Ухвала
від 09.12.2020 по справі 352/1869/17
ТЛУМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 352/1869/17

Провадження № 2/353/22/20

У Х В А Л А

09 грудня 2020 рокум.Тлумач

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області у складі:

головуючого - судді Лущак Н. І.,

з участю: секретаря судового засідання - Гуцуляк Г.Я.,

позивача-відповідача ОСОБА_1 та її представника- адвоката Леник Л.П.,

представника відповідача-позивача ОСОБА_2 та відповідача ОСОБА_3 -

адвоката Тихонова О.Б.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Тлумачі в порядку загального позовного провадження клопотання представника позивача-відповідача ОСОБА_1 - адвоката Леник Лесі Петрівни про виклик свідка по цивільній справі за первісним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , неповнолітніх: ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Орган опіки та піклування Тисменицької районної державної адміністрації в особі служби у справах дітей про усунення перешкод у користуванні квартирою, шляхом виселення з цього приміщення та зустрічним позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , обслуговуючого кооперативу ЖБК Радислав про визнання недійсними Кооперативного договору № 81 від 17.11.2014 року, укладеного між обслуговуючим кооперативом ЖБК Радислав та ОСОБА_1 і похідних від нього - акту приймання-передачі квартири АДРЕСА_1 у власність ОСОБА_1 та державну реєстрацію права власності за ОСОБА_1 на трьохкімнатну квартиру АДРЕСА_1 проведеною реєстратором Тисменицької районної державної адміністрації Федоришиним Юрієм Івановичем,-

в с т а н о в и в :

В провадженні Тлумацького районого суду знаходиться вищевказана цивільна справа.

23.05.2019 року через канцелярію Тисменицького районного суду Івано-Франківської області представник позивача-відповідача ОСОБА_1 - адвокат Леник Л.П. подала заяву, в якій просила викликати для допиту в судовому засіданні як свідка голову комісії з припинення (ліквідатора) ТзОВ Мій дім Україна ОСОБА_6 , що проживає по АДРЕСА_2 .

В підготовчому судовому засіданні представник позивача-відповідача ОСОБА_1 - адвокат Леник Л.П. підтримала клопотання про виклик свідка та просила його задовольнити.

В підготовчому судовому засіданні позивач-відповідач ОСОБА_1 повністю підтримала клопотання свого представника.

В підготовчому судовому засіданні представник відповідача-позивача ОСОБА_2 та відповідача ОСОБА_3 - адвокат Тихонов О.Б. заперечив проти задоволення клопотання про виклик свідка, вказав, що рішенням господарського суду Івано-Франківської області провадження у справі про банкрутство ТзОВ Мій дім Україна припинено, тому немає підстав для виклику даної особи.

В підготовче судове засідання відповідач-позивач ОСОБА_2 та відповідач ОСОБА_3 не з`явилися, про причини неявки не повідомили.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Органу опіки та піклування Тисменицької районної державної адміністрації, в підготовче судове засідання не з`явився, однак на адресу суду надіслав заяви, в яких просив дану справу розглянути без його участі (Том 2 а.с. 218, Том 3 а.с. 21, 33, 48).

Представник відповідача - обслуговуючого кооперативу ЖБК Радислав в підготовче судове засідання не з`явився, однак на електронну адресу надіслав клопотання, в якому просив провести розгляд справи у підготовчому засіданні за його відсутності.

Згідно вимог ст. 91 ЦПК України виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. У заяві про виклик свідка зазначаються його ім`я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити. Заява про виклик свідка має бути подана до або під час підготовчого судового засідання, а якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, - до початку першого судового засідання у справі. В ухвалі про відкриття провадження у справі або в іншій ухвалі, якою суд вирішує питання про виклик свідка, суд попереджає свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Дослідивши заяву представника позивача-відповідача про виклик свідка, суд вважає, що її слід задовольнити та викликати для допиту в судовому засіданні як свідка голову комісії з припинення (ліквідатора) ТзОВ Мій дім Україна Сидорука О.О.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 91, 200, 260, 261 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представника позивача-відповідача ОСОБА_1 - адвоката Леник Лесі Петрівни задовольнити.

Викликати для допиту в судовому засіданні свідка: голову комісії з припинення (ліквідатора) ТзОВ Мій дім Україна ОСОБА_6 , жителя АДРЕСА_2 .

Попередити свідка про те, що за дачу завідомо неправдивих показань, чи відмову від дачі показань, передбачена кримінальна відповідальність за ст.ст. 384, 385 КК України.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її проголошення.

ГоловуючийН. І. Лущак

СудТлумацький районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення09.12.2020
Оприлюднено10.12.2020
Номер документу93410818
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —352/1869/17

Постанова від 12.10.2021

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Постанова від 12.10.2021

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Рішення від 24.09.2021

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Ухвала від 31.08.2021

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Ухвала від 20.07.2021

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Девляшевський В. А.

Рішення від 10.06.2021

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

Лущак Н. І.

Рішення від 10.06.2021

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

Лущак Н. І.

Ухвала від 27.01.2021

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

Лущак Н. І.

Ухвала від 09.12.2020

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

Лущак Н. І.

Ухвала від 09.12.2020

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

Лущак Н. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні