Рішення
від 09.12.2020 по справі 930/2247/20
НЕМИРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 930/2247/20

Провадження №2-о/930/144/20

Р І Ш Е Н Н Я

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(Вступна та резолютивна частина рішення)

09.12.2020 року м.Немирів

Немирівський районний суд Вінницької області

в складі: головуючого судді Царапори О.П.

за участю секретаря судових засідань Євтодієвої Н.М.

представника заявника ОСОБА_1

розглянувши у судовому засіданні в м. Немирові цивільну справу за заявою ОСОБА_2 , заінтересована особа Юрковецька сільська рада про встановлення факту проживання однією сім`єю, встановлення факту прийняття спадщини,

В С Т А Н О В И В :

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення суду, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

Роз`яснити сторонам, що з повним текстом рішення вони зможуть ознайомитись через десять днів в канцелярії суду.

Керуючись ст.ст. 258,259, 263, 273, 315-319, 354 ЦПК України, суд , -

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , жительки с.Юрківці Немирівського району Вінницької області, РНОКПП НОМЕР_1 ), заінтересована особа Юрковецька сільська рада (вул..Центральна,1а с.Юрківці Немирівського району Вінницької області, код ЄДРПОУ 04327471) про встановлення факту проживання однією сім`єю, встановлення факту прийняття спадщини задовольнити.

Встановити факт проживання однією сім`єю ОСОБА_2 із ОСОБА_3 , померлим ІНФОРМАЦІЯ_2 , в період з 1996 року по ІНФОРМАЦІЯ_3 , на час відкриття спадщини.

Встановити факт прийняття спадщини ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_4 після смерті ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_2 , шляхом проживання однією сім`єю на час відкриття спадщини за адресою: АДРЕСА_1 .

Рішення може бути оскаржене до Вінницького апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги через Немирівський районний суд Вінницької області протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо у судовому засіданні було проголошено лише вступну і резолютивну частину судового рішення або у разі розгляду (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, цей строк обчислюється з дня складання повного судового рішення.

Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою учасників справи та осіб, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, інтереси та (або) обов`язки (у разі

наявності у них права на вчинення відповідних процесуальних дій, передбачених цим Кодексом), поновлює процесуальні строки, встановлені нормами цього Кодексу , якщо визнає причини їх пропуску поважними і такими, що зумовлені обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином. Суд може поновити відповідний строк як до, так і після його закінчення.

Суд за заявою особи продовжує процесуальний строк, встановлений судом, якщо неможливість вчинення відповідної процесуальної дії у визначений строк зумовлена обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за вебадресою: https://court.gov.ua/fair/ на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет.

Повний текст рішення буде виготовлено в строк не більше ніж десять днів з моменту ухвалення вступної та резолютивної частини рішення.

Головуючий О.П.Царапора

Дата ухвалення рішення09.12.2020
Оприлюднено11.12.2020
Номер документу93447811
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту проживання однією сім`єю, встановлення факту прийняття спадщини

Судовий реєстр по справі —930/2247/20

Рішення від 09.12.2020

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Рішення від 09.12.2020

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 24.09.2020

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні