Ухвала
від 19.08.2020 по справі 349/1149/20
РОГАТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 349/1149/20

Провадження № 2/349/443/20

У Х В А Л А

19 серпня 2020 року м. Рогатин

Суддя Рогатинського районного суду Івано-Франківської області Рибій М. Г., перевіривши позовну заяву ОСОБА_1 (Івано-Франківська обл., Рогатинський р-н, с. Жовчів) до Сільськогосподарського виробничого кооперативу ім. Євгена Смика (Івано-Франківська обл., Рогатинський р-н, с. Жовчів), Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області в особі центру надання адміністративних послуг (Івано-Франківська обл., м. Рогатин, вул. Галицька, 65) про визнання трудових відносин припиненими, зобов`язання вчинити дії,

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 пред`явив позов до СВК ім. Євгена Смика, Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області в особі центру надання адміністративних послуг з вимогами:

визнати припиненими трудові відносини між СВК ім. Євгена Смика та ОСОБА_1 як головою кооперативу на підставі ст. 38 КЗпП України за власним бажанням з 15 липня 2020 року;

зобов`язати Рогатинську районну державну адміністрацію Івано-Франківської області в особі центру надання адміністративних послуг внести зміни до відомостей в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про керівника СВК ім. Євгена Смика - внести відомості про припинення з 15 липня 2020 року трудових відносин між СВК ім. Євгена Смика та ОСОБА_1 у зв`язку із звільненням ОСОБА_1 з посади голови кооперативу за власним бажанням на підставі ч. 1 ст. 38 КЗпП України та виключити ОСОБА_1 із складу осіб, які можуть вчиняти дії від імені СВК ім. Євгена Смика.

Позовну заяву подано з додержанням вимог, викладених у статтях 175 і 177 ЦПК України.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі, залишення позовної заяви без руху та її повернення немає.

Справу як таку, що виникає з трудових відносин, необхідно розглядати в порядку спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст. ст. 19, 175, 177, 187, 274, 277 ЦПК України,

у х в а л и в:

1. Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Сільськогосподарського виробничого кооперативу ім. Євгена Смика, Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області в особі центру надання адміністративних послуг про визнання трудових відносин припиненими, зобов`язання вчинити дії.

2. Розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

3. Призначити судове засідання на 10 вересня 2020 року о 13 год. 00 хв., яке буде проводитися в залі засідань № 1 Рогатинського районного суду Івано-Франківської області за адресою: м. Рогатин, вул. Галицька, 40.

4. Строк для подання відповідачем відзиву на позов - п`ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) позивачу одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

5. Встановити строк для подання позивачем відповіді на відзив - п`ять днів з дня вручення копії відзиву. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

6. Встановити строк для подання відповідачем заперечення - п`ять днів з дня вручення копії відповіді на відзив. Копія заперечення та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду.

7. Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи в мережі Інтернет за веб-адресою: rt.if.court.gov.ua/sud0912/.

8. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

9. Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя М. Г. Рибій

Дата ухвалення рішення19.08.2020
Оприлюднено20.08.2020
Номер документу91048245
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —349/1149/20

Рішення від 22.09.2020

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Рибій М. Г.

Рішення від 22.09.2020

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Рибій М. Г.

Ухвала від 19.08.2020

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Рибій М. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні