового розгляду по суті на 22.04.2020 року о 11:00 год. цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до фізичної особи - підприємця ОСОБА_4 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: приватний нотаріус Долинського районного нотаріального округу Кіровоградської області Величко Володимир Олександрович про визнання правочину недійсним, скасування рішення про державну реєстрацію речового права.

У судове засідання викликати учасників справи (їх представників).

Відмовити у клопотанні представника позивачки про допит свідка.

Ухвала оскарженню не підлягає.

С Суддя: Д. М. Баранський

СудДолинський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення17.03.2020
Оприлюднено19.03.2020
Номер документу88280671
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —388/1652/19

Рішення від 22.04.2020

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Рішення від 22.04.2020

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Ухвала від 21.04.2020

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Ухвала від 21.04.2020

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Ухвала від 17.03.2020

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Ухвала від 21.12.2019

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні