Ухвала
від 02.04.2020 по справі 694/2146/19
ЗВЕНИГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 694/2146/19

провадження № 2/694/50/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

02.04.2020 року м. Звенигородка

Звенигородський районний суд Черкаської області

в складі: головуючої судді Гончаренко Т.В.

секретаря судового засідання Блискавки А.С.

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду м.Звенигородка цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до СТОВ "МТС-Морал" про повернення земельної ділянки після закінчення строку дії договору оренди,-

в с т а н о в и в:

13.12.2019 року до Звенигородського районного суду Черкаської області надійшла вищевказана позовна заява.

17.12.2019 року ухвалою Звенигородського районного суду відкрито загальне позовне провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до СТОВ "МТС-Морал" про повернення земельної ділянки після закінчення строку дії договору оренди та призначено підготовче засідання.

Належним чином повідомлені про дату, час та місце проведення підготовчого провадження сторони в підготовче засідання не з`явились.

Позивач ОСОБА_1 при подачі позовної заяви до суду звернулась з заявою про розгляд справи без її участю та просила задовольнити позов у повному обсязі так як позовні вимоги підтримує повністю. проти ухвалення заочного рішення не заперечує.

Представник відповідача СТОВ "МТС-Морал" про місце і час проведення підготовчого засідання повідомлявся завчасно, про що в справі мається підтвердження, повідомлення на ім`я відповідача про виклик в підготовчі засідання, призначені на 05.02.2020 року, 13.03.2020 року та 02.04.2020 року, яке повернуто до суду відділенням Укрпошти з довідкою про причини повернення. Відповідачу надавався строк для подання відзиву на позов та направлення його позивачу. Клопотання про відкладення підготовчого засідання або проведення без участі представника від відповідача до суду не надходило, відзиву на позов у встановлений судом строк не подано.

Суд вважає за можливе провести підготовче засідання без участі сторін, на підставі наявних у матеріалах справи доказах.

У відповідності до ч.2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

В підготовчому засіданні, у відповідності до ст. 189 ЦПК України , виконано завдання підготовчого провадження та з`ясовано обставини, передбачені ст. 197 ЦПК України, до судового розгляду спір не врегульований.

Враховуючи вищевикладене, суд прийшов до висновку, що є всі правові підстави для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись статтями 3, 19, 189-200 Цивільного процесуального кодексу України, суд,-

ухвалив :

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 до СТОВ "МТС-Морал" про повернення земельної ділянки після закінчення строку дії договору оренди до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Звенигородського районного суду Черкаської області (Черкаська область, м. Звенигородка, просп. Шевченка,12-а) на 15 год. 00 хв. 14 травня 2020 року.

В судове засідання викликати сторони.

Встановити під час судового розгляду справи по суті наступний порядок з`ясування обставин справи та дослідження доказів: після заслуховування вступного слова (пояснень) учасників справи дослідити письмові докази (документи), додані до заяв по суті справи та надані учасниками справи у підготовчому засіданні.

Веб-адреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет - https://court.gov.ua/sud2305/ для отримання інформації щодо справи, що розглядається.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В.Гончаренко

СудЗвенигородський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення02.04.2020
Оприлюднено07.04.2020
Номер документу88597623
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —694/2146/19

Рішення від 14.05.2020

Цивільне

Звенигородський районний суд Черкаської області

Гончаренко Т. В.

Ухвала від 02.04.2020

Цивільне

Звенигородський районний суд Черкаської області

Гончаренко Т. В.

Ухвала від 17.12.2019

Цивільне

Звенигородський районний суд Черкаської області

Гончаренко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні