Ухвала
від 05.02.2020 по справі 390/1585/19
КІРОВОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 390/1585/19

Провадження №2/390/124/20

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду

"05" лютого 2020 р. Кіровоградський районний суд Кіровоградської області в складі:

головуючої - судді Бойко І.А.,

при секретарі - Шматковій А.І.,

за участю представника позивача - Надєєвої О.О.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Кропивницький цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк", третя особа на стороні відповідача: Долинський районний відділ Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області про зняття арешту ,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Кіровоградського районного суду Кіровоградської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до АТ КБ ПриватБанк , третя особа на стороні відповідача: Долинський РВ ДВС ГТУЮ в Кіровоградській області про зняття арешту .

В підготовчому судовому засідання представник позивача просила призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача в підготовче судове засідання не з`явився, в поданій до суду заяві позовні вимоги заперечив, просив проводити підготовче судове засідання без його участі.

Представник третьої особи в підготовче судове засідання не з`явився, про час, дату та місце судового розгляду повідомлений належним чином, що підтверджується повідомленням про вручення судової кореспонденції.

Під час підготовчого провадження у справі судом остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги, склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, визначено порядок розгляду справи з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За результатами підготовчого засідання у даній справі суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті, визначити дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст.197, 198, 200 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства комерційний банк ПриватБанк, третя особа на стороні відповідача: Долинський районний відділ Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області про зняття арешту , - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті в залі судових засідань Кіровоградського районного суду Кіровоградської області на 15.30 год. 03.03.2020 року.

В судове засідання викликати учасників судового розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудКіровоградський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення05.02.2020
Оприлюднено07.04.2020
Номер документу88604338
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —390/1585/19

Рішення від 03.09.2020

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 02.06.2020

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 05.02.2020

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 11.12.2019

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 25.11.2019

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні