Ухвала
від 23.09.2020 по справі 2-н-49/11
ГОЛОВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-н-49/11

Провадження № 6/386/16/20

УХВАЛА

про залишення заяви без руху

23 вересня 2020 року смт. Голованівськ

Суддя Голованівського районного суду Кіровоградської області Шкамерда К. С.

розглянувши матеріали подання Ірпінського МВ ДВС Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) головного державного виконавця Євгена Дяченка про видачу дублікату виконавчого листа, -

встановив:

Головний державний виконавець Євген Дяченко звернувся до суду з поданням про видачу дублікату виконавчого листа №2-н-49/11 від 14.10.2011р. виданного Голованівським районним судом Кіровоградської області про стягнення з ОСОБА_1 аліменти на користь ОСОБА_2 на утримання дитини ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 в розмірі ј частини з усіх видів його заробітку щомісячно, але не менше 30% прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку починаючи з 11.07.2011р. і до повноліття дитини.

Вирішуючи питання про можливість призначення справи до розгляду, суд приходить до наступного висновку.

При зверненні до суду з поданням про видачу дублікату виконавчого документу головним державним виконавцем заява про видачу дубліката виконавчого листа не відповідає вимогам ч. 3 ст. 175 та підпункту 17.4 пункту 17 перехідних положень ЦПК України .

Відповідно до постанови Пленуму Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 25.09.2015 року за №8 Про узагальнення практики розгляду судами процесуальних питань, пов`язаних із виконанням судових рішень у цивільних справах , заява про видачу дубліката виконавчого листа повинна містити необхідні відомості для вирішення питання видачі дубліката виконавчого листа. У таких заявах потрібно зазначати назви сторін виконавчого провадження, підстави для видачі дубліката виконавчого листа; посилання на докази, якими підтверджувались би втрата виконавчого листа.

У порушення п.2 ч.3 ст.175 ЦПК України в заяві не зазначено повне найменування(для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

При вирішенні питання про видачу дубліката виконавчого листа у зв`язку з його втратою заявники повинні подати докази, а суди мають обов`язково перевірити, чи не були виконані втрачені судові рішення, судові накази, чи не втратили вони законної сили.

Звернувшись із поданням про видачу дубліката виконавчого листа, заявник у своєму поданні жодним чином не пояснив у зв`язку з чим хоче отримати дублікат; не надав суду жодного належного та достатнього доказу щодо направлення виконавчого листа стягувачу (супровідний лист тощо), не надав доказів того, що судовий наказ, на підставі якого видано виконавчий лист постановою державного виконавця був повернутий стягувачу; не доведено, що не проводиться стягнення з боржника за виконавчим листом, дублікат якого заявник просить видати.

Також до заяви не додано копії заяви та додатків для сторони (сторін) виконавчого провадження.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає необхідним залишити подання про видачу дублікату виконавчого листа без руху.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 185, 258-261, 353, п. 17.4.Перехідних положень ЦПК України ЦПК України, суд,-

постановив:

Подання Ірпінського МВ ДВС Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) головного державного виконавця Євгена Дяченка про видачу дублікату виконавчого листа - залишити без руху.

Запропонувати в п`ятиденний строк з дня отримання копії даної ухвали усунути недолки зазначені в мотивувальній частині ухвали.

Роз`яснити заявнику, що в разі якщо у вказаний строк недоліки заяви не будуть усунуті, заява вважається неподаною і повертається заявникові.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Відповідно до ч. 2 ст. 353 ЦПК України заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Шкамерда К. С.

Дата ухвалення рішення23.09.2020
Оприлюднено25.09.2020
Номер документу91775136
СудочинствоЦивільне
Сутьвидачу дублікату виконавчого листа

Судовий реєстр по справі —2-н-49/11

Ухвала від 20.05.2021

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гарбуз О. С.

Ухвала від 12.02.2021

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гарбуз О. С.

Ухвала від 26.01.2021

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гарбуз О. С.

Ухвала від 27.10.2020

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Шкамерда К. С.

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Шкамерда К. С.

null від 22.06.2011

Цивільне

Першотравневий районний суд Донецької області

Скудін В. Є.

Ухвала від 28.01.2011

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Ляшко С. М.

Ухвала від 03.06.2011

Цивільне

Володарський районний суд Донецької області

Доценко С. І.

Ухвала від 01.11.2011

Цивільне

Шаргородський районний суд Вінницької області

Соколовська Т. О.

Ухвала від 17.03.2011

Цивільне

Тростянецький районний суд Сумської області

Янова Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні