Ухвала
від 28.08.2020 по справі 757/8696/20-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/8696/20-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 серпня 2020 року Печерький районний судм. Києва у складі головуючого судді Волкової С.Я., при секретарі Топал А.І., розглянувши в засіданні в залі суд клопотання позивача ОСОБА_1 про витребування доказів по справі за позовом за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Промислово-зернова компанія України , третя особа: Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Печерська мрія , про визнання права спільної сумісної власності на допоміжні приміщення будинку,

ВСТАНОВИВ:

24.02.2020 року позивач звернулись до суду із позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Промислово-зернова компанія України , третя особа: Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Печерська мрія , про визнання права спільної сумісної власності на допоміжні приміщення будинку.

Ухвалою від 05.03.2020 року по справі відкрито провадження.

28.08.2020 на адресу суду надійшло клопотання позивача про витребування доказів по справі.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що необхідно на виконання клопотання позивача, витребувати докази, враховуючи наступне.

За змістом ч.ч. 6-8 ст. 84 ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає необхідним витребувати ухвалою суду у ТОВ ЖБК Митець оригінал Проекту на будівництво житлових будинків у складі окремих житлових секцій з підземними автостоянками і вбудованими приміщеннями соціальної сфери по АДРЕСА_1 або інший остаточний варіант проектної документації на зазначені будинки, якщо проект зазнав змін; витребувати у ТОВ Житлово-будівельний кооператив Митець оригінал Проекту на будівництво житлових будінків у складі окремих житлових секцій з підземними автостоянками і вбудованими приміщеннями соціальної сфери по АДРЕСА_1 або інший остаточний варіант проектної документації на зазначені будинки, якщо проект зазнавав змін; витребувати з Державного архіву м. Києва, оригінали, або у разі їх відсутності, архівні копії Проекту на будівництво житлових будинків у складі окремих житлових секцій з підземними автостоянками і вбудованими приміщенням соціальної сфери по АДРЕСА_1 , або будь-які інші проектні чи технічні документи на будинки за адресою: АДРЕСА_1, які передавалися до архіву на зберігання; витребувати у Департаменту містобудування та архітетури Київської міської державної адміністрації оригінали або копії Проекту на будівництво житлових будинків у складі окремих житлових секцій з підземними автостоянками і вбудованими приміщеннями соціальної сфери по АДРЕСА_1 , або будь-які інші проетні чи технічні документи на будинки за адресою: АДРЕСА_1, які є в розпорядженні Департаменту; витребувати у Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю Київської міської державної адміністрації оригінали або копії Проекту на будівництво житлових будинків у складі окремих житлових секцій з підземними автостоянками і вбудованими приміщеннями соціальної сфери по АДРЕСА_1 або будь-які інші проетні чи технічні документи на будинки за адресою: АДРЕСА_1, які є в розпорядженні Департаменту, та попередити про відповідальність за невиконання вимог ухвали суду.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 84, 222, 260, 352 Цивільного процесуального кодексу України,

УХВАЛИВ:

Клопотання позивача ОСОБА_1 про витребування доказів по справі, - задовольнити.

Витребувати у ТОВ ЖБК Митець (ідентифікаційний код 35142114, адреса: 01133, м. Київ, вул. Є.Коновальця, 32-Б, оф. 1019, керівник Мацієвський М.Й.) оригінал Проекту на будівництво житлових будинків у складі окремих житлових секцій з підземними автостоянками і вбудованими приміщеннями соціальної сфери по АДРЕСА_1 або інший остаточний варіант проектної документації на зазначені будинки, якщо проект зазнав змін; витребувати у ТОВ Житлово-будівельний кооператив Митець (ідентифікаційний код 23700295, адреса: 01133, м. Київ, вул. Є.Коновальця, 32-Г. оф. 265, керівник Мацієвський М.Й.) оригінал Проекту на будівництво житлових будінків у складі окремих житлових секцій з підземними автостоянками і вбудованими приміщеннями соціальної сфери по АДРЕСА_1 або інший остаточний варіант проектної документації на зазначені будинки, якщо проект зазнавав змін; витребувати з Державного архіву м. Києва (04060, м. Київ, вул. О. Теоіги, 23, директор ОСОБА_2 ) оригінали, або у разі їх відсутності, архівні копії Проекту на будівництво житлових будинків у складі окремих житлових секцій з підземними автостоянками і вбудованими приміщенням соціальної сфери по АДРЕСА_1 , або будь-які інші проектні чи технічні документи на будинки за адресою: АДРЕСА_1, які передавалися до архіву на зберігання; витребувати у Департаменту містобудування та архітетури Київської міської державної адміністрації (01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 32, директор ОСОБА_3 ) оригінали або копії Проекту на будівництво житлових будинків у складі окремих житлових секцій з підземними автостоянками і вбудованими приміщеннями соціальної сфери по АДРЕСА_1 , або будь-які інші проетні чи технічні документи на будинки за адресою: АДРЕСА_1, які є в розпорядженні Департаменту; витребувати у Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю Київської міської державної адміністрації (01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 32, директор ОСОБА_4.) оригінали або копії Проекту на будівництво житлових будинків у складі окремих житлових секцій з підземними автостоянками і вбудованими приміщеннями соціальної сфери по АДРЕСА_1 або будь-які інші проетні чи технічні документи на будинки за адресою: АДРЕСА_1, які є в розпорядженні Департаменту.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Волкова С.Я.

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення28.08.2020
Оприлюднено02.09.2020
Номер документу91234441
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —757/8696/20-ц

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Русинчук Микола Миколайович

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Русинчук Микола Миколайович

Постанова від 23.11.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 12.12.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 12.12.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 12.12.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 29.11.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 29.11.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 21.11.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні