Ухвала
від 21.07.2020 по справі 752/25818/19
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/25818/19

Провадження № 1-кс/752/5622/20

У Х В А Л А

21 липня 2020 року слідчий суддя Голосіївського районного суду м. Києва ОСОБА_4., за участю секретаря судового засідання ОСОБА_6. розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання представника цивільного позивача ОСОБА_1 - адвоката ОСОБА_5 в межах кримінального провадження № 12019100010009739 відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 18.11.2019 року про заборону вчиняти реєстраційні дії,

ВСТАНОВИВ:

до провадження слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва надійшло клопотання представника цивільного позивача ОСОБА_1 - адвоката ОСОБА_5 в межах кримінального провадження № 12019100010009739 відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 18.11.2019 року про заборону вчиняти реєстраційні дії.

В обгрунтування заявлених вимог представник цивільного позивача зазначив, що слідчим відділом Голосіївського УП ГУНП у місті Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12019100010009739 відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 18.11.2019 року за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України, щодо шахрайських дій невстановлених осіб, які виразилися у шахрайському заволодінні майном ТОВ «Таміт Продактс» та ТОВ «Трейд Петрол Інвест» та інших юридичних осіб.

У межах зазначеного вище кримінального провадження ОСОБА_1 є потерпілим та цивільним позивачем у вказаному кримінальному проваджені.

Представник цивільного позивача просила заборонити державним реєстраторам речових прав на нерухоме майно (в тому числі державним реєстраторам Міністерства юстиції України, Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України, Департаменту нотаріату та державної реєстрації, Управлінню державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві, Державному підприємству «Національні інформаційні системи») та іншим суб`єктам державної реєстрації прав, державним та приватним нотаріусам та будь-яким іншим особам, які виконують функції в сфері державної реєстрації в розумінні вимог Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" здійснювати будь-які дії щодо державної реєстрації будь-яких прав та/або їх обтяжень, та/або внесення будь-яких записів до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, зміни до таких записів, та/або скасування таких записів щодо нерухомого майна, яке належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АЗС - ОЙЛ», ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «АМД», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БРСМ-НАФТА», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВЕСТ ОІЛ ТРЕЙД» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВІТ ОІЛ» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МАКРО ТРЕЙДИНГ» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГЕЛІОС», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЮГ ОІЛ ТРЕЙД», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЦЕНТР ОІЛ ТРЕЙД» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХОДОС», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕХНОМАРКЕТ 2015» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РИБТОРГ ГРУП» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОПТОН-ОІЛ» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НОВА ПАЛИВНА КОМПАНІЯ» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НІК ІНВЕСТ ПЛЮС», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАФТОЗАХІД» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОІС ПЛЮС СЕРВІС», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛОГОС-ЮГ», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕЙ-АГРО» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЕТРОЛ АГРО» .

Представник потерпілого ОСОБА_1 - адвокат ОСОБА_5. В судовому засіданні відсутня, до суду подала клопотання про розгляд заявлених у клопотанні вимог за її відсутності, просила клопотання задовольнити з зазначених у ньому підстав.

Власник майна у судовому засіданні відсутній, за правилами ч.1 ст. 172 КПК України його відсутність не перешкоджає розгляду клопотання.

За правилами ст. 107 КПК України, під час розгляду клопотання про зобов`язання вчинити певні дії, фіксування технічними засобами судового засідання не здійснювалось у зв`язку з відсутністю у судовому засіданні осіб, які беруть участь у судовому провадженні.

Дослідивши клопотання та додані до нього матеріали, слідчим судею встановлено наступне.

Слідчим відділом Голосіївського УП ГУНП у місті Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України, щодо шахрайських дій невстановлених осіб, які виразилися у шахрайському заволодінні майном ТОВ «Таміт Продактс» та ТОВ «Трейд Петрол Інвест» та інших юридичних осіб.

Досудовим розслідуванням у вищевказаному кримінальному провадженні встановлено, що в листопаді 2019 року невстановлені особи, шляхом підроблення документів, внесли зміни до установчих документів ТОВ «Таміт Продактс» (код ЄДРПОУ 41892600) та ТОВ «Трейд Петрол Інвест» (код ЄДРПОУ 42091493).

ОСОБА_1 був єдиним засновником ТОВ «Таміт Продактс» з часткою в статутному капіталі в розмірі 100% - 100 000 (сто тисяч) гривень та керівником даного Товариства.

Шляхом підроблення документів, невстановленими особами було здійснено від імені ОСОБА_1 відчуження зазначеної частки в Статутному капіталі ТОВ «Таміт Продактс» та звільнено ОСОБА_1 з посади директора Товариства.

Новим директором ТОВ «Таміт Продактс» став ОСОБА_2 . Новим та єдиним учасником ТОВ «Таміт Продактс» стала компанія нерезидент - Компанія "АРУДІ ВЕНЧУРС ПРАЙВІТ ЛІМІТЕД", (Махараштра 400703, Індія).

В свою чергу ТОВ «Таміт Продактс» було співзасновником з часткою в статутному капіталі 50% - 250 000 гривень ТОВ «Трейд Петрол Інвест» (код за ЄДРПОУ 42091493). Генеральним директором даного Товариства також був ОСОБА_1 .

В листопаді 2019 року ОСОБА_1 звільнено з посади генерального директора ТОВ «Трейд Петрол Інвест» та призначено ОСОБА_3 .

Дані злочини вчинені з метою заволодіння рухомим та нерухомим майном наступних юридичних осіб:

ТОВ «ПОІС ПЛЮС СЕРВІС» (код 33261053), ТОВ «БРСМ-НАФТА» (код 31826526), ТОВ «ЛОГОС-ЮГ» (код 31024917), ТОВ «ЦЕНТР ОІЛ ТРЕЙД» (код 40849727), ТОВ «МАКРО ТРЕЙДІНГ» (код 40849685), ТОВ «ГЕЛІОС» (код 20604846), ТОВ «ПЕТРОЛ АГРО» (код 40849711), ТОВ «ВІТ ОІЛ» (код 40849706), ТОВ «НОВА ПАЛИВНА КОМПАНІЯ» (код 32944836), ТОВ «ЮГ ОІЛ ТРЕЙД» (код 40849732), ТОВ «НІК ІНВЕСТ ПЛЮС» (код 34851801), ТОВ «ВЕСТ ОІЛ ТРЕЙД» (код 40859405), ТОВ «НАФТАЗАХІД» (код 39000982), ТОВ «ТЕХНОМАРКЕТ 2015» (код 40849679), ТОВ «АЗС-ОЙЛ» (код 32638151), ТОВ «ОПТОН ОІЛ» (код 40859604), ПП «АМД» (код 32365394), ТОВ «ХОДОС» (код 3246105), ТОВ «РИБТОРГ ГРУП» (код 37249270), ТОВ «ЕНЕЙ-АГРО» (код 23836764).

Вищезазначені юридичні особи були контрагентами ТОВ «Трейд Петрол Інвест» у орендних правовідносинах. Наразі дані правовідносини припинені, однак новим керівником ТОВ «Трейд Петрол Інвест» ОСОБА_3 із залученням третіх осіб вчиняються активні дії, направленні на заволодіння рухомим та нерухомим майном, в тому числі об`єктами АЗС, зазначених юридичних осіб.

З вищенаведеного вбачається, що об`єктом злочинного посягання вказаних вище осіб є нерухоме майно (63 автозаправних комплексів).

Постановою про визнання потерпілим СВ Голосіївського УП ГУНП у місті Києві від 20.11.2019 року ОСОБА_1 визнано потерпілим у кримінальному провадженні.

Крім того, до СВ Голосіївського УП ГУНП у місті Києві, відповідно до вимог ст. 61, 128 КПК України, ОСОБА_1 у кримінальному провадженні пред`явлено цивільний позов.

Вирішуючи питання щодо наявності чи відсутності підстав для задоволення клопотання, а також здійснюючи судовий контроль за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні, слідчий суддя виходить із наступного.

За правилами ст. 2 КПК України, завданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Згідно ст. 7 КПК України, кримінальне провадження здійснюється на засадах, в тому числі, верховенства права, згідно якої людина, її права та свободи визнаються найвищими цінностями та визначають зміст і спрямованість діяльності держави, законності, згідно якої під час кримінального провадження суд, слідчий суддя, прокурор, керівник органу досудового розслідування, слідчий, інші службові особи органів державної влади зобов`язані неухильно додержуватися вимог Конституції України, цього Кодексу, міжнародних договорів, згода на обов`язковість яких надана Верховною Радою України, вимог інших актів законодавства, а також недоторканості права власності, відповідно до якої позбавлення або обмеження права власності під час кримінального провадження здійснюється лише на підставі вмотивованого судового рішення, ухваленого в порядку, передбаченому цим Кодексом.

Так, відповідно до п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України, арешт майна є одним із заходів забезпечення кримінального провадження.

Відповідно до ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку . Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Арешт майна допускається з метою забезпечення, в тому числі, збереження речових доказів; відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Заявник обґрунтовує необхідність арешту з метою відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення.

Згідно положень ч. 11 ст. 170 КПК України заборона або обмеження користування, розпорядження майном можуть бути застосовані лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна.

На даному етапі провадження до завдань суду не належить оцінювати, наскільки повно органом досудового розслідування зібрано докази, що стосуються зазначеного кримінального провадження. Його завдання полягає в тому, щоб дослідити ті обставини, про які органу досудового розслідування відомо на даний час та які дають достатньо обґрунтовані підстави для втручання в права та інтереси відповідних осіб.

Наведене вище свідчить, що на цьому етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовують таке втручання у права та інтереси власника майна з метою забезпечення кримінального провадження, а слідчий суддя на даній стадії не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд при розгляді кримінального провадження по суті, тобто не вправі оцінювати докази з точки зору їх достатності і допустимості для встановлення вини чи її відсутності у фізичної або юридичної особи за вчинення кримінального правопорушення, а лише зобов`язаний на підставі розумної оцінки сукупності отриманих даних визначити, що їх сукупність, відповідно до вимог ст. 170 КПК України, є достатньою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження, одним із яких і є накладення арешту на майно.

Відповідно до норм ст. 171 КПК України клопотання про арешт майна з клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач.

Слідчим суддею встановлено, що ухвалою слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 12.06.2020 року в межах кримінального провадження № 12019100010009739 за клопотанням цивільного позивача ОСОБА_1 накладено арешт на майно, яке належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АЗС - ОЙЛ», ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «АМД», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БРСМ-НАФТА», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВЕСТ ОІЛ ТРЕЙД» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВІТ ОІЛ» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МАКРО ТРЕЙДИНГ» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГЕЛІОС», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЮГ ОІЛ ТРЕЙД», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЦЕНТР ОІЛ ТРЕЙД» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХОДОС», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕХНОМАРКЕТ 2015» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РИБТОРГ ГРУП» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОПТОН-ОІЛ» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НОВА ПАЛИВНА КОМПАНІЯ» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НІК ІНВЕСТ ПЛЮС», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАФТОЗАХІД» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОІС ПЛЮС СЕРВІС», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛОГОС-ЮГ», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕЙ-АГРО» , ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЕТРОЛ АГРО» , заборону на вчинення реєстраційних дій відносно якого представник цивільного позивача подав клопотання.

Отже, з урахуванням зазначеного вище, приходжу до висновку, що заборона проводити реєстраційні дії щодо зазначеного вище арештованого майна забезпечить мету застосуваного заходу кримінального провадження та буде виправданим втручанням в господарську діяльність підприємств, а відтак клопотання представника цивільного позивача підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст. 170-175 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

клопотання представника цивільного позивача ОСОБА_1 - адвоката ОСОБА_5 в межах кримінального провадження № 12019100010009739 відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 18.11.2019 року про заборону вчиняти реєстраційні дії - задовольнити.

Заборонити державним реєстраторам речових прав на нерухоме майно (в тому числі державним реєстраторам Міністерства юстиції України, Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України, Департаменту нотаріату та державної реєстрації, Управлінню державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві, Державному підприємству «Національні інформаційні системи») та іншим суб`єктам державної реєстрації прав, державним та приватним нотаріусам та будь-яким іншим особам, які виконують функції в сфері державної реєстрації в розумінні вимог Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" здійснювати будь-які дії щодо державної реєстрації будь-яких прав та/або їх обтяжень, та/або внесення будь-яких записів до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, зміни до таких записів, та/або скасування таких записів щодо:

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_9, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1077720432204;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_10, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 518460451237;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_11, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 509863471101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_12, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2974471101,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АЗС - ОЙЛ» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 32638151).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_13, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 450193432214,

що належить ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «АМД» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 32365394).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_14, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1098379305105;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою АДРЕСА_15, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 605891405105;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою Київська обл., Вишгородський район, сел. Лютіж, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 122004932218;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: Київська область, Вишгородський район, сел. Лютіж, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 121920832218;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: Київська область, Вишгородський район, сел. Лютіж, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 94940032218;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: Київська область, Вишгородський район, сел. Лютіж, урочище "Поле", реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 741748932218,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БРСМ-НАФТА» ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 31826526).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: Вінницька область, Вінницький район, Сокиринецька с/рада, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1061993505206;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: Вінницька область, Вінницький район, Сокиринецька с/рада, автодорога Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка,406 км. + 886 м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1062015305206;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_16, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1008367505101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: Волинська область, Луцький район, сел. Липини, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 44875207228;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_17, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 45024207228;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_18, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 197287721248;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: Полтавська область, Кременчугський район, Недогарківська с/рада, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1215094253224;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_19, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1064135053224;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_20, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 252826953104;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_21, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 28883263101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_22, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1062033468230;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 86930063251;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_23, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 241865274101,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВЕСТ ОІЛ ТРЕЙД» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 40859405).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_24, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1058639563101,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВІТ ОІЛ» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 40849706).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_25, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 55250212101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_26, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 176180412116;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_27, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 89499059101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_28., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 88595261101,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МАКРО ТРЕЙДИНГ» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 40849685).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_29, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1079358532204, що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГЕЛІОС» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 20604846).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_30, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1061131251210;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_31, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1156000451210;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_32, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 339046351210;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_33, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1137267651108, що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЮГ ОІЛ ТРЕЙД» ( ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 40849732).

нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: Київська область, Броварський район, Требухівська с/рада, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1073723232212;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_34, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 88414732220;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_35, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1071033232208;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_36. , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1071014132212;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_37 реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1194939732104;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_38, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 289386132104;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_39, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1071057532105;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_40, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 88547053238,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЦЕНТР ОІЛ ТРЕЙД» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 40849727).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_41, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 28662632224;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_42, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 554993032224;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_43, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 17324242,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХОДОС» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 32461905).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_44, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 238622253101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_44, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 238455953101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Колоденка, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1160304756246;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Колоденка, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1160259056246;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_45, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1070987556246;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_46, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1216593568107;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_47, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1070656268107;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_47, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1070938868107,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕХНОМАРКЕТ 2015» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 40849679).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_48, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1116095012220;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_49 автошляху Р-02 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 17462829;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_50, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 148964332210;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_51, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1215358032210;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_52, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 664733532218;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_53, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 843750;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_54, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 934471;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_55, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 50830835225;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_56, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 51110735101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_57, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 3129680000;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_58, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 112714965101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_59, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 112833665101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_60, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 193190165250;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_60, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 187104465250;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_61, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 89169271101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_3 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 51188771237,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РИБТОРГ ГРУП» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 37249270).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_62, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1061811553202;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_63, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1061840853202, що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОПТОН-ОІЛ» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 40859604);

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_64, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 114855732224;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_64, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1229648032224;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_65 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 35694018;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_66, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 10360853240;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_67, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 116705153240,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НОВА ПАЛИВНА КОМПАНІЯ» ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 32944836).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_68, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1075209648101,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НІК ІНВЕСТ ПЛЮС» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 34851801).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_69, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 237175921204;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_70, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 237245021204;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_71, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 238325321248;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_71, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 238419921248;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_72 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 656530932222;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: Київська область, місто Обухів, с. Таценки, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 656534632116;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_73, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 656534432231;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_74, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 656534132231,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАФТОЗАХІД» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 39000982).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_75, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1079710380380,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОІС ПЛЮС СЕРВІС» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 33261053).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_76, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1261194;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_77, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 150461;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_78, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 18537902;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_79, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1078196632103;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_80, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 786885963101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_81, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 17091951101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_82, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 17198751101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_83, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 9515351101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_84, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 17150351101;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_85, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 409048563112;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_86 реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 3830304;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_87, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 9899176;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_88, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1078093871108;

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_8 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1078168871237,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛОГОС-ЮГ» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 31024917).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_89, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1079985768107,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕЙ-АГРО» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 23836764).

- нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_90 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 423885532107,

що належить ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЕТРОЛ АГРО» (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 40849711).

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Слідчий судя ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення21.07.2020
Оприлюднено06.12.2022
Номер документу90511513
СудочинствоКримінальне
Сутьзаборону вчиняти реєстраційні дії

Судовий реєстр по справі —752/25818/19

Ухвала від 12.10.2023

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

Ухвала від 17.12.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 22.11.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Хоменко В. С.

Ухвала від 22.11.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Хоменко В. С.

Ухвала від 30.07.2020

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 21.07.2020

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 30.12.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 30.12.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 26.12.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 26.12.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні