Ухвала
від 18.03.2020 по справі 728/2657/19
БАХМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 728/2657/19

номер провадження 2/728/142/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

18 березня 2020 року Бахмацький районний суд Чернігівської області у складі:

головуючої судді - Лободи Н.В.

за участі секретаря судового засідання - Кулик Л.І.

представника позивачки - адвоката Ковалюха В.М.

представника відповідача ОСОБА_1 - адвоката Шелудька Є.В.

представника відповідачки ОСОБА_2 - адвоката Штундера Я.Г.

у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м.Бахмачі у цивільній справі, яка розглядається за загальними правилами позовного провадження за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_1 , ОСОБА_4 , ОСОБА_2 , треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - Регіональний сервісний центр МВС України в Київській області, Товариство з обмеженою відповідальністю Абсолют ЛТД про визнання недійсним договору купівлі-продажу та витребування майна з чужого незаконного володіння,-

В С Т А Н О В И В :

Позивачка звернулася до суду з позовом до ОСОБА_1 , ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - Регіональний сервісний центр МВС України в Київській області про визнання недійсним договору купівлі-продажу.

У ході підготовчого провадження 19.02.2020 року позивачкою було збільшено позовні вимоги позову про визнання недійсним договору купівлі-продажу та витребування майна з чужого незаконного володіння та, відповідно до ухвали суду від 19.02.2020 року, за клопотанням представника позивачки Судом в якості співвідповідача до участі у справі залучено ОСОБА_2 та у якості третьої особи - ТОВ Абсолют ЛТД .

Представник позивачки ОСОБА_3 - адвокат Ковалюх В.М. у підготовчому засіданні позовні вимоги ОСОБА_3 підтримав у повному обсязі з підстав, вказаних у позові.

Представник відповідача ОСОБА_1 - адвокат Шелудько Є.В. вимоги позивачки до ОСОБА_1 не визнав у повному обсязі, вважає їх такими, що не підлягають задоволенню.

Представник відповідачки ОСОБА_2 - адвокат Штундер Я.Г. у підготовчому засіданні також вимоги позову до ОСОБА_2 не визнав у повному обсязі, вважає їх безпідставними та необґрунтованими.

Відповідачі у підготовче засідання не з`явилися, надіслали відзиви на позов, у яких просять відмовити у задоволенні позову ОСОБА_3

Представники третіх осіб у підготовче засідання не з`явилися, при цьому представник Регіонального сервісного центру МВС України в Київській області надав заяву про розгляд справи без його участі та подав пояснення щодо позову у якому виклав доводи щодо того, що договір купівлі-продажу транспортного засобу, який просить визнати недійсним позивачка, є правомірним; представник ТОВ Абсолют ЛТД причини неявки не повідомив, пояснень щодо позову не подав.

Судом у підготовчому засіданні встановлено, що примирення сторони не досягли, врегулювати спір за участю судді не бажають. Підстави для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження чи ухвалення судового рішення відповідно до положень ч.4 ст.200 ЦПК України в підготовчому засіданні відсутні.

Судом вирішено питання про склад осіб, які братимуть участь у справі; з`ясовано питання щодо доказів; вирішено клопотання учасників справи; визначено дату, час та місце проведення судового засідання; з`ясовано розмір заявлених сторонами судових витрат; проведено інші дії, необхідні для підготовки справи до судового розгляду.

Перешкоди для призначення справи до судового розгляду відсутні.

Відповідно до положень ч.4 ст.179 ЦПК України слід встановити строк позивачці для подання відповіді на відзиви відповідачів такий, що дозволить позивачці підготувати свої міркування, аргументи та відповідні докази, іншим учасникам справи - отримати відповідь на відзив завчасно до початку розгляду справи по суті, а відповідачам - надати учасникам справи заперечення завчасно до початку розгляду справи по суті.

Окрім того, у відповідності до п.13 ч.2 ст.197 ЦПК України слід встановити строк учасникам справи на подання відповіді на пояснення третьої особи.

Керуючись ст.ст. 197,198 ЦПК України, Суд,-

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_1 , ОСОБА_4 , ОСОБА_2 , треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - Регіональний сервісний центр МВС України в Київській області, Товариство з обмеженою відповідальністю Абсолют ЛТД про визнання недійсним договору купівлі-продажу та витребування майна з чужого незаконного володіння до судового розгляду по суті на 07.04.2020 року на 10:00 год.

У судове засідання викликати сторони, їх представників, представників третіх осіб.

Встановити строк для позивачки ОСОБА_3 на подання відповіді на відзиви відповідачів до 01.04.2020 року.

Встановити строк для сторін для подання відповіді на пояснення Регіонального сервісного центру МВС України в Київській області до 01.04.2020 року.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бахмацького районного суду Н.В.Лобода

СудБахмацький районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення18.03.2020
Оприлюднено19.03.2020
Номер документу88290410
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —728/2657/19

Ухвала від 28.09.2020

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Бечко Є. М.

Ухвала від 08.09.2020

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Бечко Є. М.

Ухвала від 03.07.2020

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Бечко Є. М.

Постанова від 05.06.2020

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Бечко Є. М.

Рішення від 10.04.2020

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 09.04.2020

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Бечко Є. М.

Рішення від 07.04.2020

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 24.03.2020

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Бечко Є. М.

Ухвала від 18.03.2020

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 21.02.2020

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні