Ухвала
від 24.03.2020 по справі 160/81/20
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

24 березня 2020 року Справа №160/81/20

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Юркова Е.О.,

при секретарі судового засідання Шпоті Я.С.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні у місті Дніпро матеріали адміністративної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "РЕМ ТЕХ СТРОЙ" до відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю Криворізької міської ради про визнання протиправною та скасування постанови,-

ВСТАНОВИВ :

В провадженні Дніпропетровського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа № 160/81/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "РЕМ ТЕХ СТРОЙ" до відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю Криворізької міської ради про визнання протиправною та скасування постанови.

Ухвалою суду від 08.01.2020 року відкрито провадження у справі, та призначено справу до розгляду за правилами загального позовного провадження.

У судове засіданні 24.03.2020 року сторони не з`явились.

Представниками позивача та відповідача подано до суду клопотання про відкладення розгляду справи.

Вивчивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

За приписами частини 2 статті 173 Кодексу адміністративного судочинства України завданням підготовчого провадження є:

1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;

2) з`ясування заперечень проти позовних вимог;

3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів;

4) вирішення відводів;

5) визначення порядку розгляду справи;

6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду (частина 4 статті 173 Кодексу адміністративного судочинства України).

Згідно пункту першого частини другої статті 181 Кодексу адміністративного судочинства України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках визначених пунктами 1 - 3, 5 частини другої статті 205 цього Кодексу.

Приписами пункту 2 частини другої статті 205 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з підстав першої неявки в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними.

Враховуючи обраний позивачем спосіб захисту та обсяг і характер доказів у справі, неявку в судове засідання учасників справи, суд вважає за необхідне відкласти підготовче засідання та продовжити підготовче провадження на тридцять днів.

На підставі викладеного, керуючись статтями 173, 241, 243, 248, 283 Кодексу адміністративного судочинства України, суд-

УХВАЛИВ :

Продовжити підготовче провадження у справі № 160/81/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "РЕМ ТЕХ СТРОЙ" до відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю Криворізької міської ради про визнання протиправною та скасування постанови.

Розгляд справи призначити у підготовчому провадженні на 06 квітня 2020 року об 10 год. 15 хв. у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м.Дніпро, вул. Академіка Чекмарьова, 5, зала судових засідань 1.

Інформацію щодо адміністративної справи учасники даної справи можуть отримати на офіційному порталі судової влади України у мережі Інтернет (веб-адреса сторінки: http://adm.dp.court.gov.ua/sud0470/gromadyanam/csz/).

Ухвала набирає законної сили після її проголошення і не може бути оскаржена окремо. Заперечення проти такої ухвали може бути включено до апеляційної чи касаційної скарги на рішення суду, прийняте за результатами розгляду справи.

Суддя Е.О. Юрков

Дата ухвалення рішення24.03.2020
Оприлюднено22.06.2020
Номер документу89883052
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправною та скасування постанови

Судовий реєстр по справі —160/81/20

Ухвала від 24.03.2020

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

Рішення від 28.05.2020

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

Ухвала від 07.02.2020

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

Ухвала від 08.01.2020

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні