Ухвала
від 27.03.2020 по справі 220/3038/19
ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер справи 220/3038/19

Номер провадження 2/220/215/20

УХВАЛА

про відкладення судового засідання та витребування доказів

27 березня 2020 року Великоновосілківський районний суд Донецької області у складі:

головуючого судді Фисун Л.С.

за участю: секретаря Григораш В.А.

розглянувши у судовому засіданні в смт. Велика Новосілка Донецької області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Шевченківської сільської ради Великоновосілківського району Донецькоїобласті про встановлення факту родинних відносин , -

у с т а н о в и в:

У провадженні Великоновосілківського районного суду Донецької області знаходиться вищезазначена справа.

Ухвалою суду від 12 лютого 2020 року справу було призначено до судового розгляду по суті, клопотання позивача про витребування доказів задоволено, витребувано у приватного нотаріуса Великоновосілківського районного ноторіального округу Донецької області Гукова О.В. докази, які стосуються позовних вимог, а саме копію спадкової справи заведеної після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 . Проте спадкова справа суду не надана, тому докази підлягають витребуванню повторно.

Відповідно до ст. 43 ЦПК України суд сприяє всебічному і повному з`ясуванню обставин справи.

Згідно зі ст. 84 ЦПК України , учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

З огляду на зміст спірних правовідносин, предмет спору, приймаючи до уваги ту обставину, що вищезазначений спір судом не може бути врегульований без дослідження спадкової справи, суд вважає за необхідним вдруге витребуватиприватного нотаріуса Великоновосілківського районного ноторіального округу Донецької області Гукова О.В. докази, які стосуються позовних вимог, а саме копію спадкової справи заведеної після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Відповідно до п.4ч.2ст.223ЦПК України, суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку вразі необхідність витребування нових доказів, у випадку коли учасник справи обґрунтував неможливість заявлення відповідного клопотання в межах підготовчого провадження.

Згідно з ч. 9 ст. 223 ЦПК України, про відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

Зважаючи на викладене, суд приходить до висновку про необхідність відкладення судового засідання.

З урахуванням наведеного, керуючись ст.ст. 43, 84, 223 ЦПК України, суддя,-

у х в а л и в :

Відкласти розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Шевченківської сільської ради Великоновосілківського району Донецькоїобласті про встановлення факту родинних відносиндо 11 год 30 хв 16 квітня 2020 року в приміщенні Великоновсілківського районного суду Донецької за адресою: смт Велика Новосілка, вул. Фонтанна, 21, Донецької області.

Зобов`язати повторно приватного нотаріуса Великоновосілківського районного ноторіального округу Донецької області Гукова О.В. надати докази, які стосуються позовних вимог, а саме копію спадкової справи заведеної після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвала оскарженню не підлягає, підлягає негайному виконанню в частині надання суду доказів та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Л.С.Фисун

СудВеликоновосілківський районний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення27.03.2020
Оприлюднено30.03.2020
Номер документу88451180
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —220/3038/19

Рішення від 16.04.2020

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Фисун Л. С.

Ухвала від 27.03.2020

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Фисун Л. С.

Ухвала від 27.03.2020

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Фисун Л. С.

Ухвала від 12.02.2020

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Фисун Л. С.

Ухвала від 13.01.2020

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Фисун Л. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні