Рішення
від 27.03.2020 по справі 182/137/20
НІКОПОЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 182/137/20

Провадження № 2/0182/1111/2020

Р І Ш Е Н Н Я

Іменем України

27.03.2020 року м. Нікополь

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого - судді Багрової А.Г.

розглянув у м. Нікополі в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю Нерухомість НПТЗ , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , Товариства з обмеженою відповідальністю Укрстарлайн Інкорпорейтед , Товариства з обмеженою відповідальністю Елемаштранс , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , Товариства з обмеженою відповідальністю Маранг , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , ОСОБА_22 , ОСОБА_23 , ОСОБА_24 , ОСОБА_25 , ОСОБА_26 , ОСОБА_27 , ОСОБА_28 , ОСОБА_29 , ОСОБА_30 , ОСОБА_31 , ОСОБА_32 , ОСОБА_33 , ОСОБА_34 , ОСОБА_35 , ОСОБА_36 , ОСОБА_37 , ОСОБА_38 , Обслуговуючого кооперативу Трубник-91 , Акціонерного товариства Банк Кредит Дніпро , ОСОБА_39 , Організації роботодавців трубної промисловості Об`єднання нікопольських трубних заводів , ОСОБА_40 , ОСОБА_41 , ОСОБА_42 , Товариства з обмеженою відповідальністю Конром , ОСОБА_43 , ОСОБА_44 , ОСОБА_45 про виділ майна, що перебуває у спільній частковій власності.

Заяви по суті справи:

ОСОБА_1 , ОСОБА_2 звернулися до суду з позовом про виділ майна, що перебуває у спільній частковій власності (т. 1 а.с.2-10).

Свої вимоги мотивують тим, що 10.08.2017 року за нотаріально посвідченим договором купівлі-продажу ними було придбано у спільну часткову власність 11/1380 часток, по Ѕ частині кожен, у праві спільної часткової власності будівлі учбово-курсового комбінату ПТЗ літ. А (інв. № 000611), що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 і складається з: приміщення № НОМЕР_1 площею 48,1 кв.м., приміщення № НОМЕР_2 площею 0,5 кв.м., приміщення № 209 площею 0,5 кв.м., загальною площею 49,1 кв.м.

Співвласниками інших частин зазначеної будівлі є відповідачі.

Оскільки спільна часткова власність відповідно до законодавчих норм вимагає спільного утримання та управління майном, а дійти згоди з усіма співвласниками не виявляється можливим, позивачі підготували документи для укладання договору про виділ в натурі частки з об`єкту нерухомого майна та його виділ є технічно можливим.

Однак, відповідачі ухиляються від нотаріального посвідчення договору, у зв`язку з чим ОСОБА_1 , ОСОБА_2 вимушені звертатися до суду та просять виділити в натурі належні їм на праві спільної часткової власності 11/1380 частин у спірній будівлі нерухомого майна, припинити їхнє право спільної часткової власності на це майно та визнати за кожним із них, по Ѕ частині, право власності на нежитлове приміщення площею 49,1 кв.м. у нежитловій будівлі учбово-курсового комбінату ПТЗ літ. А (інв. № 000611), яке розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , а саме: примішення № НОМЕР_1 площею 48,1 кв.м., приміщення № НОМЕР_2 площею 0,5 кв.м., приміщення № 209 площею 0,5 кв.м.

Відповідачі відзивів на позов суду не надали.

Інших заяв та клопотань учасниками справи не подавалось.

Процесуальні дії у справі.

10.01.2020 року позовну заяву залишено без руху (т. 1 а.с.48).

06.02.2020 року відкрито провадження по справі, постановлено її розгляд за правилами спрощеного позовного провадження (т. 1 а.с.193-197).

Судом встановлено:

Статтею 328 ЦК України передбачено, що право власності набувається на підставах, що не заборонені законом, зокрема із правочинів. Право власності вважається набутим правомірно, якщо інше прямо не випливає із закону або незаконність набуття права власності не встановлена судом.

Частиною 1 ст. 316 ЦК України визначено, що право власності - це право особи на річ (майно), яке вона здійснює відповідно до закону за своєю волею, незалежно від волі інших осіб.

Згідно з ч. 1 ст. 317 ЦК України власнику майна належать права володіння, користування та розпорядження своїм майном.

Статтею 319 ЦК України визначено, що власник володіє, користується, розпоряджається своїм майном на власний розсуд.

Власник має право вчиняти щодо свого майна будь - які дії, які не суперечать закону.

При здійсненні своїх прав та виконанні обов`язків власник зобов`язаний додержуватися моральних засад суспільства.

Усім власникам забезпечуються рівні умови здійснення своїх прав.

Власність зобов`язує .

Власник не може використовувати право власності на шкоду правам, свободам та гідності громадян, інтересам суспільства, погіршувати екологічну ситуацію та природні якості землі.

Держава не втручається у здійснення власником права власності.

У статті 321 ЦК України передбачено, що право власності є непорушним. Ніхто не може бути протиправно позбавлений цього права чи обмежений у його здійсненні.

Особа може бути позбавлена права власності або обмежена у його здійснені лише у випадках і в порядку, встановлених законом.

Кожна особа має право на захист свого цивільного права у разі його порушення, невизнання або оспорення згідно з ч. 1 ст. 15 ЦК України.

Відповідно до договору купівлі-продажу, посвідченого приватним нотаріусом Нікопольського міського нотаріального округу А.В. Ковтюх 10.08.2017 року за реєстровим № 350, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , кожний по Ѕ частині, набули у спільну часткову власність 11/1380 часток у праві спільної часткової власності будівлі учбово-курсового комбінату ПТЗ літ. А інв. № 000611, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , всього площею 49,1 кв.м., яка складається з: приміщення № 207 - 48,1 кв.м., приміщення № 208 - 0,5 кв.м., приміщення № 209 - 0,5 кв.м. (а.с.11-16).

За даними Інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкт нерухомого майна № 195606593 від 04.01.2020 року, співвласниками вищезазначеної будівлі є відповідачі по справі (а.с.23-41).

Правовий режим спільної часткової власності визначається главою 26 ЦК України з урахуванням інтересів усіх її учасників.

Володіння, користування та розпорядження частковою власністю здійснюється за згодою всіх співвласників, а за відсутності згоди - спір вирішується судом. Незалежно від розміру часток, співвласники при здійсненні зазначених правомочностей мають рівні права.

Відповідно до ст. 355 ЦК України майно, що є у власності двох або більше осіб (співвласників), належить їм на праві спільної власності (спільне майно).

Майно може належати особам на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності.

Право спільної власності виникає з підстав, не заборонених законом.

Спільна власність вважається частковою, якщо договором або законом не встановлена спільна сумісна власність на майно.

Згідно ст. 356 ЦК України власність двох чи більше осіб із визначенням часток кожного з них у праві власності є спільною частковою власністю.

Суб`єктами права спільної часткової власності можуть бути фізичні особи, юридичні особи, держава, територіальні громади.

Співвласникам, як і кожному окремому власнику речі, належать права володіння, користування та розпорядження своїм майном, що належить їм на праві спільної часткової власності.

Отже, право спільної часткової власності - це право двох і більше осіб за своїм розсудом володіти, користуватися, розпоряджатися належним їм у певних частках майном, яке складає єдине ціле.

Кожен учасник спільної часткової власності володіє не часткою майна в натурі, а часткою в праві власності на спільне майно в цілому. Ці частки є ідеальними й визначаються відповідними процентами від цілого чи у дробовому вираженні.

Згідно ч. 1 ст. 364 ЦК України співвласник має право на виділ у натурі частки з майна, що є у спільній частковій власності.

За змістом цієї норми виділ частки зі спільного майна - це перехід частини цього майна у власність учасника спільної власності пропорційно його частки в праві спільної власності й припинення для цієї особи права на частку у спільному майні.

Вид майна, що перебуває у спільній частковій власності, впливає на порядок виділу з нього частки.

Згідно з ч. 3 ст. 364 ЦК України у разі виділу співвласником у натурі частки із спільного майна для співвласника, який здійснив такий виділ, право спільної часткової власності на це майно припиняється. Така особа набуває право власності на виділене майно, і у випадках, встановлених законом, таке право підлягає державній реєстрації.

Відповідно до ст. 182 ЦК України державна реєстрація прав на нерухомість є публічною, здійснюється відповідним органом, який зобов`язаний надавати інформацію про реєстрацію та зареєстровані права в порядку, встановленому законом. Відмова у державній реєстрації права на нерухомість, ухилення від реєстрації, відмова від надання інформації про реєстрацію можуть бути оскаржені до суду.

Статтею 2 Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" визначено, що державна реєстрація прав на нерухоме майно - це офіційне визнання і підтвердження державою фактів виникнення, переходу або припинення прав на нерухоме майно, обтяження таких прав шляхом внесення відповідного запису до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

У відповідності до пунктів 54, 56 Порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 грудня 2015 р. № 1127 державна реєстрація права власності на нерухоме майно, утворене шляхом виділення окремого об`єкта нерухомого майна із складу нерухомого майна, що складається з двох або більше об`єктів, проводиться за умови наявності технічної можливості такого виділу та можливості використання майна як самостійного об`єкта цивільних правовідносин.

Відповідно до частини 2 статті 364 ЦК України, якщо виділ у натурі частки із спільного майна не допускається згідно із законом або є неможливим (частина друга статті 183 цього Кодексу), співвласник, який бажає виділу, має право на одержання від інших співвласників грошової або іншої матеріальної компенсації вартості його частки.

Таким чином, виділ у натурі частки із майна, що є об`єктом спільної часткової власності, може мати місце лише у випадку, якщо частка, яка підлягає виділу, після цього не втратить своїх властивостей і основного призначення.

Відповідно до положень статей 21, 24, 41 Конституції України, статей 319, 358 ЦК України всі громадяни є рівними у своїх правах, усім власникам забезпечуються рівні умови здійснення цих прав, у тому числі щодо захисту права спільної часткової власності.

Згідно ч. 1 ст. 158 ЦК України, подільною є річ, яку можна поділити без втрати її цільового призначення.

У відповідності до ст. 358 ЦК України, право спільної часткової власності здійснюється співвласниками за їх згодою. Співвласники можуть домовитися про порядок володіння та користування майном, що є їхньою спільною частковою власністю. Кожен із співвласників має право на надання йому у володіння та користування тієї частини спільного майна в натурі, яка відповідає його частці у праві спільної часткової власності. У разі неможливості цього він має право вимагати від інших співвласників, які володіють і користуються спільним майном, відповідної матеріальної компенсації. Якщо договір між співвласниками про порядок володіння та користування спільним майном відповідно до їхніх часток у праві спільної часткової власності посвідчений нотаріально, він є обов`язковим і для особи, яка придбає згодом частку в праві спільної часткової власності на це майно.

Як вбачається із системного аналізу змісту норм статей 183, 358, 364 ЦК України , який дає підстави для висновку, що виділ часток ( поділ) нерухомого майна, що перебуває у спільній частковій власності, є можливим, якщо кожній зі сторін буде виділено нерухоме майно, яке за розміром відповідає розміру часток співвласників у праві власності, із самостійним окремим виходом.

Якщо виділ (поділ) технічно можливий, але з відхиленням від розміру ідеальних часток співвласників, то з урахуванням конкретних обставин такий поділ (виділ) можна провести зі зміною ідеальних часток і присудженням грошової компенсації співвласнику частка, якого зменшилась.

Отже, визначальним для виділу частки або поділу нерухомого майна в натурі, яке перебуває у спільній частковій власності, є не порядок користування майном, а розмір часток співвласників та технічна можливість виділу частки або поділу майна відповідно до часток співвласників.

З технічного паспорту на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_1 , вбачається, що належні позивачам приміщення розташовані на третьому поверсі будівлі учбово-курсового комбінату (т.1 а.с.77).

Згідно з висновком № 6 щодо технічної можливості виділу в натурі частки з об`єкту нерухомого майна, виконаного Фізичною особою-підприємцем ОСОБА_46 29.11.2019 року, 11/1380 часток у праві спільної часткової власності на будівлю учбово-курсового комбінату ПТЗ літ. А (інв. № 000611), які складаються з: приміщення № НОМЕР_1 площею 48,1 кв.м., приміщення № НОМЕР_2 площею 0,5 кв.м., приміщення № 209 площею 0,5 кв.м., всього площею 49,1 кв.м., розташовані за адресою: АДРЕСА_1 - є відокремленими, мають окремий вихід і можуть бути виділені в натурі без виконання будівельних робіт та можливо використання такого майна як самостійного об`єкта цивільних правовідносин (а.с.17).

Проте, суд з таким висновком погодитися не може та звертає увагу на те, що після виділу частки із спільного нерухомого майна в порядку ст. 364 ЦК України право спільної часткової власності припиняється, а при виділі частки із спільного нерухомого майна власнику, що виділяється та іншим власникам, що залишаються, має бути виділена окрема площа, яка повинна бути ізольованою від приміщення іншого (інших) співвласників, мати окремий вихід, окрему систему водопостачання, водовідведення, опалення, тобто складати окремий об`єкт нерухомого майна в розумінні ст. 181 ЦК України та пункту 10 Порядку присвоєння об`єкту нерухомого майна реєстраційного номера, затвердженого постановою КМУ від 08 грудня 2010 року № 1117 Про ідентифікацію об`єктів нерухомого майна для реєстрації прав на них .

Враховуючи, що площа належного позивачам майна не ізольована від приміщень інших співвласників, не має окремого виходу, окремої системи водопостачання, водовідведення, опалення, тобто не складає окремий об`єкт нерухомого майна в розумінні ст. 181 ЦК України та пункту 10 Порядку присвоєння об`єкту нерухомого майна реєстраційного номера, затвердженого постановою КМУ від 08 грудня 2010 року № 1117 Про ідентифікацію об`єктів нерухомого майна для реєстрації прав на них , суд дійшов висновку про відмову в задоволенні позову.

Керуючись ст.ст. 12,13,18,76,81,263-265 ЦПК України, ст.ст. 158,316,317,319,328, 356,358,364,367 ЦК України, суд -

УХВАЛИВ:

У позові ОСОБА_1 , ОСОБА_2 - відмовити.

На рішення може бути подана апеляція до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його повного складення до або через Нікопольський міськрайонний суд.

Повне рішення складено 27.03.2020 року.

Дані про учасників справи :

позивач 1 - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_3 , адреса: АДРЕСА_2 ;

позивач 2 - ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_4 , адреса: АДРЕСА_3 ;

відповідач 1 - Товариство з обмеженою відповідальністю Нерухомість НПТЗ , код ЄДРПОУ 40559855, адреса: 53201, Дніпропетровська область, м. Нікополь, пр. Трубників, 91;

відповідач 2 - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ІПН НОМЕР_5 , адреса: АДРЕСА_4 ;

відповідач 3 - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , ІПН НОМЕР_6 , адреса: АДРЕСА_5 ;

відповідач 4 - ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , ІПН НОМЕР_7 , адреса: АДРЕСА_6 ;

відповідач 5 - ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , ІПН НОМЕР_8 , адреса: АДРЕСА_7 ;

відповідач 6 - ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , ІПН НОМЕР_9 , адреса: АДРЕСА_8 ;

відповідач 7 - Товариство з обмеженою відповідальністю Укрстарлайн Інкорпорейтед , код ЄДРПОУ 39494769, адреса: 53200, Дніпропетровська область, м. Нікополь, пр. Трубників, буд. 91 офіс 220;

відповідач 8 - Товариство з обмеженою відповідальністю Елемаштранс , код ЄДРПОУ 38475017, адреса: 53200, Дніпропетровська область, м. Нікополь, просп. Трубників, 56;

відповідач 9 - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , ІПН НОМЕР_10 , адреса: АДРЕСА_9 ;

відповідач 10 - ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , ІПН НОМЕР_11 , адреса: АДРЕСА_10 ;

відповідач 11 - ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_10 , ІПН НОМЕР_12 , адреса: АДРЕСА_11 ;

відповідач 12 - ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_11 , ІПН НОМЕР_13 , адреса: АДРЕСА_12 ;

відповідач 13 - ОСОБА_12 , ІНФОРМАЦІЯ_12 , ІПН НОМЕР_14 , адреса: АДРЕСА_2 ;

відповідач 14 - ОСОБА_13 , ІНФОРМАЦІЯ_13 , ІПН НОМЕР_15 , адреса: АДРЕСА_13 ;

відповідач 15 - Товариство з обмеженою відповідальністю Маранг , код ЄДРПОУ 36595740, місце знаходження юридичної особи: 53201, Дніпропетровська область, м. Нікополь, просп. Трубників, буд. 91 офіс 325, адреса згідно позову: 53200, Дніпропетровська область, м. Нікополь, вул. Євдокимова, 227 Б;

відповідач 16 - ОСОБА_14 , ІНФОРМАЦІЯ_14 , ІПН НОМЕР_16 , адреса: АДРЕСА_14 ;

відповідач 17 - ОСОБА_15 , ІНФОРМАЦІЯ_15 , ІПН НОМЕР_17 , адреса: АДРЕСА_15 ;

відповідач 18 - ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_16 , ІПН НОМЕР_18 , адреса: АДРЕСА_16 ;

відповідач 19 - ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_17 , ІПН НОМЕР_19 , адреса: АДРЕСА_17 ;

відповідач 20 - ОСОБА_18 , ІНФОРМАЦІЯ_18 , ІПН НОМЕР_20 , адреса: АДРЕСА_18 ;

відповідач 21 - ОСОБА_19 , ІНФОРМАЦІЯ_19 , ІПН НОМЕР_21 , адреса: АДРЕСА_19 ;

відповідач 22 - ОСОБА_20 , ІНФОРМАЦІЯ_20 , ІПН НОМЕР_22 , адреса: АДРЕСА_20 ;

відповідач 23 - ОСОБА_21 , ІНФОРМАЦІЯ_21 , ІПН НОМЕР_23 , адреса: АДРЕСА_21 ;

відповідач 24 - ОСОБА_22 , ІНФОРМАЦІЯ_22 , ІПН НОМЕР_24 , адреса: АДРЕСА_22 ;

відповідач 25 - ОСОБА_23 , ІНФОРМАЦІЯ_23 , ІПН НОМЕР_25 , адреса: АДРЕСА_23 ;

відповідач 26 - ОСОБА_24 , ІНФОРМАЦІЯ_24 , ІПН НОМЕР_26 , адреса: АДРЕСА_24 ;

відповідач 27 - ОСОБА_25 , ІНФОРМАЦІЯ_25 , ІПН НОМЕР_27 , адреса: АДРЕСА_25 ;

відповідач 28 - ОСОБА_26 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , ІПН НОМЕР_28 , адреса: АДРЕСА_26 ;

відповідач 29 - ОСОБА_27 , ІПН НОМЕР_29 , зареєстрованим не значиться, адреса згідно позову: АДРЕСА_27 ;

відповідач 30 - ОСОБА_28 , ІНФОРМАЦІЯ_26 , ІПН НОМЕР_30 , адреса: АДРЕСА_28 ;

відповідач 31 - ОСОБА_29 , ІНФОРМАЦІЯ_27 , ІПН НОМЕР_31 , адреса: АДРЕСА_29 ;

відповідач 32 - ОСОБА_30 , ІНФОРМАЦІЯ_28 , ІПН НОМЕР_32 , адреса: АДРЕСА_30 ;

відповідач 33 - ОСОБА_31 , ІНФОРМАЦІЯ_29 , ІПН НОМЕР_33 , адреса: АДРЕСА_31 ;

відповідач 34 - ОСОБА_32 , ІПН за відомостями ДФС України неможливо однозначно ідентифікувати, зареєстрованою не значиться, адреса згідно позову: АДРЕСА_32 ;

відповідач 35 - ОСОБА_33 , ІНФОРМАЦІЯ_30 , ІПН НОМЕР_34 , адреса: АДРЕСА_32 ;

відповідач 36 - ОСОБА_34 , ІНФОРМАЦІЯ_31 , ІПН НОМЕР_35 , адреса: АДРЕСА_33 ;

відповідач 37 - ОСОБА_35 , ІНФОРМАЦІЯ_32 , ІПН НОМЕР_36 , адреса: АДРЕСА_34 ;

відповідач 38 - ОСОБА_36 , ІНФОРМАЦІЯ_33 , ІПН НОМЕР_37 , адреса: АДРЕСА_35 ;

відповідач 39 - ОСОБА_37 , ІНФОРМАЦІЯ_34 , ІПН НОМЕР_38 , адреса: АДРЕСА_36 ;

відповідач 40 - ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_35 , ІПН НОМЕР_39 , адреса: АДРЕСА_37 ;

відповідач 41 - Обслуговуючий кооператив Трубник-91 , код ЄДРПОУ 40226850, адреса: 53200, Дніпропетровська область, м. Нікополь, пр. Трубників, 91;

відповідач 42 - Акціонерне товариство Банк Кредит Дніпро , код ЄДРПОУ 14352406 , адреса: 01033, м. Київ, вул. Жилянська, 32;

відповідач 43 - ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_36 , ІПН НОМЕР_40 , адреса: АДРЕСА_38 ;

відповідач 44 - Організація роботодавців трубної промисловості Об`єднання нікопольських трубних заводів , код ЄДРПОУ 26461075, адреса: 53200, Дніпропетровська область, м. Нікополь, пр. Трубників, 56;

відповідач 45 - ОСОБА_40 , ІНФОРМАЦІЯ_37 , ІПН НОМЕР_41 , адреса: АДРЕСА_39 ;

відповідач 46 - ОСОБА_41 , ІНФОРМАЦІЯ_38 , ІПН НОМЕР_42 , адреса: АДРЕСА_40 ;

відповідач 47 - ОСОБА_42 , ІНФОРМАЦІЯ_39 , ІПН НОМЕР_43 , адреса: АДРЕСА_41 ;

відповідач 48 - Товариство з обмеженою відповідальністю Конром , код ЄДРПОУ 34589494, адреса: 49124, м. Дніпро, вул. Липова, 6;

відповідач 49 - ОСОБА_43 , ІНФОРМАЦІЯ_40 , ІПН НОМЕР_44 , адреса: АДРЕСА_16 ;

відповідач 50 - ОСОБА_44 , ІНФОРМАЦІЯ_41 , ІПН НОМЕР_45 , адреса: АДРЕСА_42 ;

відповідач 51 - ОСОБА_45 , ІНФОРМАЦІЯ_42 , ІПН НОМЕР_46 , адреса: АДРЕСА_43 .

Суддя: А. Г. Багрова

СудНікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення27.03.2020
Оприлюднено30.03.2020
Номер документу88459174
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —182/137/20

Рішення від 27.03.2020

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Багрова А. Г.

Ухвала від 27.03.2020

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Багрова А. Г.

Ухвала від 06.02.2020

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Багрова А. Г.

Ухвала від 10.01.2020

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Багрова А. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні