Ухвала
від 17.03.2021 по справі 496/3637/20
БІЛЯЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 496/3637/20

Провадження № 2/496/327/21

У Х В А Л А

17 березня 2021 року м. Біляївка

Біляївський районний суд Одеської області у складі:

головуючого судді - Пасечник М.Л.

за участю секретаря - Мірошнікової О.С.

розглянувши у судовому засіданні в залі суду в порядку спрощеного позовного провадження заяву представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_2 по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги про поновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач, ОСОБА_1 , звернулась до суду з позовом до комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико - санітарної допомоги , в якому просила суд поновити її в амбулаторії загальної практики - сімейної медицини с. Усатове комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги на роботі, яка б згідно з висновками МСИЕК не була б протипоказана їй за станом здоров`я та стягнути з комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги на користь позивача середній заробіток за час вимушеного прогулу з 01.02.2020 року по день поновлення на роботі з урахуванням виплаченої їй вихідної допомоги.

Від представника позивача надійшло клопотання в якому він просить суд замінити відповідача з Комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги на Комунальне некомерційне підприємство Усатівської сільської ради Усатівського центру первинної медико-санітарної допомоги у зв`язку з тим, що відбулась реорганізація Комунального некомерційного підприємства Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги на підставі рішення №286-VIII від 10.02.2021 року Усатівської сільської ради Одеського району Одеської області, що підтверджується витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Представник позивача надала до суду заяву в якій зазначила, що клопотання про заміну вона підтримує та просить задовольнити.

Представник відповідача надав до суду заяву в якій просив клопотання представника позивача про заміну відповідача розглянути в його відсутність та не заперечував, щодо задоволення клопотання представника позивача про заміну відповідача.

Дослідивши зазначене клопотання та матеріали справи, суд дійшов наступного висновку.

Згідно до ч.1, 2 ст. 55 ЦПК України, у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку він замінив

На думку суду для повного та об`єктивного дослідження та з`ясування обставин справи, з урахуванням викладених в матеріалах справи доводів, необхідно замінити відповідача Комунальне некомерційне підприємство Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги на його правонаступника Комунальне некомерційне підприємство Усатівської сільської ради Усатівського центру первинної медико-санітарної допомоги .

Керуючись ст. ст.55, 260 ЦПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Заяву представника позивача про заміну відповідача - задовольнити.

Замінити відповідача - Комунальне некомерційне підприємство Біляївської районної ради Біляївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги на його правонаступника - Комунальне некомерційне підприємство Усатівської сільської ради Усатівського центру первинної медико - санітарної допомоги (адреса: 67663, Одеська область, Біляївський район, село Усатове, вул. Больнична, 19. Код ЄДРПОУ: 38617509).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.Л. Пасечник

СудБіляївський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення17.03.2021
Оприлюднено19.03.2021
Номер документу95623523
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —496/3637/20

Рішення від 26.04.2021

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Пасечник М. Л.

Рішення від 26.04.2021

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Пасечник М. Л.

Ухвала від 17.03.2021

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Пасечник М. Л.

Ухвала від 11.12.2020

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Пасечник М. Л.

Ухвала від 18.09.2020

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Пасечник М. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні