Ухвала
від 28.09.2020 по справі 2а-1343/10/0570
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про видачу дубліката виконавчого листа

28 вересня 2020 р. Справа №2а-1343/10/0570

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд в складі головуючого судді Чучка В.М., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Києво-Святошинського районного відділу державної виконавчої служби центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про видачу дубліката виконавчого листа у справі № 2а-1343/10/0570, за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Центрально-Міському районі м.Макіївки Донецької області до Державного підприємства Макіїввугілля в інтересах відокремленого підрозділу Маквуглереммаш ДП Макіїввугілля про стягнення недоїмки із страхових внесків у розмірі 12 591,05 грн.,

ВСТАНОВИВ:

До Донецького окружного адміністративного суду надійшла заява від Києво-Святошинського районного відділу державної виконавчої служби центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про видачу дубліката виконавчого листа у справі № 2а-1343/10/0570.

В обґрунтування поданої заяви заявник вказав, що виконавчий документ був втрачений при пересилці.

Суд дослідивши матеріали справи встановив наступне.

Постановою Донецького окружного адміністративного суду від 24.02.2010 року адміністративний позов Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Центрально-Міському районі м.Макіївки Донецької області до Державного підприємства Макіїввугілля в інтересах відокремленого підрозділу Маквуглереммаш ДП Макіїввугілля про стягнення недоїмки із страхових внесків у розмірі 12 591,05 грн. задоволено повністю.

17 травня 2010 року Донецьким окружним адміністративним судом видано виконавчий лист по справі. Строк пред`явлення виконавчого документа до виконання до 23 березня 2013 року.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що заява про видачу дубліката виконавчого листа не підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до пункту 18.4 перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України, у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви.

Відповідно даних автоматизованої системи діловодства та документообігу суду, виконавчий лист було видано судом 17 травня 2010 року, строк пред`явлення виконавчого листа до виконання до 23 березня 2013 року, відповідно строк пред`явлення виконавчого листа до виконання станом на час розгляду даного питання судом є пропущеним.

Крім того, судовий збір у розмірі 0,03 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб за подання заяви про видачу дубліката виконавчого документа не сплачений.

Враховуючи наведені обставини, заява Києво-Святошинського районного відділу державної виконавчої служби центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про видачу дубліката виконавчого листа у справі № 2а-1343/10/0570 задоволенню не підлягає.

Керуючись пунктом 18.4 розділу VII Перехідних положень, ст. ст. 241, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

У задоволенні заяви Києво-Святошинського районного відділу державної виконавчої служби центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про видачу дубліката виконавчого листа у справі № 2а-1343/10/0570 - відмовити.

Повний текст ухвали складено та підписано 28 вересня 2020 року.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу. У разі порушення порядку подання апеляційної чи касаційної скарги відповідний суд повертає таку скаргу без розгляду.

Суддя В.М. Чучко

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.09.2020
Оприлюднено29.09.2020
Номер документу91809588
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1343/10/0570

Ухвала від 28.09.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Чучко В.М.

Ухвала від 22.06.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Чучко В.М.

Ухвала від 10.03.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Чучко В.М.

Ухвала від 23.10.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голошивець І.О.

Ухвала від 01.09.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Чучко В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні