Ухвала
від 25.03.2020 по справі 580/680/19
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

25 березня 2020 року справа № 580/680/19 м. Черкаси

Черкаський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Руденко А.В., розглянувши заяву Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області про видачу виконавчого листа в адміністративній справі №580/680/19 за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області до Відділу освіти Чигиринської районної державної адміністрації про застосування заходів реагування, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Черкаського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа №580/680/19 за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області про видачу виконавчого листа в адміністративній справі №580/680/19 за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області до Відділу освіти Чигиринської районної державної адміністрації про застосування заходів реагування.

Заява Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області про видачу виконавчого листа підлягає поверненню з огляду на таке.

Згідно частини 1 статті 191 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала про затвердження умов примирення виконується сторонами в порядку і строки, які нею визначені.

Згідно частини 2 статті 191 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала про затвердження умов примирення є виконавчим документом та має відповідати вимогам до виконавчого документа, встановленим законом.

Згідно частини 3 статті 191 Кодексу адміністративного судочинства України у разі невиконання ухвали суду про затвердження умов примирення вона може бути подана для її примусового виконання в порядку, визначеному законодавством для виконання судових рішень.

Таким чином, заява Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області подана на стадії виконання судового рішення.

Частиною 1 статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України визначено, що у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Згідно частини 1 статті 167 Кодексу адміністративного судочинства України, в редакції, яка діє з 10.02.2020, до заяви, яка подається на стадії виконання судового рішення, додаються докази її надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

Заявник до заяви про видачу виконавчого листа не додав доказів її надіслання (надання) Відділу освіти Чигиринської районної державної адміністрації.

Таким чином, заяву про видачу виконавчого листа подано без додержання вимог частини 1 статті 167 Кодексу адміністративного судочинства України.

Частиною 2 статті 167 Кодексу адміністративного судочинства України якщо заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої цієї статті і ці недоліки не дають можливості її розглянути, або якщо вона є очевидно безпідставною та необґрунтованою, суд повертає таку заяву (клопотання, заперечення) заявнику без розгляду.

Враховуючи викладене, заява про видачу виконавчого листа підлягає поверненню без розгляду.

Враховуючи викладене, керуючись статтями 167, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області про видачу виконавчого листа повернути без розгляду.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання. Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана протягом п`ятнадцяти днів з дня її підписання до Шостого апеляційного адміністративного суду через Черкаський окружний адміністративний суд.

Головуючий суддя А.В. Руденко

СудЧеркаський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.03.2020
Оприлюднено30.03.2020
Номер документу88455857
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —580/680/19

Рішення від 21.04.2020

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Руденко

Ухвала від 25.03.2020

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Руденко

Ухвала від 03.06.2019

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Руденко

Ухвала від 03.06.2019

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Руденко

Ухвала від 02.05.2019

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Руденко

Ухвала від 23.04.2019

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Руденко

Ухвала від 01.03.2019

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Руденко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні