Ухвала
від 07.04.2010 по справі 45/230б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

07.04.10 р. Справа № 45/230б

Розглянувши матеріали с прави за заявою кредитора (за явника) Державної податкової інспекції у Першотравневому районі, смт. Мангуш (код 34488436)

до боржника Фізичної ос оби - підприємця ОСОБА_2, с. Бурякова Балка (код НОМЕР _1)

про банкрутство

Суддя Плотніцький Б.Д.

Представники:

Від кредитора: ОСОБА_3- до вір.

Від боржника: не з'явились

В засіданні брали участь:

Справа про банкрутство пор ушена ухвалою суду від 03.12.2009 рок у.

Постановою господарського суду від 11.12.2009 року боржника Ф ізичну особу - підприємця ОСОБА_2, с. Бурякова Балка ( код НОМЕР_1) визнано банкр утом відповідно до положень статті 52 Закону України Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом , далі Закон про б анкрутство, якими регулюютьс я правила ліквідації відсутн ього боржника. Зазначеною по становою судом відкрито проц едуру ліквідації банкрута, п ризначено ліквідатора, встан овлено строк здійснення проц едури та надання ліквідаторо м звіту і ліквідаційного бал ансу.

Ліквідатором подано до суд у звіт та ліквідаційний бала нс банкрута з відповідними д одатками.

Ліквідатором заявлено кло потання про затвердження зві ту та ліквідаційного балансу , ліквідацію банкрута та прип инення провадження у цій спр аві.

Заслухавши ліквідатора, ро зглянувши звіт ліквідатора т а дослідивши матеріали справ и, суд приходить до висновку, щ о звіт ліквідатора і ліквіда ційний баланс банкрута підля гають затвердженню на підста ві наступного.

Відповідно до ст. 32 Закону пр о банкрутство після завершен ня усіх розрахунків з кредит орами ліквідатор подає до го сподарського суду звіт та лі квідаційний баланс з відпові дними додатками.

Затвердження звіту ліквід атора в порядку, передбачено му ст. 32 Закону про банкрутств о є підставою для припинення проваджений у справі згідно п.6 ч.1ст.40 цього Закону.

Згідно частини 6 ст. 32 Закону України Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом ви моги, які не задоволені за нед остатністю майна, вважаються погашеними.

Відсутність активів підтв ерджується довідками БТІ, ДА Ї, відомостями державного зе мельного кадастру, а також до відками Управління Пенсійно го фонду України у Першотрав невому районі, Відділення ви конавчої дирекції Фонду со ціального страхування ві д нещасних випадків на виробництві та професійни х захворювань в Першотравне вому районі м. Донецька, Першо травневого районного центру зайнятості, Відділу державн ої виконавчої служби Першотр авневого районного управлін ня юстиції.

Крім цього, ліквідатором в г азеті Сельская новь від 23.12.20 09р. було опубліковане оголоше ння про визнання боржника ба нкрутом.

З матеріалів справи вбачає ться, що банкрут, крім заборго ваності перед ініціюючим кре дитором - Державною податко вою інспекцією у Першотравне вому районі, смт. Мангуш (код 3448 8436) у сумі 1 200 грн. 00 коп., не має заб оргованості перед іншими кре диторами.

У відповідності з вимогами ст.32 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” ліквідатором був ск ладений реєстр вимог кредито рів, який доданий до звіту лік відатора.

В результаті проведеної ро боти встановлено, що у банкру та відсутні майнові активи т а грошові кошти, щоб задоволь нити кредиторську заборгова ність у загальній сумі 1 200 грн . 00 коп.

Таким чином, у зв'язку з відс утністю майна грошові вимоги кредиторів вважаються погаш еними.

За таких обставин звіт лікв ідатора і ліквідаційний бала нс банкрута підлягають затве рдженню.

У зв'язку із затвердженням з віту і ліквідаційного баланс у провадження у справі припи няється.

Відповідно до частини 5 ст. З У Закону України Про держав ну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємці в рішення суду про ліквідац ію юридичної особи - банкрута направляється державному ре єстратору за місцезнаходжен ням юридичної особи - банкрут а для проведення державної р еєстрації припинення юридич ної особи.

На підставі викладеного, ке руючись ч.ч. 5, 6 ст. 31. ст.32, п.6 ч.1 ст. 40, Закону України Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том , суд,

У Х В А Л И В:

Затвердити звіт ліквідато ра та ліквідаційний баланс Фізичної особи - підприєм ця ОСОБА_2, с. Бурякова Балк а (код НОМЕР_1).

Припинити підприємницьку діяльність фізичної особи - підприємця ОСОБА_2, с. Буря кова Балка (код НОМЕР_1), що зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1

Провадження по справі №45/230б припинити.

Зобов' язати ліквідатора закрити рахунки в банківськ их установах, здійснити огол ошення в засобах масової інф ормації про недійсність печа ток та штампів. Докази подати до суду в 10-денний строк.

Зобов' язати орган держав ної реєстрації виключити під приємство-банкрута з ЄДРПОУ.

Копію цієї ухвали направит и особам, переліченим в ст.32 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”.

Суддя

Вик тел.

Надруковано примірників - :

господарському суду Донец ької області - ,

сторонам - ,

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення07.04.2010
Оприлюднено14.10.2010
Номер документу8831945
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —45/230б

Ухвала від 09.06.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 16.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 08.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 28.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 20.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 13.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 16.11.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 11.12.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 07.04.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 25.03.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні