Ухвала
від 30.09.2020 по справі 380/8018/20
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа №380/8018/20

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

30 вересня 2020 року

зал судових засідань № 12

Львівський окружний адміністративний суд в складі колегії суддів:

головуючого судді Кузана Р.І.,

судді Костецького Н.В.,

судді Кухар Н.А.,

секретар судового засідання Красневич Ю.Б.,

за участю:

представників позивача Беня Б.З., Астаповича О.В.,

представника відповідача Прохоренко Ю.О.

розглянувши у підготовчому засіданні в м.Львові в порядку загального позовного провадження адміністративну справу за позовом Львівської обласної організації політичної партії Сила і Честь до Славської селищної територіальної виборчої комісії Стрийського району Львівської області про визнання протиправною та скасування постанови, зобов`язання вчинити дії, -

в с т а н о в и в :

29.09.2020 о 15:20 год. Львівська обласна організація політичної партії Сила і Честь (місцезнаходження: 79060, м.Львів, вул.Наукова, буд.23, кв.37, код ЄДРПОУ 33981638) (далі - позивач, ЛООПП Сила і Честь ) звернулася до суду з позовом до Славської селищної територіальної виборчої комісії Стрийського району Львівської області (місцезнаходження: 82660, Львівська область, Сколівський район, смт. Славське, вул. Шептицького, буд. 3, код ЄДРПОУ 43778036) (далі - відповідач), в якому просить суд:

- визнати протиправною та скасувати постанову Славської селищної територіальної виборчої комісії Стрийського району Львівської області від 27 вересня 2020 року №26 Про відмову в реєстрації кандидатів у депутати Славської селищної ради Стрийського району Львівської області, включених до єдиного та територіальних виборчих списків ЛООПП Сила і Честь , на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року ;

- зобов`язати Славську селищну територіальну виборчу комісію Стрийського району Львівської області зареєструвати всіх кандидатів у депутати Славської селищної ради Стрийського району Львівської області, включених до єдиного та територіальних виборчих списків ЛООПП Сила і Честь , на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Ухвалою від 29.09.2020 суд прийняв позовну заяву до розгляду та відкрив провадження у справі. Справу вирішено розглядати за правилами загального позовного провадження. Підготовче засідання призначено на 13 год. 00 хв. 30.09.2020.

Ухвалою суду від 30.09.2020 оголошено перерву в підготовчому засіданні до 17 год. 00 хв. 30.09.2020 за клопотанням представника відповідача про оголошення перерви в підготовчому засіданні.

Сторони примирення на стадії підготовчого провадження не досягли. Клопотань про вирішення спору шляхом примирення не надходило.

Представники позивача в підготовчому засіданні позовні вимоги підтримали з підстав викладених у позовній заяві. Проти призначення справи до судового розгляду по суті не заперечили.

Представник відповідача в підготовчому засіданні проти позову заперечила. Проти призначення справи до судового розгляду по суті не заперечила.

У підготовчому засіданні суд:

- визначив предмет спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;

- з`ясував заперечення проти позовних вимог;

- визначив обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрав відповідні докази;

- визначив порядок розгляду справи, в тому числі порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються, під час розгляду справи по суті;

- вчинив інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Суд вважає, що завдання підготовчого провадження виконано, а тому таке слід закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.12, 19, 22, 25, 270, 273 КАС України, суд,-

п о с т а н о в и в :

Підготовче провадження у справі за позовом Львівської обласної організації політичної партії Сила і Честь до Славської селищної територіальної виборчої комісії Стрийського району Львівської області про визнання протиправною та скасування постанови, зобов`язання вчинити дії - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті.

Судове засідання для розгляду справи по суті проводитиметься 30 вересня 2020 року о 19:00 год. в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м.Львів, вул.Чоловського, 2, 1-й поверх, зал судових засідань №12).

Справа розглядатиметься колегією суддів у складі: головуючий Кузан Р.І., судді Костецький Н.В., судді Кухар Н.А.

Копію ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті надіслати особам, які беруть участь у справі.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається - http://adm.lv.court.gov.ua/fair/ .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Головуючий суддя Р.І. Кузан

Суддя Н.В. Костецький

Суддя Н.А. Кухар

Дата ухвалення рішення30.09.2020
Оприлюднено02.10.2020
Номер документу91908865
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправною та скасування постанови, зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —380/8018/20

Постанова від 05.10.2020

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Шавель Руслан Миронович

Ухвала від 04.10.2020

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Шавель Руслан Миронович

Ухвала від 04.10.2020

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Шавель Руслан Миронович

Рішення від 01.10.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 30.09.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 29.09.2020

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні