Ухвала
від 27.11.2020 по справі 533/1087/20
КОЗЕЛЬЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

27.11.2020 року КОЗЕЛЬЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 533/1087/20

провадження № 2/533/289/20

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

27 листопада 2019 року селище Козельщина

Козельщинський районний суду Полтавської області у складі головуючого судді Лизенка А.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Говтвянської сільської ради Козельщинського району Полтавської області про визнання права власності у порядку спадкування за заповітом,

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 , яка проживає за адресою: АДРЕСА_1 , звернувся до суду з позовом, в якому просить визнати за нею та ОСОБА_2 право власності на нерухоме майно у порядку спадкування за заповітом, після смерті ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Недоліки позовної заяви усунуті у встановлений судом строк.

Позовна заява подана з додержанням вимог статтей 175-177 ЦПК України, справа віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Вказана справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження відповідно до п.2 ч.4 ст.274 ЦПК України.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.187, 192, 260, 261, 353 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Відкрити загальне позовне провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Говтвянської сільської ради Козельщинського району Полтавської області про визнання права власності у порядку спадкування за заповітом.

Призначити підготовче судове засідання у приміщенні Козельщинського районного суду Полтавської області на 14.12.2020 року на 09:30.

Відповідач має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення даної ухвали подати суду відзив на позовну заяву. Відповідно до ч.4, 5 ст.178 ЦПК України копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Третя особа має право протягом п`яти днів з дня вручення копії позову або відзиву подати суду письмові пояснення щодо позову або відзиву.

Відповідно до ч.3,9 ст.83 ЦПК України відповідач, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, повинні подати суду докази разом з поданням відзиву або письмових пояснень третьої особи. Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://kz.pl.court.gov.ua/sud1611/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено ЦПК України. Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Ухвала не підлягає оскарженню.

Суддя А.В. Лизенко

СудКозельщинський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення27.11.2020
Оприлюднено27.11.2020
Номер документу93133613
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —533/1087/20

Рішення від 30.12.2020

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Лизенко А. В.

Ухвала від 14.12.2020

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Лизенко А. В.

Ухвала від 27.11.2020

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Лизенко А. В.

Ухвала від 20.11.2020

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Лизенко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні