Постанова
від 11.12.2009 по справі 45/230б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬ КОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНАННЯ БОРЖНИКА БАНК РУТОМ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11.12.09 р. Справа № 45/230б

Розглянувши матеріали спр ави за заявою кредитора (заяв ника) Державноїподаткової ін спекції у Першотравневому ра йоні, смт. Мангуш (код 34488436)

до боржника Фізичної ос оби - підприємця ОСОБА_2, с. Бурякова Балка (код НОМЕР _1)

про визнання банкрутом

Суддя Плотніцький Б.Д.

при секретарі судового зас ідання Ніценко - Івашури О.А .

Представники:

Від кредитора: Пишневськ а Н.І. - довір.

Від боржника: не з' явились

В засіданні брали участь:

Ухвалою від 03.12.2009р. за заяво ю Державної податкової інспе кції у Першотравневому район і, смт. Мангуш господарським с удом Донецької області поруш ена справа про банкрутство в ідсутнього боржника Фізич ної особи - підприємця О СОБА_2, с. Бурякова Балка (код НОМЕР_1).

В судове засідання з' явив ся представник податкового о ргану.

Представник боржника в зас ідання суду не з' явився, про день та час розгляду справи п овідомлений в установленому порядку.

Розглянувши матеріали спр ави, заслухавши пояснення пр едставника заявника, господа рським судом встановлено нас тупне:

Виконавчим комітетом Доне цької міської ради 27.02.2007р. зареє стрована Фізична особа - підприємець ОСОБА_2, с. Бур якова Балка (код НОМЕР_1).

У боржника наявна забор гованість перед бюджетом у з агальній сумі 1 200 грн. 00 коп., яка виникла в період його господ арської діяльності, а також п ідтверджується матеріалами справи.

У відповідності з представ леним ініціюючим кредитором актом від 14.10.2009р. податкова зві тність, а саме звіт Фізично ї особи - підприємця ОСО БА_2, с. Бурякова Балка не над авався до податкового орган у з 01.01.2008р.

Крім цього, ініціюючим кред итором наданий акт №б/н від 20.10. 2009р. про відсутність платника податків за місцезнаходженн ям.

У відповідності з вимогами ч.1 ст.52 Закону України „Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом”, у разі ненадання б оржником протягом року до ор ганів державної податкової с лужби згідно із законодавств ом податкових декларацій, до кументів бухгалтерської зві тності, заява про порушення с прави про банкрутство відсут нього боржника може бути под ана кредитором незалежно від розміру його вимог до боржни ка та строку виконання зобов 'язань.

Відповідно до ст.4-3 Господар ського процесуального кодек су України судочинство в гос подарських судах здійснюєть ся на засадах змагальності.

За приписом ст.33 Господарсь кого процесуального кодексу України кожна сторона повин на довести обставини, на які в она посилається в обґрунтува ння своїх вимог або заперече нь.

При цьому, з урахуванням вим ог ст.43 Господарського процес уального кодексу України, го сподарський суд оцінює доказ и за своїм внутрішнім переко нанням, що ґрунтується на все бічному, повному і об' єктив ному розгляді в судовому про цесі всіх обставин справи в ї х сукупності, керуючись зако ном.

Згідно акту, наданого заяв ником, боржник не звітує до ор гану державної податкової сл ужби більше року.

Враховуючи викладене, госп одарський суд дійшов до висн овку про задоволення заяви п одаткового органу про визнан ня банкрутом відсутнього бор жника.

До господарського суду Дон ецької області надане клопот ання Державної податкової ін спекції у Першотравневому ра йоні, смт. Мангуш, про призначе ння її ліквідатором відсутнь ого боржника Фізичної ос оби - підприємця ОСОБА_2, с. Бурякова Балка.

На підставі викладеного, к еруючись ст. 22, 52 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” господарсь кий суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати банкрутом боржник а - Фізичну особу - підпр иємця ОСОБА_2, с. Бурякова Б алка, (код НОМЕР_1), який зар еєстрований за адресою: 87441, Дон ецька обл.., Першотравневий р-н , АДРЕСА_1.

Відкрити ліквідаційну про цедуру строком на 3 місяці до 1 1.03.2010р.

Ліквідатором по справі пр изначити - Державну податко ву інспекцію у Першотравнево му районі, смт. Мангуш.(місцезн аходження: 87400, смт. Мангуш, вул. Л еніна, б. 75, код 34488436, керівник - Топузов Володимир Георгійов ич).

Ліквідатору у 5 денний терм ін опублікувати оголошення п ро визнання боржника банкрут ом і відкриття ліквідаційної процедури, повідомити про ви знання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної про цедури власника боржника, вс іх можливих кредиторів в том у числі Управління Пенсійног о фонду України, Фонди загаль нообов' язкового державног о соціального страхування, п одаткову інспекцію, а також о ргани державної виконавчої с лужби.

Ліквідатору до закінчення ліквідаційної процедури пре дставити до суду звіт та лікв ідаційний баланс з доданими документами, передбаченими с т. 32 Закону України „Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом”.

Суддя

Вик тел.

Надруковано примірників - : господарському суду Донец ької області - , сторонам - .

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення11.12.2009
Оприлюднено20.01.2011
Номер документу9004800
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —45/230б

Ухвала від 09.06.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 16.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 08.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 28.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 20.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 13.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 16.11.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 11.12.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 07.04.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 25.03.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні