Ухвала
від 23.09.2020 по справі 130/2143/20
ЖМЕРИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

2-о/130/81/2020

130/2143/20

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

23.09.2020 р. м. Жмеринка

Суддя Жмеринського міськрайонного суду

Вінницької області Шепель К.А.,

розглянувши заяву ОСОБА_1 , за участі заінтересованих осіб відділу опіки та піклування служби у справах дітей Жмеринської РДА, Жмеринського психоневрологічного будинку інтернату, про визнання фізичної особи недієздатною та відновлення опікунства, -

у с т а н о в и в :

Заявник просила визнати фізичну особу недієздатною та відновити опікунство над своєї матір`ю ОСОБА_2 .. В заяві зазначила заінтересованих осіб - відділ опіки та піклування служби у справах дітей Жмеринської РДА та Жмеринський психоневрологічний будинок інтернат.

Відповідно до вимог статті 177 ЦПК України позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

При отриманні суддею матеріалів заяви виявлено відсутність документів, які вказано в додатку, а саме : копій заяви з доданими документами для третіх осіб.

Згідно з положеннями статті 185 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

На підставі викладеного вище заяву слід залишити без руху, надавши заявниці строк для представлення копій заяви з додатками для третіх осіб.

Керуючись статтею 185 ЦПК України, суддя

п о с т а н о в и в :

Заяву ОСОБА_1 , за участі заінтересованих осіб - відділу опіки та піклування служби у справах дітей Жмеринської РДА, Жмеринського психоневрологічного будинку інтернату, про визнання фізичної особи недієздатною та відновлення опікунства - залишити без руху, надавши заявниці строк п`ять днів з дня отримання копії цієї ухвали для усунення недоліків заяви.

Роз`яснити заявниці, що коли вона відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені в цій ухвалі, заява про визнання фізичної особи недієздатною та відновлення опікунства буде вважатись поданою в день первісного її подання до суду. Якщо заявниця не усуне недоліки своєї заяви у строк, встановлений судом, заява буде вважатись неподаною і їй повернута.

Ухвала не може бути оскаржена.

Суддя Костянтин Шепель

СудЖмеринський міськрайонний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення23.09.2020
Оприлюднено25.09.2020
Номер документу91761538
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —130/2143/20

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Шепель К. А.

Ухвала від 23.03.2021

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Шепель К. А.

Ухвала від 23.11.2020

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Шепель К. А.

Ухвала від 04.11.2020

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Шепель К. А.

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Шепель К. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні