Ухвала
від 03.11.2020 по справі 195/1321/20
ТОМАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

195/1321/20

У Х В А Л А

03.11.2020 року с-ще Томаківка Дніпропетровської області

Суддя Томаківського районного суду Дніпропетровської області Омеко М.В., розглянувши

матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 ), Томаківської селищної ради (смт.Томаківка, вул. Л.Українки, 17 Дніпропетровської області), треті особи (без самостійних вимог) : Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області в особі відділу у Томаківському районі (смт.Томаківка, вул. Л.Українки, 46 Дніпропетровської області), Приватний нотаріус Томаківського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Корнієнко Юрій Валентинович ( смт.Томаківка, вул. Л.Українки, 10/1 Дніпропетровської області) про визнання недійсним Державного акта на право приватної власності на земельну ділянку,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Томаківського районного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Томаківської селищної ради, треті особи : Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області в особі відділу у Томаківському районі, Приватний нотаріус Томаківського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Корнієнко Юрій Валентинович про визнання недійсним Державного акта на право приватної власності на земельну ділянку.

Ухвалою Томаківського районного суду Дніпропетровської області від 15.10.2020 року відкрито провадження у справі та призначено до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

02.11.2020 року на адресу суду надійшло клопотання представника позивача про проведення розгляду справи в порядку загального позовного провадження.

Розглянувши клопотання про перехід від спрощеного провадження в загальне провадження, дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного.

Відповідно до п.2 ч.4 ст.277 ЦПК України суд, якщо відповідач в установлений судом строк подасть заяву із запереченням проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження постановляє ухвалу за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Згідно до ч.6 ст.277 ЦПК України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку, що цивільну справу необхідно розглядати за правилами загального позовного провадження з призначенням підготовчого засідання.

Таким чином, суд вважає за необхідне, здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження в розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.277 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Здійснити перехід з розгляду в порядку спрощеного провадження цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Томаківської селищної ради, треті особи : Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області в особі відділу у Томаківському районі, Приватний нотаріус Томаківського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Корнієнко Юрій Валентинович про визнання недійсним Державного акта на право приватної власності на земельну ділянку - в розгляд справи за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Призначити підготовче судове засідання у справі на 24 листопада 20120 року о 09:20 год. в приміщенніТомаківського районного суду Дніпропетровської області.

В судове засідання викликати сторони.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: М.В. Омеко

СудТомаківський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення03.11.2020
Оприлюднено05.11.2020
Номер документу92635688
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —195/1321/20

Ухвала від 31.05.2021

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Постанова від 07.04.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Ухвала від 05.02.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Ухвала від 01.02.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Постанова від 19.01.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Куценко Т. Р.

Ухвала від 14.01.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Куценко Т. Р.

Ухвала від 06.01.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Рішення від 04.12.2020

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Рішення від 04.12.2020

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Ухвала від 03.11.2020

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні