Ухвала
від 14.12.2020 по справі 908/94/20
ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

У Х В А Л А

про призначення справи до розгляду

14.12.2020 року м. Дніпро Справа № 908/94/20

Центральний апеляційний господарський суд у складі колегії суддів:

головуючий суддя Вечірко І.О. (доповідач), судді Білецька Л.М., Парусніков Ю.Б.,

перевіривши матеріали апеляційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю фірма "Райдуга"

на рішення Господарського суду Запорізької області від 07.10.2020р. (повний текст складено 06.11.2020р.)

у справі № 908/94/20 (суддя - Левкут В.В., м. Запоріжжя)

за позовом ОСОБА_1 , м. Дніпро

до Товариства з обмеженою відповідальністю фірма "Райдуга", м. Запоріжжя

про визнання недійсними рішення загальних зборів учасників Товариства, оформлених протоколом від 12.01.2017р. № 12/01 та скасування державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу

ВСТАНОВИВ:

Рішенням Господарського суду Запорізької області від 07.10.2020р. позовні вимоги задоволено частково. Визнано недійсним рішення загальних зборів учасників Товариства з обмеженою відповідальністю фірма "Райдуга", оформлене протоколом від 12.01.2017р. № 12/01. Стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю фірма "Райдуга" на користь ОСОБА_1 2 102,00 грн. судового збору. В іншій частині позову відмовлено.

Відповідач подав апеляційну скаргу, в якій просить скасувати рішення Господарського суду Запорізької області в частині задоволення позовних вимог, прийняти в цій частині нове рішення про відмову в задоволенні позовних вимог, стягнути з позивача на користь відповідача судові витрати з оплати судового збору за подання апеляційної скарги. Відповідно до статті 262 Господарського процесуального кодексу України про відкриття апеляційного провадження у справі суд апеляційної інстанції постановляє ухвалу. До відкриття апеляційного провадження учасники справи мають право подати заперечення проти відкриття апеляційного провадження. Питання про відкриття апеляційного провадження у справі вирішується не пізніше п`яти днів з дня надходження апеляційної скарги або заяви про усунення недоліків, поданої у порядку, передбаченому статтею 260 цього Кодексу. В ухвалі про відкриття апеляційного провадження зазначається строк для подання учасниками справи відзиву на апеляційну скаргу.

Заперечень проти відкриття апеляційного провадження на час постановлення даної ухвали від учасників провадження у справі не надійшло.

Враховуючи, що апеляційна скарга відповідає вимогам статті 258 Господарського процесуального кодексу України, то підстави для її залишення без руху, повернення або відмови у відкритті апеляційного провадження відсутні. В зв`язку з чим, апеляційний господарський суд вважає за можливе відкрити апеляційне провадження у даній справі.

Керуючись статтями 232, 234, 235, 262, 263, 267, 268, 269, 270 Господарського процесуального кодексу України, апеляційний господарський суд -

УХВАЛИВ:

Відкрити апеляційне провадження у справі.

Розгляд апеляційної скарги призначити в судовому засіданні на 01 лютого 2021 року о 15:15.

Повідомити учасників провадження у справі, що засідання відбудеться в приміщенні Центрального апеляційного господарського суду за адресою: м. Дніпро, пр. Д. Яворницького, 65, зал засідань № 415а.

Встановити учасникам справи строк для подання відзиву на апеляційну скаргу - десять днів з дня вручення даної ухвали. Відзив має бути оформлено у відповідності до вимог ст. 263 ГПК України.

Учасники провадження у справі протягом п`яти днів з дня вручення копії даної ухвали мають право подати до суду по суті справи та з процесуальних питань, додаткові докази (за наявності) та обґрунтування щодо неможливості надати їх до суду першої інстанції. Заперечення на заяви та клопотання подаються протягом п`яти днів з дати отримання відповідного клопотання чи заяви.

Відзив, заяви та клопотання можуть бути надіслані на офіційну адресу електронної пошти суду (inbox@сag.court.gov.ua) із засвідченням електронним цифровим підписом уповноваженої особи .

До всіх документів, що подаються до суду, додаються докази направлення їх копій та доданих до них документів іншим учасникам справи.

Учасники провадження у справі при наданні відповіді на відзив, заперечень, пояснень тощо на відповідні документи, отримані від інших учасників справи, повинні надати суду докази в підтвердження дати отримання таких документів для перевірки судом встановлених вище строків.

Попередити учасників провадження у справі, що заяви, скарги і документи, подані після закінчення процесуальних строків, залишаються без розгляду. Згідно з ч. 2 ст. 169 ГПК України заяви, клопотання і заперечення подаються тільки в письмовій формі. У разі ненадання заперечень, пояснень, клопотань, заяв, додаткових доказів у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Відсутність вказаних документів не перешкоджає перегляду судового рішення.

Явка учасників провадження у справі є необов`язковою. Неявка представників учасників провадження у справі, належним чином повідомлених про дату, час та місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

У випадку безпосередньої участі учасників провадження у справі в судовому засіданні обов`язковою є наявність засобів особистого захисту (захисних масок).

Рекомендувати учасникам справи утриматись від безпосередньої присутності в залі суду, прийняти участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції , у тому числі, відповідно до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду, затвердженого наказом Державної судової адміністрації України від 23.04.2020р. № 196, надати клопотання про розгляд справи за їх відсутності.

Учасникам провадження у справі , які бажають прийняти участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, необхідно не пізніше 25.01.2021р. надати суду, у тому числі за допомогою підсистеми "Електронний суд" або на електронну адресу суду (inbox@сag.court.gov.ua) електронну адресу , яка буде використана для реєстрації в системі відеоконференцзв`язку, а також документи, що посвідчують особу, що прийматиме участь в судовому засіданні, та підтверджують її повноваження; номер телефону для зв`язку з судом; відмітку про наявність або відсутність електронного підпису;

Представники учасників справи повинні при собі мати оригінал та належним чином посвідчену копію документів, які підтверджують їх повноваження на представництво (самопредставництво) з урахуванням приписів ч. 4 ст. 131-2, п. п. 11 п. 16-1 розділу Перехідних положень Конституції України та ст. 56 ГПК України.

Учасникам судового процесу необхідно повідомити суд про їх номери телефонів і факсів, адресу електронної пошти або інші засоби зв`язку, зокрема, мобільного (за їх наявності), які можуть бути використані для викликів або повідомлень.

Суд звертає увагу на можливість подання процесуальних документів в електронній формі засобами підсистеми "Електронний суд". Приймання та реєстрація процесуальних документів, надісланих учасниками судового процесу, здійснюється лише з офіційних електронних адрес (Електронних кабінетів), які мають бути створені в Електронному суді, розміщеному за посиланням: https://cabinet.court.gov.ua. Реєстрація в електронному кабінеті можлива за посиланням https://id.court.gov.ua/.

На період дії карантину заборонити доступ до приміщення суду осіб, які не є представниками учасників справи (вільних слухачів).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.

Інформацію у справі учасники справи можуть отримати на сторінці Центрального апеляційного господарського суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою https://cag.court.gov.ua/sud4876/pres-centr/news або переглянути процесуальні документи у справі на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень за посиланням http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Головуючий суддя


І.О. Вечірко

Суддя


Л.М. Білецька

Суддя


Ю.Б. Парусніков

Дата ухвалення рішення14.12.2020
Оприлюднено14.12.2020
Номер документу93496630
СудочинствоГосподарське
Сутьюридичну особу

Судовий реєстр по справі —908/94/20

Судовий наказ від 03.03.2021

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Левкут В.В.

Постанова від 01.02.2021

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Вечірко Ігор Олександрович

Ухвала від 14.12.2020

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Вечірко Ігор Олександрович

Рішення від 07.10.2020

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Левкут В.В.

Ухвала від 07.10.2020

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Левкут В.В.

Ухвала від 07.10.2020

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Левкут В.В.

Ухвала від 11.08.2020

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Левкут В.В.

Ухвала від 14.08.2020

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Левкут В.В.

Ухвала від 22.07.2020

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Левкут В.В.

Ухвала від 08.07.2020

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Левкут В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні