Ухвала
від 03.08.2007 по справі 01/555
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

У ХВАЛА

"03" серпня 2007 р. Справа № 01/555

Господарський суд Черкас ької області в складі: голову ючого - судді Чевгуза О.В., секр етаря судового засідання Олі йник І.С., за участю представн иків:

ліквідатор: Ятчук В.А.,

Остроушко Т.В. - представник за довіреністю державної по даткової інспекції в м. Черка си, Махаринець В.І. та Беспало ва К.А. - представник за довір еностями відкритого акціоне рного товариства “Черкасиоб ленерго”, Надьон А.Л. - предст авник за довіреністю управлі ння Пенсійного фонду України в Соснівському районі м. Черк аси,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен і господарського суду Черкас ької області матеріали справ и за заявою державної податк ової інспекції у місті Черка си

до закритого акціонерного товариства “Черкаський зав од “Строммашина” м. Черкаси

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарський суд Черка ської області 05.02.2007 року за заяв ою кредитора порушив провадж ення у справі про банкрутств о боржника.

Постановою господарсько го суду Черкаської області в ід 26.02.2007 року боржника визнано б анкрутом, введено ліквідацій ну процедуру. Ліквідатором б анкрута призначено арбітраж ного керуючого Ятчука Володи мира Антоновича.

До суду з клопотанням про за твердження ліквідаційного б алансу, звіту ліквідатора пр о проведену роботу по ліквід ації закритого акціонерного товариства “Черкаський зав од “Строммашина” м. Черкаси з вернувся ліквідатор.

У судовому засіданні лікві датор клопотання підтримав, представники кредиторів про ти задоволення клопотання не заперечили.

У судовому засіданн і встановлено, що майнові акт иви та майно банкрута відсут ні, керівні органи відсутні, з аборгованість не погашена.

Розглянувши матеріал и справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а тако ж заслухавши ліквідатора, я кий ствердив, що виконані всі необхідні дії для встановле ння активів боржника і врахо вуючи, що за результатами лік відаційного балансу у боржни ка немає майна для задоволен ня вимог кредиторів, необхід но затвердити звіт ліквідато ра та ліквідаційний баланс, а боржника, як юридичну особу л іквідувати.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом” господ арський суд припиняє прова дження у справі про банкрут ство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку, пере дбаченому статтею 32 цього Зак ону.

Керуючись ст. 32 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора Ятчука Володимира А нтоновича та ліквідаційний б аланс закритого акціонерног о товариства “Черкаський за вод “Строммашина” м. Черкаси .

Ліквідувати закрите акціонерне товариство “Чер каський завод “Строммашина” , вул. 14 грудня, 8, м. Черкаси, код Є ДРПОУ 05380272 як юридичну особу в з в'язку із банкрутством.

Провадження по справі при пинити.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення03.08.2007
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу909726
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/555

Ухвала від 16.12.2015

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 02.12.2015

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 02.11.2015

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Постанова від 22.04.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Коваленко В.М.

Ухвала від 07.04.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Коваленко В.М.

Постанова від 03.03.2015

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Разіна Т.І.

Ухвала від 16.02.2015

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Разіна Т.І.

Ухвала від 23.12.2014

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Постанова від 19.11.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Коваленко В.М.

Ухвала від 29.10.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Коваленко В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні