Ухвала
від 30.03.2020 по справі 398/4340/19
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/4340/19

провадження №: 2/398/499/20

УХВАЛА

"30" березня 2020 р. Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області в складі:

головуючого - судді Крімченко С.А., за участю секретаря - Кулікової В.В.,

провівши в приміщенні суду в м. Олександрії підготовче засідання цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник ОСОБА_2 , до Сільськогосподарського приватного підприємства Біле озеро , Товариства з обмеженою відповідальністю Доброульянівка , Товариства з обмеженою відповідальністю Зоря Нив , Товариства з обмеженою відповідальністю Колодязнянське , Приватного акціонерного товариства Страхова компаній ІНГОССТРАХ , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Соборний відділ державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області про зняття арешту з майна,

В С Т А Н О В И В :

09.12.2019 року представник позивача Гулий А.В. звернувся до суду з позовом до Соборного відділу державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Сільськогосподарське приватне підприємство Біле озеро , Товариство з обмеженою відповідальністю Доброульянівка , Товариство з обмеженою відповідальністю Зоря Нив , Товариство з обмеженою відповідальністю Колодязнянське , Приватне акціонерне товариство Страхова компаній ІНГОССТРАХ , про зняття арешту з земельної ділянки за кадастровим номером 3520382600:02:000:0013, яка належить ОСОБА_1 , накладений постановою заступника начальника Соборного відділу державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Астапенкової К.М. від 13.08.2019 року №59780288. Крім того, просить стягнути з відповідача на користь позивача сплачений останньою судовий збір на суму 768грн. 40коп.

Ухвалою Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області від 12.12.2019 року відкрито провадження у даній справі та призначено підготовче судове засідання.

Приватне акціонерного товариства Страхова компаній ІНГОССТРАХ , як третя особа направило пояснення по справі, яке приєднано до матеріалів справи.

Ухвалою Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області від 03.03.2020 року за клопотанням представника позивача замінено первісного відповідача Соборний відділ державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області на належних відповідачів - Сільськогосподарське приватне підприємство Біле озеро , Товариство з обмеженою відповідальністю Доброульянівка , Товариство з обмеженою відповідальністю Зоря Нив , Товариство з обмеженою відповідальністю Колодязнянське , Приватне акціонерне товариство Страхова компаній ІНГОССТРАХ , а також замінено третіх осіб в справі з Сільськогосподарського приватного підприємства Біле озеро , Товариства з обмеженою відповідальністю Доброульянівка , Товариства з обмеженою відповідальністю Зоря Нив , Товариства з обмеженою відповідальністю Колодязнянське , Приватного акціонерного товариства Страхова компаній ІНГОССТРАХ на Соборний відділ державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області.

Копію ухвали направлено учасникам справи.

Представником позивача в підготовче судове засідання 30.04.2020 року направлено заяву про зміну предмету позову , згідно якої викладено позовні вимоги в наступній редакції: зняти арешт з права оренди земельної ділянки з кадастровим номером 3520382600:02:000:0013, яка належить ОСОБА_1 , накладений заступника начальника відділу Соборного відділу державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Астапенковою К.М., постановою №59780288 від 13.08.2019 року про арешт майна боржника.

Надано суду докази направлення даної заяви іншим учасникам справи.

Позивачка та її представник в підготовче судове засідання не з`явилися, направили клопотання про розгляд справи без їх участі , підтримують позовну вимогу, не заперечують проти закриття підготовчого судового засідання.

Відповідачі в підготовче судове засідання не з`явилися , про час розгляду справи повідомлені належним чином, не направили суду відзив на позовну заяву.

Представник третьої особи в підготовче судове засідання не з`явився , про час розгляду справи повідомлений належним чином.

Ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Спір між сторонами не врегульовано.

Судом у підготовчому судовому засіданні проведено всі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Суд приходить до висновку, що підготовче провадження слід закрити та призначити справу розгляду справи по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 200, 258, 260 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник ОСОБА_2 до Сільськогосподарського приватного підприємства Біле озеро , Товариства з обмеженою відповідальністю Доброульянівка , Товариства з обмеженою відповідальністю Зоря Нив , Товариства з обмеженою відповідальністю Колодязнянське , Приватного акціонерного товариства Страхова компаній ІНГОССТРАХ , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Соборний відділ державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, про зняття арешту з права оренди земельної ділянки та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 9 год. 30 хв. 29 квітня 2020 року в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення30.03.2020
Оприлюднено03.04.2020
Номер документу88543520
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —398/4340/19

Ухвала від 11.08.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Крімченко С. А.

Ухвала від 03.03.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Крімченко С. А.

Ухвала від 30.03.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Крімченко С. А.

Ухвала від 13.02.2020

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Дуковський О. Л.

Ухвала від 12.12.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Крімченко С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні