Ухвала
від 29.05.2020 по справі 638/6137/18
ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД


У Х В А Л А

29 трвня 2020 року

м. Харків

справа № 638/6137/18

провадження № 22-ц/818/1196/20

Харківський апеляційний суд у складі:

головуючого судді - Тичкової О.Ю.,

суддів колегії - Котелевець А.В., Бурлаки І.В.,

за участю секретаря судового засідання - Сидорчук М.О.,

учасники справи:

позивач - ОСОБА_1 ,

відповідачі - Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів осіб на ліквідацію ПУАТ Фідобанк Коваленко Олександр Володимирович,

розглянувши клопотання Гапанович Сергія Вадимовича, який діє в інтересах Публічного акціонерного товариства Фідобанк , в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПУАТ Фідобанк Білої Ірини Володимирівни та Сидоренко Юлії Анатоліївни, яка діє в інтересах Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про розгляд справи у режимі відеоконференції цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів осіб на ліквідацію ПАТ Фідобанк Коваленко Олександра Володимировича про визнання бездіяльності відповідача протиправною та зобов`язання вчинити дії, за апеляційною скаргою Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства Фідобанк Білої Ірини Володимирівни на рішення Дзержинського районного суду м. Харкова від 4 вересня 2020 року,

у с т а н о в и в :

Рішенням Дзержинського районного суду м. Харкова від 4 вересня 2019 року позовні вимоги ОСОБА_1 задоволені.

На зазначене судове рішення Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ Фідобанк Біла І.В. подала апеляційну скаргу.

Ухвалою Харківського апеляційного суду від 7 лютого 2020 року відкрито апеляційне провадження за апеляційною скаргою Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства Фідобанк Білої Ірини Володимирівни на рішення Дзержинського районного суду м. Харкова від 4 вересня 2020 року та справа призначена до розгляду у судовому засіданні.

7 травня 2020 року Гапанович С.В., який діє в інтересах ПАТ Фідобанк , в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПУАТ Фідобанк Білої І.В. звернувся до суду апеляційної інстанції з клопотанням про розгляд справи у режимі відеоконференції, забезпечення проведення якої просить доручити Дарницькому районному суду м. Києва за адресою: 02068, м. Київ, вул.. О.Кошиця, 5-А або Дніпровському районному суду м. Києва за адресою: 02068, м. Київ, вул.. Кошиця, 5.

29 травня 2020 року Сидоренко Ю.А., яка діє в інтересах ФГВФО звернулася до суду апеляційної інстанції з клопотання про розгляд справи у режимі відеоконференції, забезпечення проведення якої просить доручити Дніпровському районному суду м. Києва за адресою: 02105, м. Київ, вул. Сергієнка,35.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Для забезпечення швидкого та ефективного відправлення правосуддя, а також недопущення порушення розумних строків апеляційного розгляду справи, судова колегія вважає за необхідне призначити до розгляду дану справу, шляхом проведення судових засідань в режимі відеоконференції.

Керуючись ст. 212 ЦПК України суд,

У Х В А Л И В:

Клопотання Гапанович Сергія Вадимовича, який діє в інтересах Публічного акціонерного товариства Фідобанк , в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПУАТ Фідобанк Білої Ірини Володимирівни про розгляд справи у режимі відео конференції - задовольнити.

Клопотання Сидоренко Юлії Анатоліївни, яка діє в інтересах Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про розгляд справи у режимі відео конференції - задовольнити частково.

Призначити справу за апеляційною скаргою Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства Фідобанк Білої Ірини Володимирівни на рішення Дзержинського районного суду м. Харкова від 4 вересня 2020 року до розгляду Харківським апеляційним судом в судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні Дарницького районного суду м. Києва за адресою: вулиця О.Кошиця, 5-А, м. Київ, 02068 30 червня 2020 року о 16-00 год.

Доручити забезпечення проведення відеоконференції Дарницькому районному суду м. Києва.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий - О.Ю.Тичкова

Судді - А.В.Котелевець

І.В.Бурлака

Дата ухвалення рішення29.05.2020
Оприлюднено03.06.2020
Номер документу89562751
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —638/6137/18

Постанова від 23.12.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Ухвала від 19.10.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Ухвала від 10.08.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Постанова від 30.06.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Постанова від 30.06.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Ухвала від 29.05.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Ухвала від 24.02.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Ухвала від 07.02.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Ухвала від 27.12.2019

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Рішення від 04.09.2019

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Омельченко К. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні