Ухвала
від 14.12.2020 по справі 533/1087/20
КОЗЕЛЬЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14.12.2020 року КОЗЕЛЬЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 533/1087/20

провадження № 2/533/289/20

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

14 грудня 2020 року селище Козельщина

Козельщинський районний суд Полтавської області

у складі головуючого судді Лизенка А.В.,

за участі:

секретаря судового засідання Кумаки А.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Говтвянської сільської ради Козельщинського району Полтавської області про визнання права власності у порядку спадкування за заповітом,

ВСТАНОВИВ:

Позивачі звернулися до суду із позовом про визнання права власності на спадкове майно.

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що ІНФОРМАЦІЯ_1 помер - ОСОБА_3 , після смерті останнього залишилось спадкове майно, яке складається з житлового будинку з господарськими спорудами.

А саме просить визнати за ОСОБА_1 право власності на 3/4 частки, а за ОСОБА_2 право власності на 1/4 частину, житлового будинку з господарськими спорудами, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , в порядку спадкування за заповітом після померлого ОСОБА_3 ..

Позивачі прийняли спадщину шляхом подачі заяви до Козельщинської державної нотаріальної контори, але отримали постанову нотаріуса про відмову у вчиненні нотаріальної дії у зв`язку з відсутністю правовстановлюючого документа.

Позивачі, належним чином повідомлені про час та місце судового розгляду, в судове засідання не з`явилася, надали суду письмову заяву про розгляд справи без їх участі, позовні вимоги підтримують та просять задовольнити.

Відповідач, належним чином повідомлений про час та місце судового засідання, у судове засідання представника не забезпечив, надав суду заяву з проханням розглянути справу без участі представника відповідача, проти позовних вимог не заперечують.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У ході підготовчого судового засідання не встановлено підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження, винесення рішення по суті.

Судом вирішено питання, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України.

На підставі вищенаведеного, керуючись ст. 197-200, 258-260, 353 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 30.12.2020 року на 09:30 справу за позовною заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Говтвянської сільської ради Козельщинського району Полтавської області про визнання права власності у порядку спадкування за заповітом.

Для подання позивачем відповіді на відзив та подання відповідачем заперечень на відповідь позивача встановити строк п`ять днів з дня отримання відповідної заяви по суті справи.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті: дослідження письмових доказів.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://kz.pl.court.gov.ua/sud1611/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено ЦПК України. Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Ухвала не підлягає оскарженню.

Суддя А.В. Лизенко

СудКозельщинський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення14.12.2020
Оприлюднено15.12.2020
Номер документу93507980
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —533/1087/20

Рішення від 30.12.2020

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Лизенко А. В.

Ухвала від 14.12.2020

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Лизенко А. В.

Ухвала від 27.11.2020

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Лизенко А. В.

Ухвала від 20.11.2020

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Лизенко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні