Постанова
від 23.11.2020 по справі 487/6970/20
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/6970/20

Провадження № 2/487/2589/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23.11.2020 року м. Миколаїв

Заводський районний суд міста Миколаєва у складі головуючого судді Бобрової І.В., розглянувши заяву громадської організації СТОП ШЛАМ , що діє в інтересах своїх членів про забезпечення позову по цивільній справі за позовною заявою громадської організації СТОП ШЛАМ , що діє в інтересах своїх членів до Товариства з обмеженою відповідальністю Миколаївський глиноземний завод про стягнення моральної шкоди,-

ВСТАНОВИВ:

19.11.2020 року громадська організація СТОП ШЛАМ , що діє в інтересах своїх членів звернулась до суду з позовом, в якому просила стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю Миколаївський глиноземний завод на користь громадської організації СТОП ШЛАМ моральну шкоду, заподіяну: , а загалом 9208800000,00 грн. та судові витрати.

Вимоги позову обґрунтовані тим, громадська організація СТОП ШЛАМ , відповідно до ст. 21 Закону України Про охорону навколишнього природного середовища , наділена правом на пред`явлення позовів про відшкодування шкоди, заподіяної її членам. В свою чергу, на переконання позивача, відповідач здійснює господарську діяльність із численними порушеннями вимог природоохоронного законодавства. Зокрема, позивач вважає, що ТОВ Миколаївський глиноземний завод протиправно розміщує у власних шламосховищах відходи переробки іноземної сировини - червоні шлами, які є небезпечними відходами. Позивач стверджує, що відповідні відходи розміщенні протиправно, внаслідок підвищення швидкості вітру ці відходи пилять, порушуючи право кожного із членів ГО СТОП ШЛАМ на безпечне довкілля та безпечні і належні умови для життя.

Визначаючи розмір заподіяної асоційованим членам ГО СТОП ШЛАМ моральної шкоди, позивач посилається на дослідження, проведене Асоціацією психологів України, а також на висновок комісійної судової психологічної експертизи від 15.10.2020 № 19081/19082/20-61, складений Київським науково-дослідним інститутом судових експертиз, у відповідності до якого: по-перше, екологічна ситуація, зумовлена протиправним розміщенням звалища відходів Миколаївського глиноземного заводу, забрудненням навколишнього природного середовища пилом червоного шламу зі шламосховищ ТОВ МГЗ , їх переповненням та іншими порушеннями екологічної безпеки є психотравмуючою для асоційованих членів ГО СТОП ШЛАМ , зазначених у наданому реєстрі; по-друге, в асоційованих членів ГО СТОП ШЛАМ , зазначених у наданому реєстрі, наявні суттєві зміни в емоційному стані, індивідуально-психологічних проявах, які перешкоджають активному соціальному функціонуванню їх як особистостей та виникли внаслідок екологічної ситуації, яка зумовлена протиправним розміщенням звалища відходів Миколаївського глиноземного заводу, забрудненням навколишнього природного середовища пилом червоного шламу зі шламосховищ ТОВ МГЗ , їх переповненням та іншими порушеннями екологічної безпеки. Отже, асоційованим членам ГО СТОП ШЛАМ , зазначеним у наданому реєстрі, завдані страждання (моральна шкода) значного ступеню. Крім того, позивач зазначив, що згідно висновку вказаної судової експертизи орієнтовний (можливий) розмір грошової компенсації асоційованим членам ГО СТОП ШЛАМ , зазначеним у наданому реєстрі, за спричинені їм страждання (моральну шкоду), з урахуванням значної вираженості показників психотравмування, з урахуванням психологічно значимих чинників складає 1 440 мінімальних заробітних плат, установлених на момент розгляду справи судом, кожній особі.

Одночасно з позовною заявою, ГО СТОП ШЛАМ було надано до суду заяву про забезпечення позову шляхом накладення арешту на все рухоме майно, майнові права та корпоративні права (частки в статутному капіталі), грошові кошти товариства з обмеженою відповідальністю Миколаївський глиноземний завод (код ЄДРПОУ: 33133003) в межах заявленої до стягнення суми грошових коштів в розмірі 9 208 800 000,00 грн., зокрема, шляхом накладення арешту на все рухоме майно, майнові права та грошові кошти, що закріплені за представництвом товариства з обмеженою відповідальністю Миколаївський глиноземний завод у місті Києві, розташованому за адресою: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/7, корпус В; накладення арешту на все нерухоме майно, належне товариству з обмеженою відповідальністю Миколаївський глиноземний завод (код ЄДРПОУ: 33133003), в межах заявленої до стягнення суми грошових коштів в розмірі 9 208 800 000,00 грн..

Необхідність вжиття заходів забезпечення позову, за переконанням позивача, обумовлена прагненням забезпечити реальне, неухильне та ефективне виконання рішення суду у випадку задоволення позову. При цьому, позивач вважає, що вжиття запропонованих заходів спрямоване лише на застосування тимчасових майнових обмежень відносно відповідача в межах ціни позову, яка є значною, що, на думку ГО СТОП ШЛАМ , свідчить про співмірність таких заходів із тими негативними наслідками, які можуть настати в результаті невжиття таких заходів. Із посиланням на публікації, розміщені в ЗМІ, позивач наголошує на тому, що відповідач протягом тривалого періоду (щонайменш 10 років) здійснює бездіяльність щодо вирішення питання поводження із червоними шламами, повністю нехтуючи нормами екологічної безпеки та впливом від розміщення такого шламу на здоров`я населення.

Також, посилаючись на судові рішення, розміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень, позивач стверджує про перебування на досудовому розслідуванні кримінального провадження, в межах якого встановлені, в тому числі, факти невідповідності хімічного складу сировини, в результаті переробки якої утворюються червоні шлами, заявленому хімічному складу при ввезенні її на територію України. Вказані факти, за переконанням ГО СТОП ШЛАМ , додатково підтверджують свідоме ухилення відповідача від мінімізації негативного впливу власної господарської діяльності на навколишнє природне середовище, небажання здійснювати будь-які заходи, направлені на вирішення відповідної екологічної проблеми, а навпаки продовження такої діяльності, що завдає шкоди життю та здоров`ю членів ГО СТОП ШЛАМ .

У поданій заяві про вжиття заходів забезпечення позову позивач вказав на відсутність підстав для обов`язкового вжиття заходів зустрічного забезпечення, оскільки ГО СТОП ШЛАМ є неприбутковою організацією, яка не володіє необхідною кількістю грошових коштів для здійснення зустрічного забезпечення у сумі, що відповідає розміру заявлених позовних вимог. Крім того, метою позову є компенсація заподіяної моральної шкоди негативним впливом господарської діяльності відповідача на життя та здоров`я членів ГО СТОП ШЛАМ , які протягом тривалого часу позбавлені права на якісне та безпечне життя.

Розглянувши заяву ГО СТОП ШЛАМ про вжиття заходів до забезпечення позову та додані до неї матеріали, суд доходить до наступних висновків.

Відповідно до ч. 1 ст. 149 ЦПК України суд за заявою учасника справи має право вжити передбачених статтею 150 цього Кодексу заходів забезпечення позову.

Забезпечення позову допускається як до пред`явлення позову, так і на будь-якій стадії розгляду справи, якщо невжиття таких заходів може істотно ускладнити чи унеможливити виконання рішення суду або ефективний захист, або поновлення порушених чи оспорюваних прав або інтересів позивача, за захистом яких він звернувся або має намір звернутися до суду (ч. 2 ст. 149 ЦПК України).

Положеннями п. 1 ч. 1, ч. З ст. 150 ЦПК України передбачено, що позов забезпечується накладенням арешту на майно та (або) грошові кошти, що належать або підлягають передачі або сплаті відповідачеві і знаходяться у нього чи в інших осіб. Заходи забезпечення позову, крім арешту морського судна, що здійснюється для забезпечення морської вимоги, мають бути співмірними із заявленими позивачем вимогами.

Забезпечення позову - це сукупність процесуальних дій, які гарантують виконання рішення суду у разі задоволення позовних вимог.

Згідно правової позиції, викладеної в постанові Верховного Суду від 01.07.2020 по справі № 569/13105/18 зазначено, що інститут забезпечення позову спрямований проти несумлінних дій відповідача, який може приховати майно, розтратити його, продати або знецінити, якщо такі дії відповідача можуть призвести у майбутньому до того, що виконання рішення суду про присудження може бути утрудненим або взагалі неможливим.

Таким чином, умовою застосування забезпечення позову, як сукупності процесуальних дій, є обґрунтоване припущення, що невжиття таких заходів може утруднити або унеможливити виконання рішення по суті позовних вимог. Такі заходи гарантують виконання рішення суду в разі задоволення позовних вимог.

Метою забезпечення позову є вжиття судом, у провадженні якого знаходиться справа, тимчасових заходів щодо охорони матеріально-правових інтересів позивача від можливих недобросовісних дій з боку відповідача з тим, щоб забезпечити позивачу реальне та ефективне виконання можливого судового рішення, якщо його буде ухвалено на користь позивача, у тому числі задля попередження потенційних труднощів у подальшому виконанні такого рішення. Суд застосовує заходи забезпечення позову у разі, якщо існує очевидна небезпека заподіяння шкоди правам, свободам та інтересам позивача до ухвалення рішення в справі.

Забезпечення позову по суті є обмеженням суб`єктивних прав, свобод та інтересів відповідача або пов`язаних із ним інших осіб в інтересах забезпечення реалізації в майбутньому актів правосуддя і задоволених вимог позивача (заявника). Зазначені обмеження встановлює суд в ухвалі, вони діють до заміни судом виду забезпечення позову або скасування заходів забезпечення позову.

Забезпечення позову є тимчасовим обмеженням і його значення полягає в тому, що ним захищаються законні інтереси позивача на той випадок, коли відповідач буде діяти недобросовісно або коли невжиття заходів забезпечення позову може потягти за собою неможливість виконання судового рішення. Крім цього, інститут забезпечення позову захищає в рівній мірі інтереси як позивача, так і відповідача (правові позиції, викладені в постановах Верховного Суду від 10.06.2019 по справі № 369/12755/17, від 01.11.2019 по справі № 541/2862/13-ц).

Крім того, відповідно до правової позиції, викладеної у постанові Верховного Суду від 01.07.2020 у справі №452/1520/16-ц, розглядаючи заяву про забезпечення позову, суд (суддя) з урахуванням доказів, наданих стороною для підтвердження своїх вимог, має пересвідчитись, зокрема у тому, що між сторонами дійсно виник спір, існує реальна загроза невиконання чи утруднення виконання можливого рішення суду про задоволення позовних вимог, з`ясувати обсяг позовних вимог, дані про особу відповідача, а також співмірність виду забезпечення позову, який просить застосувати особа, що звернулася з таким клопотанням, заявленим позовним вимогам.

Співмірність передбачає співвідношення судом негативних наслідків від вжиття заходів забезпечення позову з тими негативними наслідками, які можуть настати внаслідок невжиття цих заходів, з урахуванням відповідності права чи законного інтересу, за захистом яких заявник звертається до суду, вартості майна, на яке він заявляє клопотання накласти арешт, чи майнових наслідків заборони відповідачу здійснювати певні дії. Заходи забезпечення позову застосовуються для того, щоб гарантувати виконання можливого рішення суду і повинні застосовуватися лише в разі необхідності, оскільки безпідставне звернення до таких дій може спричинити порушення прав та законних інтересів інших осіб чи учасників процесу. Вирішуючи питання про забезпечення позову, суд повинен співвідносити негативні наслідки від вжиття заходів забезпечення позову з тими негативними наслідками, які можуть настати внаслідок невжиття цих заходів. Необхідність застосування заходів забезпечення випливає з фактичних обставин справи, які свідчать про наявність підстав вважати, що незастосування цього заходу призведе до утруднення чи унеможливлення виконання рішення суду в разі задоволення позову .

Аналогічна правова позиція викладена у постанові Великої Палати Верховного Суду від 12 лютого 2020 року у справі № 381/4019/18 (провадження № 14-729цс19).

Частиною 2 ст.149 ЦПК України встановлено, що забезпечення позову допускається як до пред`явлення позову, так і на будь-якій стадії розгляду справи, якщо невжиття таких заходів може істотно ускладнити чи унеможливити виконання рішення суду або ефективний захист, або поновлення порушених чи оспорюваних прав або інтересів позивача, за захистом яких він звернувся або має намір звернутися до суду.

Вирішуючи питання про забезпечення позову, суд має брати до уваги інтереси не тільки позивача, а й інших осіб, права яких можуть бути порушені у зв`язку із застосуванням відповідних заходів.

Встановивши, що метою забезпечення позову є вжиття судом заходів щодо охорони матеріально-правових інтересів позивача від можливих недобросовісних дій з боку відповідача з тим, щоб забезпечити позивачу реальне та ефективне виконання судового рішення, якщо воно буде прийняте на користь позивача, та врахувавши, що зазначений спосіб забезпечення є адекватним захистом для попередження потенційних труднощів у подальшому виконанні такого рішення, є всі передбачені законом підстави для вжиття заходів до забезпечення позову.

При цьому, при прийнятті рішення, суд бере до уваги правові висновки, викладені у постановах Верховного Суду від 25.09.2019 по справі № 320/3560/18, від 13.01.2020 по справі № 303/7174/18, від 15.05.2019 по справі № 755/10786/16-ц, відповідно до яких під час вирішення питання щодо забезпечення позову, обґрунтованість позову не досліджується, адже питання обґрунтованості заявлених позовних вимог є предметом дослідження судом під час розгляду спору по суті і не вирішується ним під час розгляду заяви про забезпечення позову. Суд повинен лише пересвідчиться, що між сторонами виник спір.

Одним із принципів вжиття забезпечувальних заходів є принцип пропорційності (співмірності, справедливості), який означає відповідність застосованого забезпечувального заходу потенційним збиткам позивача, включає в себе серйозність підстав вимоги заявника, відповідні публічні інтереси, якщо такі є, терміновість потреби для вжиття попередніх заходів. Зазначена правова позиція викладена в постанові Верховного Суду від 08.08.2019 по справі № 06.08/824/436/2019.

З матеріалів справи вбачається, що позовна заява містить відповідне обґрунтування заявлених позовних вимог, на підтвердження яких надано відповідні докази, а наявність чи відсутність фактів, якими обгрунтовуються вимоги, суд установлює під час ухвалення рішення по суті спору. Вирішуючи питання про забезпечення позову, суд повинен співвідносити негативні наслідки від вжиття заходів забезпечення позову з тими негативними наслідками, які можуть настати внаслідок невжиття цих заходів.

Оскільки предметом спору є стягнення грошових коштів в рахунок відшкодування моральної шкоди, заподіяної членам ГО СТОП ШЛАМ , в загальній сумі 9 208 800 000,00 грн., тобто суми у значному розмірі, а також враховуючи, що позивачем обгрунтовано тривалу бездіяльність відповідача із приводу неусунення негативного впливу його господарської діяльності на довкілля, життя та здоров`я людей, в тому числі асоційованих членів ГО СТОП ШЛАМ , вбачається, що накладення арешту на рухоме та нерухоме майно, майнові права, що належать відповідачу на праві власності, в межах заявлених до стягнення грошових сум, є співмірним із заявленими позовними вимогами.

Необхідність застосування заходів забезпечення випливає з фактичних обставин справи, які свідчать про наявність підстав вважати, що незастосування цього заходу призведе до утруднення чи унеможливлення виконання рішення суду в разі задоволення позову. При цьому обраний позивачем вид забезпечення позову не призведе до невиправданого обмеження майнових прав відповідача, оскільки арештоване майно фактично перебуває у володінні власника, а обмежується лише можливість розпоряджатися ним.

Зазначене узгоджується із правовою позицію Великої Палати Верховного Суду, яка викладена у постанові від 12.02.2020 по справі № 381/4019/18.

Тому, суд вбачає правові підстави для задоволення заяви позивача в частині вжиття заходів забезпечення позову шляхом накладення арешту на належне відповідачу, в тому числі його відокремленому підрозділу - представництву товариства з обмеженою відповідальністю Миколаївський глиноземний завод у місті Києві, майно, а саме на все рухоме майно, майнові права, а також на все нерухоме майно, в тому числі, але не виключно, на об`єкти нерухомості, які належать відповідачу відповідно до інформаційної довідки з Деражвного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна № 229567924 від 26.10.2020, долученої до заяви про вжиття заходів до забезпечення позову, в межах заявленої до стягнення суми грошових коштів в розмірі 9 208 800 000,00 грн..

Крім того, з метою запобігання втручання в господарську діяльність ТОВ Миколаївський глиноземний завод , а також враховуючи правовідносини, що склалися та предмет позову, що не стосується корпоративних прав, суд не вбачає підстав для забезпечення позову шляхом накладення арешту на грошові кошти та корпоративні права відповідача, оскільки такі вимоги є неспівмірними із заявленими позовними вимогами та не забезпечать дотримання балансу між інтересами не тільки позивача, а й відповідача.

Керуючись ст.ст.151 - 153 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Заяву громадської організації Стоп Шлам про вжиття заходів забезпечення позову по цивільній справі за позовною заявою громадської організації СТОП ШЛАМ , що діє в інтересах своїх членів до Товариства з обмеженою відповідальністю Миколаївський глиноземний завод про стягнення моральної шкоди - задовольнити частково.

Накласти арешт на все рухоме майно та майнові права Товариства з обмеженою відповідальністю Миколаївський глиноземний завод (код ЄДРПОУ: 33133003) в межах заявленої до стягнення суми грошових коштів в розмірі 9 208 800 000,00 грн., в тому числі шляхом накладення арешту на все рухоме майно та майнові права, що закріплені за представництвом товариства з обмеженою відповідальністю Миколаївський глиноземний завод у місті Києві, розташованому за адресою: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/7, корпус В.

Накласти арешт на все нерухоме майно, належне товариству з обмеженою відповідальністю Миколаївський глиноземний завод (код ЄДРПОУ: 33133003), в межах заявленої до стягнення суми грошових коштів в розмірі 9 208 800 000,00 грн., в тому числі, але не виключно, на наступні об`єкти нерухомого майна:

- незавершене будівництво - розширення та часткова реконструкція Дніпро- Бузького морського порту, комплекс по перевантаженню генеральних вантажів № 6, 7. Причал 6-№1; причал 7-№2, розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1144424748233, розташоване на земельній ділянці площею 43,34 га, кадастровий номер 4823380600:01:000:1439;

- незавершене будівництво - розширення та часткова реконструкція Дніпро- Бузького морського порту, комплекс по перевантаженню генеральних вантажів на причалі № 31, розташоване за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 608952048233, розташоване на земельній ділянці із кадастровим номером 4823380600:05:000:0001;

- будинок охорони літ. А-1, камінь черепашник, загальна площа 3,8 кв.м.;

- будинок охорони літ. Б-1, камінь черепашник, загальна площа 3,8 кв.м.;

- будинок охорони літ. В-1, камінь черепашник, загальна площа 3,8 кв.м.; вбиральня літ. Г, цегла; навіс літ. Д, б\обшивки; бетонна площадка І, огорожі №1,2, розташовані за адресою: АДРЕСА_3 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 584360848233;

- квартира загальною площею 65 кв.м., житловою площею 45,1 кв.м., розташована за адресою: АДРЕСА_4 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 308913848101;

- квартира загальною площею 52,8 кв.м., житловою площею 37,7 кв.м., розташована за адресою: АДРЕСА_5 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 305443248101;

- цілісний майновий комплекс, розташований за адресою: АДРЕСА_3 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 299244248101, який містить наступний опис: цех по виробництву бетонних блоків літ.1П; будівля ТП-18А літ. 1C; склад будматеріалів літ.1Т; топливо-заправочний пункт літ. 1Ч; будівля термічної ділянки літ.1Щ; матеріально-технічний склад літ.21В; пункт техобслуговування літ.22В; котельна літ.23В; ГРП цеха кальцінації літ.24В; павільон разбору води літ.25В; трансформаторні підстанції літ.27В, 31В, 62Й-1; ГПП-150/10 літ. 29В; КТП-65 ЛІТ.2Ї, блок ремонтних майстерень літ.2В; склад оливи, хімікатів, кислот літ.2Г; дільниця декомпозиції літ.2Н; будівля стоянки техніки з прибудовою літ.2О; побудові приміщення літ.2П; будівля печі кальцинації КС№5 літ.2С; склад товарного глинозема літ.2Ч; 18-В-3,РП-1а,РП-1б літ.30В; будівля ТМХ літ.32В; промислова котельна літ.33В; будівля хімводоочистки літ.34В; приміщення машиного залу літ.35В; розподільчий пункт РП 4а літ.36В; управління пожежного депо літ.38В; зв`язок управління літ.39В; побудовий корпус ЦРТО літ.3Ї; склад промгазів літ.3Г; дроблення та грохочення бокситу літ. 3Л; приміщення для обігріву літ.3Н; насосна цеху по виробництву галію літ.3О; будівля паровузла літ.3П; прирельсовий склад цементу літ.3С; склад імпортного обладнання літ.4Г; прохідна літ.4И; будівля дроблення бокситу літ.4Л; споруди станції відвантаження вагонів літ.4М; будівля електроприміщення літ.4П; будівля випарки літ.5Н; склад-модуль літ.6В; блок матеріальних складів літ.6Г; блок обжигу вапняку літ.6Л; будівля завантажувальної частини спікання літ.7Л; будівля АБК №6 літ.8В; склад запчастин літ.8Г, будівля топочної частини спікання літ.8Л; будівля АІК літ.9А; адмінбудинок літ.9В; склад гідрату у тарі літ.9Г; будинок газоочистки і оспірацїї повітря літ.9Л; сауна літ.Ї; будівля спецлиття літ.Б; склад вогнетривких матеріалів літ.Г; приймальне обладнання каустику літ.Е; будівля блоку центральної лабораторії літ.З; пожежне депо літ.К; склад для зберігання інструментів літ.Л; будівля установки обезводнення червоного шламу літ.М; будівля вилужування з насосною №1 та електроприміщеннями літ.Н; додаткові відомості: цех по виробництву бетонних блоків літ.1П; будівля ТП-18А літ.1C; склад будматеріалів літ.1Т; топливо-заправочний пункт літ. 1Ч; будівля термічної ділянки літ.1Щ; матеріально-технічний склад літ.21В; пункт техобслуговування літ.22В; котельна літ.23В; ГРП цеха кальцінації літ.24В; павільон разбору води літ.25В; трансформаторні підстанції літ.27В, 31В, 62Й-1; ГПП-150/10 літ. 29В; КТП-65 літ.2Ї, блок ремонтних майстерень літ.2В; склад оливи, хімікатів, кислот літ.2Г; дільниця декомпозиції літ.2Н; будівля стоянки техніки з прибудовою літ.2О; побудові приміщення літ.2П; будівля печі кальцинації КС№5 літ.2С; склад товарного глинозема літ.2Ч; 18-В-3,РП-1а,РП-1б літ.30В; будівля ТМХ літ.32В; промислова котельна літ.33В; будівля хімводоочистки літ.34В; приміщення машинного залу літ.35В; розподільчий пункт РП 4а літ.36В; управління пожежного депо літ.38В; зв`язок управління літ.39В; побудовий корпус ЦРТО літ.3Ї; склад промгазів літ.3Г; дроблення та грохочення бокситу літ. 3Л; приміщення для обігріву літ.3Н; насосна цеху по виробництву галію літ.3О; будівля паровузла літ.3П; прирельсовий склад цементу літ.3С; склад імпортного обладнання літ.4Г; прохідна літ.4И; будівля дроблення бокситу літ.4Л; споруди станції відвантаження вагонів літ.4М; будівля електроприміщення літ.4П; будівля випарки літ.5Н; склад-модуль літ.6В; блок матеріальних складів літ.6Г; блок обжигу вапняку літ.6Л; будівля завантажувальної частини спікання літ.7Л; будівля АБК №6 літ.8В; склад запчастин літ.8Г, будівля топочної частини спікання літ.8Л; будівля АІК літ.9А; адмінбудинок літ.9В; склад гідрату у тарі літ.9Г; будинок газоочистки і оспірації повітря літ.9Л; сауна літ.Ї; будівля спецлиття літ.Б; склад вогнетривких матеріалів літ.Г; приймальне обладнання каустику літ.Е; будівля блоку центральної лабораторії літ.З; пожежне депо літ.К; склад для зберігання інструментів літ.Л; будівля установки обезводнення червоного шламу літ.М; будівля вилужування з насосною №1 та електроприміщеннями літ.Н; відомості про складові частини об`єкта нерухомого майна: будівля, виробничого корпусу з побудовими приміщеннями літ.О; ремонтно- будівельний цех літ. П; будівля, вапнякової пасти літ. Р; виробничо-складський корпус РБЦ літ.Т; майстерні літ.літ. У; 171-1; 21Й-1; матеріально-технічний склад літ.Ф; будівля, НМРСУ зі складом літ.Ц; мийка спецмашин літ.Ч; контрольно пропускний пункт літ.Щ; будівля, шламонасосної станції №2 літ.Я; вольєри літ. літ. 101-1; 61-1; 71-1; навіси літ. літ. 10Й-1; 11Й-1;19Й-1;201-1;221-1;22Й-1;231-1;24Й-1 ;25 Й-1 ;26Й-1 ;27Й-1 ;31Й-1 ;37й-1 ;55Й-1 ;66Й-1 ;69Й-1 ;72Й- 1;76Й-1;78Й-1; 97Й-1;91-1;30Й-1;ЗЗЙ-1; службові приміщення літ.літ. 111- 1;12Й-1;13Й-1;14Й-1;15Й-1;291-1;3 01-1 ;32Й-1 ;45Й-1 ;47Й-1 ;41 -1 ;52Й-1 ;56Й-1 ;57Й-1 ;58Й-1 ;59Й-1 ;51 -1 ;60 Й-1 ;65Й-1 ;70Й-1; 71Й-1; 74Й-1; 86Й-1 ;87Й-1 ;81- 1 ;93Й-1 ;95Й-1;96Й-1 ;99Й-1; ТП літ. літ. 121-1;241-1;311-1;351-1;35Й-1;31- 1;88Й-1;92Й-1;94Й-1; КНС літ.літ. 141-1; 321-1; 90Й-1; баня літ. 151-1; тарник літ. літ. 16Й-1;3Й-1; бокс літ. 17Й-1; тамбур літ. 17і-1; вагова літ.літ. 18Й-1; 28Й-1; корівник літ. 11-1; вбиральня літ. літ. 1Й-1;23Й-1;39Й-1;77Й-1;89Й-1;Й- 1; вбиральня-душ літ. 20й-1; пропускний пункт літ.літ. 211-1; 331-1; 361-1; бітумосховище літ. 271-1; альтанка літ. 21-1; дренажна насосна літ. 371-1; артсвердловина літ. 41Й-1; ПУ літ. літ. 50Й-1; 51Й-1; 53Й-1; склад мастил літ. 54Й-1; 61Й-1; 98Й-1; кладова літ. 5Й-1; 9Й-1; підстанція літ. 64Й-1; установка ВТТВ літ. 67Й; автоклави літ. 68Й-1; зварювальний пост літ. 6Й-1; 79Й-1; тракт подачі спекла літ. 81Й-1; 82Й-1;83Й-1; 84Й-1; станція пінотушіння літ. 85Й-1; тверде покриття III - XX, XXII; замощення І; II; хвіртка № 1,10,11,23, 28, 46, 51,52; силоси № 98-105; огорожа № 106, 107, 109, 125, 127, 132, 134, 135, 138, 143, 147, 15, 150, 158, 17, 24, 30, 4, 5, 50, 6, 64, 66, 68, 70, 73, 79, 80, 82, 85, 83, 116; підкрановий шлях №108; ворота 110, 115, 117, 118, 119, 12, 120-124, 130, 131, 133, 139, 14, 140, 141, 142, 148, 159, 16, 160, 18, 19, 2, 20, 21, 25, 26, 27, 43, 44, 48, 49, 53, 54, 65, 7, 69, 7, 71, 7274, 76, 77, 81, 84, 86, 87, 3; склад бокситу №111; майданчик для мийки спецмашин №112; пожежне водойомище №113,22,8; відкритий склад № 114,126,149,156,42,47,13; заправочна колонка № 128,129; відстійник № 136,137,145,151-155,96; пішохідний перехід № 144,97; резервуари №146,157,31,32,57-62, 75,29; приямок №161; з/д колія №162-188; маяк №189; шламосховище №190; бак для збереження мазуту № 33-37,39,40; сходи №38; естакада для зливу мазуту № 41; підкрановий шлях № 45,63; димова труба №55,56; майданчик №78; градірні №88-95; резервуари ТМХ №9; установка БЕОИ ПГОУ №1 за №1000; установка БЕОИ ПГОУ №2 за № 1001; установка БЕОИ ПГОУ №3 за №1002; автостоянка XXI; споруда ліфтової шахти літ. 18Н; вузол класифікації розвеленої пульни літ. 19Н;

- будівлі та споруди залізничнодорожного цеху, розташовані за адресою: Миколаївська обл., Вітовський р., с. Галицинове, вулиця Набережна, будинок 65, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 296093048101, опис: Літ. "А", літ. "Б", літ. "В", літ. "Г", літ. "Д", літ. "З", літ. "И» , споруди з №8-25;

- адміністративні приміщення загальною площею 530,9 кв.м., розташовані за адресою: АДРЕСА_6 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 275229648101;

- нежитлові приміщення АТС, загальною площею 769,5 кв.м., розташовані за адресою: АДРЕСА_7 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 274828048101;

- цех виробничо-технічної комплектації, розташований за адресою: АДРЕСА_3 , реєстрацінйий номер об`єкта нерухомого майна 249367848233, відомості про складові частини об`єкта нерухомого майна: будівля РММ, А, загальна площа 574,6 кв.м., матеріали стін цегла; будівля РММ , Б, загальна площа 583,8 кв.м., матеріали стін цегла; склад, В, загальною площею 38,9 кв.м., матеріали стін цегла; склад лаків і фарб , Г, загальна площа 631,5 кв.м., матеріали стін цегла; склад арматури , Д, загальна площа 228,7 кв.м., матеріали стін піноблок; арматурний цех , Ж, загальна площа 881,4 кв.м., матеріали стін метал; майстерня скла , З, загальна площа 417,3 кв.м., матеріали стін цегла; душ , К; навіс , Л; прохідна , М; комора, Н; навіс , О; вбиральня , П; майданчик складування , І; майданчик бетоний , II; огорожа , №11; огорожа , №12; басейн, №13; пожежний водойом , №14; огорожа , №15; огорожа , №16; ворота , №17; ворота , №18; залізнична колія , №19; огорожа , №20; ворота , №5; огорожа , №6; огорожа , №7; огорожа, №8; ворота, №9;

- нежитлове приміщення, двадцять дев`ять кімнат, загальною площею 481 кв.м., розташоване за адресою: АДРЕСА_8 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 236737248101;

- комплекс, Дніпро - Бузький морський порт, розташований за адресою: Миколаївська обл., Вітовський р., с. Галицинове, вулиця Набережна, будинок 66, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 174790948101; відомості про складові частини об`єкта нерухомого майна: Адміністративно-побутовий будинок, А-4, загальна площа 3671,9 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; санітарно-карантинний відділ, Д, загальна площа 295,1 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; бокси, Ж, загальна площа 307,7 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; склад матеріалів ДБМП, З, загальна площа 1370,1 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; вбиральня з підсобними приміщеннями, Н1, загальна площа 75,2 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; натяжка, Д1, загальна площа 95,3 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; прохідна, К, загальна площа 66,3 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; КНС№2, К1, загальна площа 75,6 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; Електрощітова, Л1, загальна площа 27,0 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; Ангар №2, Н, загальна площа 537,8 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; склад закритого зберігання, Е, загальна площа 34,0 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; сепараторна Е1, загальна площа 6,9 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; Ангар № НОМЕР_1 , загальна площа 537,8 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; Ангар № 3, М, загальна площа 537,8 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; КНС№1, М1, загальна площа 74,1 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; трансформаторна підстанція, П1, загальна площа 169,6 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; вбиральня з підсобними приміщеннями, О1, загальна площа 165,1 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; склад, ОІІ, загальна площа 1125,1 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; прохідна, П, загальна площа 15,8 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; вагова, Ж 1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; прохідна, Р, загальна площа 118,1 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; заливочна, Т, загальна площа 75,9 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; трансформаторна, Т1, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; насосна станція, Ц, загальна площа 728,0 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; ТП№1, ЬІ, загальна площа 61,5 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; рудостанція, Ю, загальна площа 1501,5 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; вбиральня з підсобними приміщеннями, Я, загальна площа 173,8 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; насосна, У 1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; трансформаторна, Г 1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; склад кисню, Д 2 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; склад пропана, Д 3 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; насосна, У, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; вентиляційна, Щ, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; заправка, В1, загальна площа 51,8 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; МТС, Г, загальна площа 1389,6 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; їдальня, Б, загальна площа 519,6 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; механічна майстерня, В-2, загальна площа 3181,1 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; Елетрощитова, Ь, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; ворота, №100,№108,№128,№130, додаткові відомості: ворота № НОМЕР_2 ,№ НОМЕР_3 , №143,№148,№155,№156,№157№18, №20, №27, №32, №33, №34, №37, №38, №42, №46, №51, №53, №55, №67, №92, №93, №96, № 98, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; водоймище, № НОМЕР_4 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; огорожа, №102, №103, №105, №111, додаткові відомості: огорожа №115, №117, №127, №129, №145, №149, №21, №24, №28, №29, №35, №36, №40, №41, №43 №49, №50, №54, №68, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; хвіртка, №112,№113,№116,№138, додаткові відомості: хвіртка №146, №19, №25, №47, №95, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; колодязь, №114, 123, 124, 125, 126, додаткові відомості: колодязь № НОМЕР_5 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; автошляхи всередині об`єкта, №107,109,118,167,39, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; бак, №131,132,133,134,135, додаткові відомості: бак № НОМЕР_6 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; внутрішні об`їзні дороги, №170,171,48,64, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; з`єднувач залізничного полотна, №181, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; під`їзні дороги до території, №191, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; захисна споруда цивільної оборони №52614, О, загальна площа 247,9 кв.м., реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; підкрановий шлях, № НОМЕР_7 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; залізничні шляхи до КГХ, №94, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; вишка, № НОМЕР_8 ,№30№ НОМЕР_9 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; причал, №163,164, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; шляхи від залізниці до порту на території заводу, №190, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; автошлях, № НОМЕР_10 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; естакада, № 44, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; залізнична колія, № НОМЕР_11 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; відстійник, № 81, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; залізничний шлях, №97,99,83, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; площадка, №106,71, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; яма, №55,22,23,26,45,48, додаткові відомості: яма № 56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66, 69,70,72, 73,74,75,78, 79,82,84,85,86,87, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101; площадка для прийому бокситів, №187, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна, який є складовою частиною: 174790948101;

- наземний павільйон з артезіанською свердловиною, загальна площа 7,9 кв.м, матеріали стін: цегла, Опис: літ. А Наземний павільйон з артезіанською свердловиною з господарськими спорудами та огорожами № І,2,3,4,5, розташований за адресою: АДРЕСА_9 , на земельній ділянці площею 0,09 га із кадастровим номером 4823380600:01:000:1666, реєстраціний номер об`єкта нерухомого майна: 17842648233;

- наземний павільйон з артезіанською свердловиною, загальна площа 8,0 кв.м., матеріали стін: цегла, Опис: літ. А Наземний павільйон з артезіанською свердловиною з господарськими спорудами та огорожами № І,2,3,4,5, розташований за адресою: АДРЕСА_9 , на земельній ділянці площею 0,09 га із кадастровим номером 4823380600:01:000:1665, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 17814048233;

- наземний павільйон з артезіанською свердловиною, загальна площа 8,0 кв.м., матеріали стін: цегла, Опис: літ. А Наземний павільйон з артезіанською свердловиною з господарськими спорудами та огорожами № І,2,3,4,5, розташований за адресою: АДРЕСА_9 , на земельній ділянці площею 0,09 га із кадастровим номером 4823380600:01:000:1664, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 17792848233;

- наземний павільйон з артезіанською свердловиною, загальна площа 8,4 кв.м, матеріали стін: цегла, Опис: літ. А Наземний павільйон з артезіанською свердловиною з господарськими спорудами та огорожами № І,2,3,4, розташований за адресою: АДРЕСА_9 , на земельній ділянці площею 0,09 га, із кадастровим номером 4823380600:01:000:1663, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 17771148233;

- наземний павільйон з артезіанською свердловиною, загальна площа 9,4 кв.м., матеріали стін: цегла, Опис: літ. А Наземний павільйон з артезіанською свердловиною з господарськими спорудами та огорожами № І,2,3,4, розташований за адресою: АДРЕСА_9 , на земельній ділянці площею 0,09 га, із кадастровим номером 4823380600:01:000:1662, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 17747848233;

- наземний павільйон з артезіанською свердловиною, загальна площа 10,7 кв.м., матеріали стін: цегла, Опис: літ. А Наземний павільйон з артезіанською свердловиною з господарськими спорудами та огорожами № І,2,3,4, розташований за адресою: АДРЕСА_9 , на земельній ділянці площею 0,09 га, із кадастровим номером 4823380600:01:000:1661, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 17724248233;

- наземний павільйон з артезіанською свердловиною, загальна площа 7,3 кв.м., матеріали стін: цегла, Опис: літ. А Наземний павільйон з артезіанською свердловиною з господарськими спорудами та огорожами № І,2,3,4, розташований за адресою: АДРЕСА_9 , на земельній ділянці загальною площею 0,09 га, із кадастровим номером 4823380600:01:000:1660, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 17700748233;

- наземний павільйон з артезіанською свердловиною, загальна площа 7,1 кв.м., матеріали стін: цегла, Опис: літ. А Наземний павільйон з артезіанською свердловиною з господарськими спорудами та огорожами № І,2,3,4, розташований за адресою: АДРЕСА_9 , на земельній ділянці загальною площею 0,09 га, із кадастровим номером 4823380600:01:000:1659, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 17656048233;

- виробничий об`єкт, розташований за адресою: АДРЕСА_10 , на земельній ділянці загальною площею 150,0366 га із кадастровим номером 4823380600:03:000:0001, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 11551048233, додаткові відомості: прохідна за літ. А-1 загальною площею 77,2 кв.м, допоміжно-побудовий корпус за літ. Б-2 загальною площею 1041,3 кв.м, склад ПММ за літ. В, навіс за літ. Г, септик 10, розподільча дамба 11, розподільча дамба 12, службовий місток 13, північно-західна водовідвідна зона 14, чаша шламосховища .15, чаша шламосховища 16,північно-східна водовідвідна зона 17, нагірний канал №18, акумулюючий став 19, аварійний скид 20, патрульна авто дорога, 21, водозливний колодязь №22, водозливний колодязь 23, напуск №3, 24, напуск №4, 25, нагірний канал № 26, ворота 27, огорожа 28, первинна дамба 29, розподільча стіна акумулюючого ставу 3, водозливний колодязь № 30, ємкість 38, ємкість 39, напуск №2,4, підпірна стіна 40, ставок випаровувач 41, покриття 42, напуск №1,5, під`їздна дамба №6, під`їздна дамба №7, під`їздна дамба № 8, первина дамба 9, відмостка І;

- об`єкт незавершеного будівництва, розширення та часткова реконструкція Дніпро-Бугського морського порту, комплекс по перевантаженню генеральних вантажів на причалі №31, розташований за адресою: АДРЕСА_3 , на земельній ділянці із кадастровим номером 4823380600:05:000:0001, реєстраційний номер майна 38838152;

- об`єкт незавершеного будівництва, розширення та часткова реконструкція Дніпро-Бузького морського порту, комплекс по перевантаженню генеральних вантажів на причалі №6, №7, розташований за адресою: АДРЕСА_3 , на земельній ділянці із кадастровим номером 4823380600:01:000:1439, реєстраційний номер майна 38839553;

- цілісний майновий комплекс, розташований за адресою: АДРЕСА_11 , реєстраційний номер майна 8480410;

- адміністративне приміщення, яке в цілому складається з приміщень 1-го поверху №34-70 загальною площею 657,00 кв.м.,приміщень підвалу з №1-15 площею 321,00 кв.м., розташоване за адресою: АДРЕСА_6 , реєстраційний номер майна 8476389;

- нежитлові приміщення АТС, які в цілому складаються з приміщень №16-33, розташовані за адресою: АДРЕСА_6 , реєстраційний номер майна 8475243;

- нежитлові приміщення АТС, загальною площею 769,50 кв.м., розташовані за адресою: АДРЕСА_7 , реєстраційний номер майна: 11020820;

- будівлі та споруди залізничнодорожного цеху, які складаються із: Літ "А",Літ "Б",Літ "В",Літ "Г",Літ "Д",Літ "З",Літ "И",споруди з №8-25, розташовані за адресою: Миколаївська обл., м. Миколаїв, проспект Жовтневий, будинок 472, реєстраційний номер майна 10075299;

- адміністративні приміщення загальною площею 530,90 кв.м., розташовані за адресою: АДРЕСА_6 , реєстраційний номер майна 11074785;

- нежиле приміщення, каналізаційна насосна станція №2, загальною площею 311,0 кв.м., розташоване за адресою: АДРЕСА_12 , реєстраційний номер майна 8207460;

- цех виробничо-технічної комплектації, розташований за адресою: АДРЕСА_3 , реєстраційний номер майна 18782165;

- нежитловий об`єкт, що складається із: Літ. А-1 загальною площею 3,8 кв.м, літ. Б-1 загальною площею 3,8 кв.м, літ. В- 1 загальною площею 3,8 кв.м. з господарськими будівлями літ. Г, літ. Д, огорожами та спорудами №1,2,І, розташований за адресою: АДРЕСА_3 , реєстраційний номер майна 38829440;

- гараж, розташований за адресою:

АДРЕСА_13 , гараж НОМЕР_12 , реєстраційний номер майна 17259485;

- гараж, розташований за адресою: Миколаївська обл., м. Миколаїв, "Промінь" обслуговуючий автогаражний кооператив по будівництву та експлуатації гаражів, гараж НОМЕР_13 , реєстраційний номер майна 17259796.

У задоволені заяви громадської організації СТОП ШЛАМ в частині вжиття заходів забезпечення позову шляхом накладення арешту на грошові кошти та корпоративні права (частки в статутному капіталі) належні відповідачу, в межах розміру позовних вимог - відмовити.

Ухвала підлягає негайному виконанню з дня її постановлення.

Ухвалу може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Миколаївського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Оскарження ухвали про забезпечення позову не зупиняє її виконання, а також не перешкоджає подальшому розгляду справи.

Стягувач: громадська організація СТОП ШЛАМ місце знаходження: м. Миколаїв, вул. Ольшанського, буд.13, корпус А, 54030, ЄДРПОУ 43456965.

Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю Миколаївський глиноземний завод , місце знаходження: Миколаївська область, Вітовський район, село Галицинове, вул., Набережна, 64, 57286, ЄДРПОУ 33133003.

Ухвала може бути пред`явлена до примусового виконання у строк встановлений ст. 12 ЗУ Про виконавче провадження .

Головуючий суддя І.В.Боброва

Дата ухвалення рішення23.11.2020
Оприлюднено24.11.2020
Номер документу93029927
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —487/6970/20

Ухвала від 28.12.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Ухвала від 25.11.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Ухвала від 25.10.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Ухвала від 15.09.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Ухвала від 11.08.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Постанова від 24.05.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 24.05.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 26.05.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 28.04.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 22.02.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні