Ухвала
від 19.11.2020 по справі 383/645/20
БОБРИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 383/645/20

Номер провадження 2-о/383/32/20

УХВАЛА

19 листопада 2020 року Бобринецький районний суд Кіровоградської області в складі: головуючого судді - Бондаренко В.В.

присяжних - Підкопайло Л.Д., Рідько Л.М.,

за участю:

секретаря судового засідання - Могиленко В.М.,

заявника - ОСОБА_1 ,

представника Органу опіки та піклування Бобринецької районної державної адміністрації Кіровоградської області - Корнієць Л.Г.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Бобринець Кіровоградської області в залі судових засідань Бобринецького районного суду Кіровоградської області цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Новомиколаївська сільська рада Бобринецького району Кіровоградської області, Орган опіки та піклування Бобринецької районної державної адміністрації Кіровоградської області, про визнання особи недієздатною та призначення опікуна, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду з заявою у якій просить визнати недієздатним ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця та мешканця с. Новомиколаївка Бобринецького району Кіровоградської області, та призначити його опікуном над недієздатним.

Ухвалою Бобринецького районного суду Кіровоградської області від 28 липня 2020 року відкрито провадження у справі в порядку окремого провадження та призначено підготовче судове засідання.

Заявник в судовому засіданні заявлені вимоги підтримав та просив призначити справу до судового розгляду по суті.

Представник Органу опіки та піклування Бобринецької районної державної адміністрації Кіровоградської області не заперечила проти призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник Новомиколаївської сільської ради Бобринецького району Кіровоградської області в судове засідання не з`явився, про дату, час і місце розгляду справи повідомлений належним чином.

Згідно із п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд, враховуючи вище викладене та вирішивши всі питання визначені ст.197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи та визначивши дату судового засідання вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Новомиколаївська сільська рада Бобринецького району Кіровоградської області, Орган опіки та піклування Бобринецької районної державної адміністрації Кіровоградської області, про визнання особи недієздатною та призначення опікуна.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 19 листопада 2020 року, на 13 год. 40 хв., яке провести у відкритому судовому засіданні в приміщенні Бобринецького районного суду Кіровоградської області за адресою: вул. Миколаївська, 80, м. Бобринець Кіровоградської області, про що повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Бондаренко

Присяжні: Л.Д. Підкопайло

Л.М. Рідько

Дата ухвалення рішення19.11.2020
Оприлюднено20.11.2020
Номер документу92957837
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання особи недієздатною та призначення опікуна

Судовий реєстр по справі —383/645/20

Ухвала від 25.11.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Рішення від 23.11.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Рішення від 19.11.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 19.11.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 30.10.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 15.09.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 28.07.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні