Ухвала
від 17.09.2007 по справі 5/444-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

17.09.07 Справа №5/444-07.

за позовом підприємства громадської організації інвалідів Промінь , м Київ

до відповідача - Української академії банківської справи Національного банку України, м. Суми

про відміну торгів

Суддя Гудим В.Д.

Представники сторін:

Від позивача - предст. Ложешнік О.Ю. (довіреність від 03.09.07р.)

Від відповідача - предст. Пасюта М.І.

За участю секретаря судового засідання Глущенко Є.В.

Суть спору: Позивач подав позовну заяву про відміну торгів на закупівлю паперу, що проводить відповідач (оголошення № 18072507 у Інформаційному бюлетені Тендерної палати України № 18 (89) від 30.04.07 р.)

Позивач подав клопотання про залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору товариства з обмеженою відповідальністю "Український папір", в зв`язку з тим, що рішення по даній справі може вплинути на його права та обов`язки, оскільки дане підприємство є переможцем торгів що є предметом спору по даній справі.

Позивач подав заяви якій зазначає, що при підготовці позовної заяви було допущено технічну помилку в частині зазначення найменування позивача в зв`язку з чим просить суд задовольнити дану заяву і позивачем вважати підприємство громадської організації інвалідів "Промінь".

Позивач подав клопотання про витребування додаткових документів у відповідача.

Позивач подав клопотання про відкладення розгляду справи.

Розглянувши матеріали справи, господарський суд встановив:

Клопотання позивача про залучення третьої особи, господарський суд вважає обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню шляхом залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, товариства з обмеженою відповідальністю "Український папір".

Клопотання про виправлення найменування позивача, господарський суд вважає обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню, оскільки матеріалами справи підтверджується факт того, що позовні матеріали подавалися підприємством громадської організації інвалідів "Промінь".

Враховуючи клопотання позивача про відкладення розгляду справи та з метою витребування додаткових матеріалів, розгляд справи відкладається.

Керуючись ст. ст. 27, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, СУД УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкласти і призначити на 1 жовтня 2007 року о 10 год. 50 хв. в приміщенні господарського суду Сумської області, м. Суми, пр. Шевченка, 18/1, каб. 120, поверх 1.

2. Замінити найменування позивача підприємство громадської організації інвалідів Проміньбуд на підприємство громадської організації інвалідів "Промінь".

3. Відповідно до ст. 27 Господарського процесуального кодексу залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, товариства з обмеженою відповідальністю "Український папір", що знаходиться за адресою: 04073, м. Київ, вул. Куренівська, 2-б.

4. Зобов`язати позивача подати матеріали в обґрунтування позовних вимог; направити копію позовної заяви з доданими до неї документами третій особі, докази надсилання подати господарському суду; подати докази того, що при проведенні торгів на закупівлю паперу згідно оголошення № 18072507 у Інформаційному бюлетені Тендерної палати України № 18 (89) від 30.04.07р. були порушені норми чинного законодавства; повідомити дійсну поштову адресу і банківські реквізити відповідача, а також докази його державної реєстрації або відсутності такої реєстрації.

5. Зобов`язати відповідача подати інші матеріали в обґрунтування своєї позиції по справі; копію акцепту тендерної пропозиції, копію повідомлення про результати торгів, копію звіту про результати здійснення процедури закупівлі, копію документа, що підтверджує розміщення оголошення в мережі Інтернет, завірену інформаційною системою в мережі Інтернет, копії свідоцтв встановленого зразка про проходження членами тендерного комітету навчання чи підвищення кваліфікації з питань організації та здійснення процедур закупівель.

6. Зобов`язати третю особу подати матеріали в обґрунтування своєї позиції по справі; подати Статути; установчі документи.

7. В разі неявки сторін в судове засідання або неподання витребуваних матеріалів справа може бути розглянута за наявними в ній матеріалами відповідно до ст. 75 ГПК України.

Суддя В.Д.Гудим

СудГосподарський суд Сумської області
Дата ухвалення рішення17.09.2007
Оприлюднено24.06.2020
Номер документу89977174
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/444-07

Ухвала від 17.09.2007

Господарське

Господарський суд Сумської області

Гудим Валентин Дмитрович

Постанова від 25.03.2008

Господарське

Вищий господарський суд України

Дроботова Т.Б.

Судовий наказ від 25.02.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Шевченко С.Л.

Судовий наказ від 25.02.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Шевченко С.Л.

Постанова від 12.02.2008

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Прокопенко А.Є.

Ухвала від 03.12.2007

Господарське

Господарський суд Київської області

Подоляк Ю.В.

Ухвала від 24.12.2007

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Кравець Т.В.

Рішення від 09.11.2007

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Шевченко С.Л.

Рішення від 01.10.2007

Господарське

Господарський суд Сумської області

Гудим В.Д.

Ухвала від 31.08.2007

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Шевченко С.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні