Ухвала
від 27.04.2020 по справі 204/2457/20
КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 204/2457/20

Провадження № 1-кс/204/392/20

УХВАЛА

іменем України

(резолютивна частина)

27 квітня 2020 року м. Дніпро

Слідчий суддя Красногвардійського районного суду міста Дніпропетровська ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , прокурорів ОСОБА_3 та ОСОБА_4 , захисника ОСОБА_5 , підозрюваного ОСОБА_6 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання прокурора прокуратури Дніпропетровської області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, -

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_3 про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 27, ч.5 ст. 191, ч.3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України задовольнити частково.

Обрати підозрюваному ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженцю м. Орджонікідзе Дніпропетровської області, українцю, громадянину України, працюючого на посаді голови Покровської міської ради, зареєстрованому та проживаючому за адресою: АДРЕСА_1 , запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

Визначити поручителями підозрюваного ОСОБА_6 наступних осіб:

- ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , який обіймає посаду Дніпровського міського голови, проживає та реєстрований за адресою: АДРЕСА_2 ;

- ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_3 ,яка обіймаєпосаду міськогоголови м.Марганця Дніпропетровськоїобласті,проживає тазареєстрована заадресою: АДРЕСА_3 ;

- ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , який обіймає посаду міського голови м. П`ятихатки Дніпропетровської області, зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_4 ;

- ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , який обіймає посаду Новомосковського міського голови, проживає та зареєстрований за адресою: АДРЕСА_5 .

Покласти на підозрюваного ОСОБА_6 обов`язки, передбаченіст. 194 КПК України, а саме:

- не відлучатися з м.Покров Дніпропетровської області без дозволу слідчого та/або прокурора;

- утриматися від спілкування у будь-якій формі зі свідками та іншими підозрюваними у цьому кримінальному провадженні;

- здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон;

- не змінювати свого місця проживання, зобов`язавши ОСОБА_6 прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора та до суду.

Строк дії обов`язків покладених судом визначити до 22 червня 2020 року включно.

Роз`яснити поручителям ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 та ОСОБА_10 , що вони поручаються за виконання підозрюваним покладених на нього обов`язків відповідно дост. 194 КПК Українита зобов`язуються за необхідності доставити його до органу досудового розслідування чи в суд на першу про те вимогу, мають право на відмову від прийнятих на себе зобов`язань до виникнення підстав, які тягнуть за собою відповідальність, та необхідність у цьому разі забезпечення явки підозрюваного до органу досудового розслідування чи до суду з метою вирішення питання про заміну йому запобіжного заходу.

Попередити ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 та ОСОБА_10 , що у разі невиконання ними взятих на себе обов`язків,на них може бути накладено грошове стягнення від двадцяти до п`ятдесяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Контроль за виконанням зобов`язань про особисту поруку здійснювати слідчому СВ Чечелівського відділення поліції Дніпровського відділу поліції Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області.

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню після її оголошення.

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня оголошення ухвали, а особою, яка перебуває під вартою з моменту вручення їй копії ухвали.

Повний текст ухвали буде оголошено о 14 год. 00 хв. 29 квітня 2020 року.

Слідчий суддя:

СудКрасногвардійський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення27.04.2020
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу88943927
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про застосування запобіжних заходів

Судовий реєстр по справі —204/2457/20

Ухвала від 21.05.2020

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Калініч Н. І.

Ухвала від 27.04.2020

Кримінальне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Книш А. В.

Ухвала від 27.04.2020

Кримінальне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Книш А. В.

Ухвала від 27.04.2020

Кримінальне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Книш А. В.

Ухвала від 24.04.2020

Кримінальне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Книш А. В.

Ухвала від 24.04.2020

Кримінальне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Книш А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні