Ухвала
від 21.08.2020 по справі 439/1766/19
БРОДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 439/1766/19

УХВАЛА

про витребування доказів

21 серпня 2020 року Бродівський районний суд Львівської області

в складі: головуючої - судді Бунда А.О.,

з участю секретаря Музичка Л.Т.,

при розгляді у відкритому судовому засіданні цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи орган опіки та піклування Бродівської РДА, відділ служби у справах дітей Сихівського району управління Служби у справах дітей Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради про усунення перешкод у вихованні та спілкуванні з дитиною, визначення способу участі у вихованні дитини,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Бродівського районного суду Львівської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи орган опіки та піклування Бродівської РДА, відділ служби у справах дітей Сихівського району управління Служби у справах дітей Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради про усунення перешкод у вихованні та спілкуванні з дитиною, визначення способу участі у вихованні дитини .

Представником позивача - адвокат Секретар О.Л. подала клопотання про витребування доказів, зважаючи на те, що на її адвокатський запит органом опіки не надано висновку про способи участі батька дитини у її вихованні.

Суд з`ясувавши обставини витребування доказів, вважає, за необхідне витребувати вказані докази, оскільки інформація яка міститься в них може мати суттєве значення для правильного та об`єктивного розгляду справи.

Відповідно до ст. 84 ЦПК України , учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу . У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Зважаючи на те, що докази, які просить витребувати представник позивача мають суттєве значення для забезпечення повного, об`єктивного та всебічного розгляду справи, тому слід витребувати вищезазначені докази.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 83, 84, ч.2 ст.247 ЦПК України , суд,

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача - адвоката Секретар О.Л. про витребування доказів задовольнити.

Витребувати із відділу служби у справах дітей Сихівського району управління Служби у справах дітей Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради (79049, м.Львів, проспект Червоної Калини,66) висновок про визначення способів участі батька ОСОБА_1 у вихованні його сина ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Вказані докази направити на адресу Бродівського районного суду Львівської області безпосередньо в строк до 20 вересня 2020 року .

У випадку неможливості подачі витребуваних доказів взагалі або у строк визначений судом відділу служби у справах дітей Сихівського району управління Служби у справах дітей Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради слід повідомити суд протягом п`яти днів з дня отримання ухвали із зазначенням причин неможливості виконання ухвали.

Судове засідання відкласти на 25 вересня 2020 року на 11.00 год.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя А.О. Бунда

СудБродівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення21.08.2020
Оприлюднено25.08.2020
Номер документу91107280
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —439/1766/19

Рішення від 10.12.2020

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

Ухвала від 27.10.2020

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

Ухвала від 21.08.2020

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

Ухвала від 25.06.2020

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

Ухвала від 25.05.2020

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

Ухвала від 04.05.2020

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

Ухвала від 30.03.2020

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

Ухвала від 11.12.2019

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Бунда А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні