Ухвала
від 14.09.2020 по справі 317/3523/19
ЗАПОРІЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 317/3523/20

Провадження № 2/317/198/2020

УХВАЛА

закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

14 вересня 2020 року м. Запоріжжя

Запорізький районний суд Запорізької області у складі:

головуючого судді Сакояна Д.І.

за участі:

секретаря судового засідання Борисенко Д.Р.

представника позивача ОСОБА_1

представника відповідача ОСОБА_2 ОСОБА_3

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні у загальному позовному провадженні цивільну справу за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_2 , ОСОБА_5 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Регіональний сервісний центр МВС в Запорізькій області про визнання договору недійсним, витребування майна, визнання майна об`єктом спільної сумісної власності, припинення права спільної сумісної власності, визнання права спільної часткової власності, припинення права спільної часткової власності, визнання права власності, стягнення компенсації,-

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького районного суду Запорізької області надійшов позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_2 , ОСОБА_5 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Регіональний сервісний центр МВС в Запорізькій області про визнання договору недійсним, витребування майна, визнання майна об`єктом спільної сумісної власності, припинення права спільної сумісної власності, визнання права спільної часткової власності, припинення права спільної часткової власності, визнання права власності, стягнення компенсації.

У підготовче засідання з`явився представник позивача ОСОБА_4 , адвокат Хмарський Р.Б., який позов підтримав, уточнив позовні вимоги, подавши уточнений позов від 17.06.2020. Також представник позивача повідомив суд про те, що судові витрати будуть складатись із витрат на професійну правничу допомогу у розмірі 3000,00 грн.

У підготовче засідання з`явився представник відповідача ОСОБА_2 , адвокат Додонов П.О., який визнав позов у частині стягнення компенсації половини вартості автомобіля, в іншій частині - заперечував проти позову. Також висловив думку про необхідність зменшення судових витрат, заявлених до стягнення позивачем, та вказав про відсутність у ОСОБА_2 судових витрат.

Належним чином повідомлений про дату, час та місце розгляду справи відповідач ОСОБА_5 до суду не з`явився.

Належним чином повідомлений про дату, час та місце розгляду справи представник третьої особи у підготовче засідання не з`явився.

Бажання укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді сторони не виявили.

При підготовці справи до судового розгляду були проведені підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. Суд вважає їх достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197-200 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_2 , ОСОБА_5 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Регіональний сервісний центр МВС в Запорізькій області про визнання договору недійсним, витребування майна, визнання майна об`єктом спільної сумісної власності, припинення права спільної сумісної власності, визнання права спільної часткової власності, припинення права спільної часткової власності, визнання права власності, стягнення компенсації до судового розгляду по суті на 06 жовтня 2020 року о 09 год. 00 хв.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://zp.zp.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Д.І. Сакоян

Дата ухвалення рішення14.09.2020
Оприлюднено15.09.2020
Номер документу91517027
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору недійсним, витребування майна, визнання майна об`єктом спільної сумісної власності, припинення права спільної сумісної власності, визнання права спільної часткової власності, припинення права спільної часткової власності, визнання права власності, стягнення компенсації

Судовий реєстр по справі —317/3523/19

Рішення від 29.10.2020

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Сакоян Д. І.

Рішення від 26.10.2020

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Сакоян Д. І.

Ухвала від 14.09.2020

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Сакоян Д. І.

Ухвала від 25.08.2020

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Сакоян Д. І.

Ухвала від 24.06.2020

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Сакоян Д. І.

Ухвала від 23.04.2020

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Сакоян Д. І.

Ухвала від 19.02.2020

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Сакоян Д. І.

Ухвала від 13.02.2020

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Крилова О. В.

Ухвала від 22.01.2020

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Крилова О. В.

Ухвала від 16.01.2020

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Сакоян Д. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні