Ухвала
від 24.06.2020 по справі 163/1811/20
ЛЮБОМЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 163/1811/20

Провадження № 2-о/163/24/20

ЛЮБОМЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

25 червня 2020 року місто Любомль

Любомльський районний суд Волинської області в складіголовуючого суддіЧишіяС.С.,розглянувши заяву ОСОБА_1 (місцепроживання: АДРЕСА_1 ) про встановлення юридичного факту (заінтересована особа Любомльський об`єднаний районний військовий комісаріат, адреса місця знаходження: вулиця Незалежності 45, місто Любомль Волинської області),

в с т а н о в и в :

У заяві заявник просить встановити факт належності йому диплома кваліфікованого робітника серії НОМЕР_1 , диплома молодшого спеціаліста № НОМЕР_2 , посвідчення оператора комп`ютерного набору № НОМЕР_3 та посвідчення учасника бойових дій серії НОМЕР_4 , у яких його прізвище замість правильного ОСОБА_2 зазначене як ОСОБА_2 .

Після усунення визначених ухвалою від 04.06.2020 року недоліків заява відповідає вимогам ЦПК України; підстави для залишення її без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Заява предметно відноситься до цивільного судочинства, інстанційно та територіально підсудна Любомльському районному суду.

Наведене дає підстави для прийняття заяви та відкриття провадження.

Викладені в заяві вимоги відповідають положенням ст.293 ЦПК України щодо розгляду заяви в порядку окремого провадження.

З огляду на обґрунтування заявлених вимог суд вважає необхідним залучити до участі в справі в якості заінтересованої особи управління соціального захисту населення Любомльської райдержадміністрації, оскільки нарахування і виплата грошової допомоги учасникам бойових дій відноситься до компетенції саме цього органу, а відтак свідчить про наявність у нього матеріально-правової заінтересованості.

Керуючись ст.187, 293, 260 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Заяву ОСОБА_1 про встановлення юридичного факту (заінтересована особа Любомльський об`єднаний районний військовий комісаріат) прийняти до розгляду та відкрити провадження в справі.

Розгляд справи проводити в порядку окремого провадження.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10:15годину 04вересня 2020року в приміщенні Любомльського районного суду Волинської області з викликом учасників справи.

Залучити до участі в справі в якості заінтересованої особи управління соціального захисту населення Любомльської райдержадміністрації, якому надіслати копію заяви з додатками та копію цієї ухвали.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо цієї справи https://court.gov.ua/fair/.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Головуючий: суддя С.С.Чишій

СудЛюбомльський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення24.06.2020
Оприлюднено12.09.2022
Номер документу90053631
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —163/1811/20

Рішення від 03.09.2020

Цивільне

Любомльський районний суд Волинської області

Чишій С. С.

Ухвала від 24.06.2020

Цивільне

Любомльський районний суд Волинської області

Чишій С. С.

Ухвала від 03.06.2020

Цивільне

Любомльський районний суд Волинської області

Чишій С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні