Ухвала
від 11.12.2020 по справі 496/3637/20
БІЛЯЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 496/3637/20

Провадження № 2/496/1740/20

У Х В А Л А

11 грудня 2020 року м. Біляївка

Біляївський районний суд Одеської області у складі:

головуючого судді - Пасечник М.Л.

за участю: секретаря - Дигуляр А.С.

позивача - ОСОБА_1

розглянувши у судовому засіданні в залі суду в порядку спрощеного позовного провадження заяву про витребування доказів ОСОБА_1 по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги про поновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач, ОСОБА_1 , звернулась до суду з позовом до комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико - санітарної допомоги в якому просила суд поновити її в амбулаторії загальної практики - сімейної медицини с. Усатове комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги на роботі, яка б згідно з висновками МСИЕК не була б протипоказана їй за станом здоров`я та стягнути з комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги на користь позивача середній заробіток за час вимушеного прогулу з 01.02.2020 року по день поновлення на роботі з урахуванням виплаченої їй вихідної допомоги.

Позивачем було надано до суду клопотання про витребування доказів та у судовому засіданні надані пояснення, що вона просить витребувати дані від комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико - санітарної допомоги про суми нарахованої заробітної плати, з урахуванням суми вихідної допомоги, за період з 01.11.2019 року по 31.01.2020 року.

Позивач в судовому засіданні своє клопотання підтримала та просила задовольнити.

Відповідач в судове засідання не з`явився, до суду надійшла телефонограма, відповідно до якої представник відповідача просив відкласти розгляд справи у зв`язку зі знаходженням його на самоізоляції.

Зі змісту ст. 76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Відповідно до ч. 3 ст. 84 ЦПК України у разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Відповідно до п. 7, п. 10 ч. 2 ст. 197 ЦПК України суд з`ясовує, чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові і відзиві, а також докази, витребувані судом чи причини їх неподання; вирішує питання про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження; вирішує питання про витребування додаткових доказів та визначає строки їх подання, вирішує питання про забезпечення доказів, якщо ці питання не були вирішені раніше; вирішує заяви та клопотання учасників справи.

Враховуючи зазначене, суд приходить до висновку про задоволення заяви представника позивача, оскільки необхідність витребування доказів обґрунтована неможливістю самостійного їх зібрання для доведення обставин справи.

Керуючись ст. ст. 13, 76, 83, 84, 197, 259, 260 ЦПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів задовольнити.

Витребувати від комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги належним чином завірені копії документів (доказів) про суми нарахованої заробітної плати ОСОБА_1 , з урахуванням суми вихідної допомоги за період з 01.11.2019 року по 31.01.2020 року.

Копію ухвали направити учасникам судового процесу, а також до комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали складено 11.12.2020 року.

Суддя М.Л. Пасечник

СудБіляївський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення11.12.2020
Оприлюднено15.12.2020
Номер документу93519267
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —496/3637/20

Рішення від 26.04.2021

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Пасечник М. Л.

Рішення від 26.04.2021

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Пасечник М. Л.

Ухвала від 17.03.2021

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Пасечник М. Л.

Ухвала від 11.12.2020

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Пасечник М. Л.

Ухвала від 18.09.2020

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Пасечник М. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні