Ухвала
від 27.05.2020 по справі 511/492/20
РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Роздільнянський районний суд Одеської області

УХВАЛА

Справа № 511/492/20

Номер провадження: 2/511/270/20

27.05.2020 року Роздільнянський районний суд Одеської області в складі:

головуючого судді - Іванової О. В.,

секретаря судового засідання - Кирилової І.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Роздільна клопотання позивача ОСОБА_1 про залучення до участі у справі співвідповідача по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Марківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про визнання права на майнові права засновника фермерського господарства в порядку спадкування за законом,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Роздільнянського районного суду Одеської області перебуває на розгляді вищевказана цивільна справа.

27.05.2020 року на адресу суду надійшло клопотання позивача ОСОБА_1 про залучення до участі у справі в якості співвідповідача Фермерського господарства Ключникова Сергія Вікторовича . Своє клопотання позивач мотивує тим, що оскільки нею ставиться питання щодо визнання за нею права на майнові права засновників Фермерського господарства Ключникова Сергія Вікторовича , тому вона вважає за необхідне залучити до участі в справі в якості співвідповідача юридичну особу - Фермерське господарство Ключникова Сергія Вікторовича .

Представник позивача адвокат Магера Р.Ю. надав до суду заяву відповідно до якої просив клопотання позивача про залучення юридичної особи Фермерського господарства Ключникова Сергія Вікторовича до участі в справі в якості співвідповідача задовольнити та розглянути за його відсутністю та відсутності позивача.

Інші учасники судового засідання в судове засідання не з`явився, надали заяви, відповідно до яких, просили суд провести судове засідання за їх відсутністю.

Відповідно до ч.2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Розглянувши вищевказане клопотання, дослідивши матеріали справи, враховуючи заяви сторін по справі, суд прийшов до висновку про задоволення вказаного клопотання з огляду на наступне.

Виходячи з ч.1 ст.51 ЦПК України , суд першої інстанції залучає до участі у справі співвідповідача.

Згідно ч. 4 ст. 51 ЦПК України про залучення співвідповідача чи заміну неналежного відповідача постановляється ухвала.

Ознайомившись та аналізуючи матеріалами цивільної справи, суд прийшов до висновку про необхідність задоволення клопотанням позивача про залучення до участі в справі, в якості співвідповідача юридичну особу - Фермерське господарство Ключникова Сергія Вікторовича , ( ідентифікаційний код юридичної особи 21020981), розташованого за адресою: с. Марківка, Роздільнянського району Одеської області.

Керуючись ч.1 ст.51, ст. ст. 247, 260, 353 ЦПК України

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання позивача ОСОБА_1 про залучення співвідповідача задовольнити.

Залучити юридичну особу Фермерське господарство Ключникова Сергія Вікторовича , ( ідентифікаційний код юридичної особи 21020981), розташованого за адресою: с. Марківка, Роздільнянського району Одеської області в якості співвідповідача по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Марківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про визнання права на майнові права засновника фермерського господарства в порядку спадкування за законом.

Встановити співвідповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України , одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України ).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву співвідповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Копію ухвали та позовної заяви з додатками направити співвідповідачу.

Відкласти відкрите судове засідання по вказаній справі на 02 липня 2020 року на 09:30 годин в залі судових засідань №5, Роздільнянського районного суду Одеської області.

Про дату, час та місце судового засідання повідомити сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О. В. Іванова

СудРоздільнянський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення27.05.2020
Оприлюднено28.05.2020
Номер документу89471015
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —511/492/20

Рішення від 09.02.2022

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Іванова О. В.

Ухвала від 19.01.2022

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Іванова О. В.

Ухвала від 02.06.2021

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Іванова О. В.

Ухвала від 19.05.2021

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Іванова О. В.

Ухвала від 22.04.2021

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Іванова О. В.

Ухвала від 21.07.2020

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Іванова О. В.

Ухвала від 27.05.2020

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Іванова О. В.

Ухвала від 27.04.2020

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Іванова О. В.

Ухвала від 27.03.2020

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Іванова О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні