Ухвала
від 11.08.2020 по справі 615/549/20
ВАЛКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 615/549/20

Провадження № 2/615/205/20

У Х В А Л А

11 серпня 2020 року м. Валки

Валківський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді Логвінова А.О.,

за участю секретаря судового засідання Партоли О.Є.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні у залі суду в м. Валки Харківської області питання можливості призначення до судового розгляду по суті цивільної справи

за позовом Акціонерного товариства Укргазвидобування , в особі філії газопромислове управління Шебелинкагазвидобування

до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3

про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням, зняття з реєстраційного обліку,

В С Т А Н О В И В:

Акціонерне товариство Укргазвидобування , в особі філії газопромислове управління Шебелинкагазвидобування звернулось до Валківського районного суду Харківської області з позовом до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , в якому просить визнати відповідачів такими, що втратили право користування та проживання у житловому приміщенні за адресою: АДРЕСА_1 , та зняти останніх з реєстраційного обліку.

Ухвалою Валківського районного суду Харківської області від 11.08.2020 року позов Акціонерного товариства Укргазвидобування , в особі філії газопромислове управління Шебелинкагазвидобування до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням, зняття з реєстраційного обліку, в частині вимог до ОСОБА_4 залишено без розгляду.

Представник позивача у підготовче судове засідання не з`явилась. Подала до суду заяву, в якій просить проводити підготовче судове засідання за її відсутності та призначити справу до судового розгляду по суті.

Відповідачі у підготовче судове засідання не з`явились. Про день, час та місце розгляду справи повідомлялись належним чином. Про причини неявки суд не повідомили.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Дослідивши матеріали цивільної справи, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до статті 189 ЦПК України завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Статтею 197 ЦПК України визначені питання, які вирішуються судом під час підготовчого судового засідання.

У підготовчому судовому засіданні судом вирішено клопотання позивача про виклик свідків: ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , яке було задоволено, про що постановлено ухвалу, не виходячи до нарадчої кімнати із занесенням до протоколу судового засідання.

У ході підготовки справи до судового розгляду судом з`ясовані та вирішені усі питання, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, проведені інші необхідні дії для забезпечення правильного і своєчасного розгляду даної справи по суті, спір між сторонами не врегульований.

З огляду на викладене, підстави для відкладення підготовчого судового засідання відсутні.

З урахуванням викладеного, суд приходить до висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись: ст.ст. 196-198, 200, 260-261, 353 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом Акціонерного товариства Укргазвидобування , в особі філії газопромислове управління Шебелинкагазвидобування до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням, зняття з реєстраційного обліку.

Призначити справу до судового розгляду по суті за правилами загального позовного провадження у відкритому судовому засіданні у залі судових засідань у приміщенні Валківського районного суду Харківської області, розташованому за адресою: Харківська область, м. Валки, вул. Харківська, 4, на 25 серпня 2020 року о 10 годині 00 хвилин.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників судового процесу, свідків: ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 .

Попередити свідків про кримінальну відповідальність за ст. 384 КК України за завідомо неправдиві показання та ст. 385 КК України за відмову від давання показань на вимогу суду, одночасно роз`яснивши, що згідно ст. 63 Конституції України особа не несе відповідальності за відмову давати показання щодо себе, членів сім`ї чи близьких родичів, коло яких визначене законом.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя А.О. Логвінов

СудВалківський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення11.08.2020
Оприлюднено12.08.2020
Номер документу90896675
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —615/549/20

Рішення від 22.10.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

Рішення від 22.10.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

Ухвала від 25.08.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

Ухвала від 11.08.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

Ухвала від 11.08.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні