Ухвала
від 23.07.2020 по справі 360/2225/20
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закриття провадження у справі

23 липня 2020 року СєвєродонецькСправа № 360/2225/20

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Смішлива Т.В., розглянувши у письмовому провадженні питання про закриття підготовчого провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Старобільського районного відділу ГУМВС України у Луганській області в особі ліквідаційної комісії про стягнення компенсації за невикористані дні відпустки при звільненні,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Луганського окружного адміністративного суду знаходиться вищевказана адміністративна справа.

Ухвалою суду від 10.06.2020 позовну заяву залишено без руху (арк. спр. 20-21).

Ухвалою суду від 06.07.2020 відкрито провадження у даній справі та призначено підготовче засіданні на 23.07.2020 (арк. спр. 33-34).

У підготовче засідання, призначене судом на 23.07.2020, позивач та представник відповідача не прибули, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Позивачем надано до суду заяву про розгляд справи без його участі.

Згідно з частиною першою статті 179 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Відповідно до частин першої, другої статті 173 КАС України підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі. Завданням підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

У підготовчому засіданні, на виконання вимог частини другої статті 180 КАС України, судом з`ясовано, що сторони не бажають вирішити спір шляхом примирення; уточнено позовні вимоги та підстави позову, встановлено, що відповідачі позов не визнають з підстав, викладених у відзивах на позовну заяву, вирішено питання щодо необхідності залучення до участі у справі інших осіб, роз`яснено учасникам справи, які обставини входять до предмета доказування, і які докази мають бути подані учасниками справи на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються їх вимоги та заперечення; з`ясовано, що сторони повідомили про всі обставини справи, які їм відомі, надали докази, на які вони посилаються у позові і відзиві, а також докази, витребувані судом, запропоновано учасникам справи надати суду додаткові докази або пояснення; здійснено інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Користуючись правом на подання заяв по суті справи, відповідачем подано відзив на позов (арк. спр. 39-41).

Користуючись правом на подання заяв по суті справи, позивачем подано відповідь на відзив (арк. спр. 51-54).

Свідки у справі не заявлені, підстави для призначення експертизи відсутні.

У зв`язку з викладеним суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Відповідно до пункту 3 частини другої статті 183 КАС України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 9, 65, 72, 92, 173, 180, 181, 183, 241, 243, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Призначити судове засідання для розгляду адміністративної справи № 360/2225/20 за позовом ОСОБА_1 до Старобільського районного відділу ГУМВС України у Луганській області в особі ліквідаційної комісії про стягнення компенсації за невикористані дні відпустки при звільненні, на 06 серпня 2020 року о 16 год 00 хв у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, проспект Космонавтів, будинок 18, І поверх, зала судових засідань № 3.

Справа розглядатиметься суддею Смішливою Т.В. одноособово.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає. Заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

СуддяТ.В. Смішлива

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.07.2020
Оприлюднено23.07.2020
Номер документу90541490
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —360/2225/20

Рішення від 06.08.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

Ухвала від 23.07.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

Ухвала від 06.07.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

Ухвала від 10.06.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні