Ухвала
від 27.07.2020 по справі 489/2602/20
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

"27" липня 2020 р. Справа № 489/2602/20

Провадження №2/489/1867/20

УХВАЛА

27 липня 2020 року м. Миколаїв

Ленінський районний суд м. Миколаєва у складі судді Рум`янцевої Н.О., розглянувши заяву представника позивача Товариства з обмеженою відповідальністю "Мультистор" - Джулай Дмитра Олександровича про розгляд справи у загальному позовному провадженні по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю " Мультистор" до ОСОБА_1 про стягнення збитків, завданих розголошенням відомостей, що становлять комерційну таємницю та неправомірними конкурентними діями колишнього працівника

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Ленінського районного суду м. Миколаєва перебуває цивільна справа № 489/2602/20 (провадження № 2/489/1867/20) за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю " Мультистор" до ОСОБА_1 про стягнення збитків, завданих розголошенням відомостей, що становлять комерційну таємницю та неправомірними конкурентними діями колишнього працівника.

Відповідно до ч.2 ст.19 ЦПК України цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим кодексом, у порядку, зокрема позовного провадження (загального або спрощеного).

22 червня 2020 року ухвалою Ленінського районного суду м. Миколаєва вказану справу прийнято до розгляду, відкрито провадження по справі та призначено справу до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження без повідомленням сторін.

30 червня 2020 року від представника позивача до суду надійшло клопотання про розгляд справи в порядку загального позовного провадження, посилаючись на те, що справа потребує детального розгляду, має значний обсяг предмету доказування та велику кількість аргументів позивача, яким потрібно дати правову оцінку, зумовлює складність справи, що в сукупності з іншими обставинами (велике значення для позивача, значну суму матеріальних збитків, тощо).

Згідно з ч. 6 ст. 277 ЦПК України , якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

За таких обставин, на думку суду, враховуючи предмет позову, обсяг доказів, а також ціну позову, яка складає 118 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб (п. 2 ч. 6 ст. 19 ЦПК України), необхідно перейти зі стадії розгляду справи по суті, в стадію підготовчого провадження, що передбачено діючим ЦПК України , для забезпечення повного і всебічного з`ясування обставин справи.

На підставі вище викладеного, керуючись ст. 277 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Перейти від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін до розгляду справи за правилами загального позовного провадження по цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю " Мультистор" до ОСОБА_1 про стягнення збитків, завданих розголошенням відомостей, що становлять комерційну таємницю та неправомірними конкурентними діями колишнього працівника.

Призначити цивільну справу до розгляду у відкритому підготовчому судовому засіданні в Ленінському районному суді міста Миколаєва, судова зала №11 (4 поверх, каб. № 414) на 29 жовтня 2020 року на 11 год. 30 хв.

Про дату та час розгляду справи повідомити сторони, які беруть участь у справі.

Відповідач(чі), в порядку статті 178 ЦПК України, має право подати суду відзив, впродовж п`ятнадцяти днів з моменту отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Позивач(чі), після отримання відзиву, має право впродовж п`яти днів подати відповідь на відзив, у порядку передбаченому статтею 179 ЦПК України. Копія відповіді на відзив та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Відповідач(чі) протягом п`яти днів з моменту отримання відповіді на відзив, має право надати заперечення на підставі ст. 180 ЦПК України.

Роз`яснити сторонам вимоги ст. 83 ЦПК України, згідно з якими:

- позивач, особи яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб, повинні подати докази разом з поданням позовної заяви;

- відповідач, повинний подати суду докази разом з поданням відзиву.

Веб-адреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається http://ln.mk.court.gov.ua/sud1416/ .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ленінського районного суду

м. Миколаєва Н.О. Рум`янцева

СудЛенінський районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення27.07.2020
Оприлюднено28.07.2020
Номер документу90611781
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —489/2602/20

Постанова від 28.12.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Тищук Н. О.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Тищук Н. О.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Тищук Н. О.

Рішення від 13.09.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Рішення від 13.09.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Ухвала від 17.10.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Ухвала від 05.04.2021

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Ухвала від 10.02.2021

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Ухвала від 29.10.2020

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Ухвала від 27.07.2020

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні