Рішення
від 22.09.2020 по справі 349/1149/20
РОГАТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 349/1149/20

Провадження № 2/349/443/20

Р І Ш Е Н Н Я

іменем України

(вступна та резолютивна частини)

22 вересня 2020 року м. Рогатин

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області в складі головуючого судді Рибія М. Г.,

за участю секретаря судового засідання Мартиновської І. П.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

розглянyвши у відкритому судовому засіданні в порядку спрощеного провадження справу за позовом ОСОБА_2 до Сільськогосподарського виробничого кооперативу ім. Євгена Смика, Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області в особі центру надання адміністративних послуг про визнання трудових відносин припиненими, зобов`язання вчинити дії,

в и р і ш и в :

Позов ОСОБА_2 до Сільськогосподарського виробничого кооперативу ім. Євгена Смика, Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області в особі центру надання адміністративних послуг про визнання трудових відносин припиненими, зобов`язання вчинити дії задовольнити повністю.

Визнати припиненими трудові відносини між СВК ім. Євгена Смика та ОСОБА_2 як головою кооперативу на підставі ч. 1 ст. 38 КЗпП України за власним бажанням з 15 липня 2020 року.

Зобов`язати Рогатинську районну державну адміністрацію Івано-Франківської області в особі центру надання адміністративних послуг внести зміни до відомостей в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про керівника СВК ім. Євгена Смика - внести відомості про припинення з 15 липня 2020 року трудових відносин між СВК ім. Євгена Смика та ОСОБА_2 у зв`язку із звільненням ОСОБА_2 з посади голови кооперативу за власним бажанням на підставі ч. 1 ст. 38 КЗпП України та виключити ОСОБА_2 із складу осіб, які можуть вчиняти дії від імені СВК ім. Євгена Смика.

Стягнути з СВК ім. Євгена Смика на користь ОСОБА_2 судовий збір в розмірі 840,80 грн.

Заочне рішення може бути переглянуте Рогатинським районним судом Івано-Франківської області за письмовою заявою відповідачів. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Позивач має право оскаржити заочне рішення до Івано-Франківського апеляційного суду через Рогатинський районний суд Івано-Франківської області протягом протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених ЦПК України, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

Позивач - ОСОБА_2 , місце проживання: Івано-Франківська обл., Рогатинський р-н, с. Жовчів, РНОКПП НОМЕР_1 .

Відповідач - Сільськогосподарський виробничий кооператив ім. Євгена Смика, місцезнаходження: Івано-Франківська обл., Рогатинський р-н, с. Жовчів, ідентифікаційний код 22183780.

Відповідач - Рогатинська районна державна адміністрація Івано-Франківської області в особі центру надання адміністративних послуг, місцезнаходження: м. Рогатин, вул. Галицька, 65, ідентифікаційний код 23805775.

Суддя М. Г. Рибій

Дата ухвалення рішення22.09.2020
Оприлюднено24.09.2020
Номер документу91726621
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання трудових відносин припиненими, зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —349/1149/20

Рішення від 22.09.2020

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Рибій М. Г.

Рішення від 22.09.2020

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Рибій М. Г.

Ухвала від 19.08.2020

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Рибій М. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні