Ухвала
від 17.12.2020 по справі 200/8394/20-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

17 грудня 2020 р. Справа №200/8394/20-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Зінченка О.В.,

при секретарі судового засідання: Сєдих В.В.

за участю:

представника позивача - Кододової А.В.

відповідача - не з`явилась,

розглянувши у підготовчому засіданні адміністративну справу за позовом Головного управління ДПС у Донецькій області до фізичної особи ОСОБА_1 про стягнення з платника податків податкового боргу у сумі 119 325,92 грн., -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Донецького окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом Головного управління ДПС у Донецькій області до фізичної особи ОСОБА_1 про стягнення з платника податків податкового боргу у сумі 119 325,92 грн.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 03 грудня 2020 року справа призначена у підготовче засідання на 17 грудня 2020 року на 9 год. 15 хв.

У підготовче засідання з`явилась представник позивача, яка підтримала позовні вимоги у повному обсязі.

Відповідач у підготовче засідання не з`явилась, про розгляд справи повідомлена оголошенням на сайті суду.

Згідно з пунктом 7 частини 2 статті 180 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), у підготовчому засіданні суд: з`ясовує, чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові і відзиві, а також докази, витребувані судом, чи причини їх неподання; пропонує учасникам справи надати суду додаткові докази або пояснення; вирішує питання про проведення огляду письмових, речових та електронних доказів за їх місцезнаходженням; вирішує питання про витребування додаткових доказів та визначає строки їх подання; вирішує питання про забезпечення доказів, якщо ці питання не були вирішені раніше.

Частиною 4 статті 9 КАС України, визначено обов`язок суду вжити визначені законом заходи, необхідні для з`ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

За приписами частини 3 статті 77 КАС України, докази суду надають учасники справи. Суд може запропонувати сторонам надати докази та збирати докази з власної ініціативи, крім випадків, визначених цим Кодексом.

Відповідно до частин 3, 6 та 7 статті 80 КАС України, про витребування доказів за власною ініціативою або за клопотанням учасника справи, або про відмову у витребувані доказів суд постановляє ухвалу.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

В підготовчому засіданні за ініціативою суду, поставлено на обговорення питання про витребування з Управління соціального захисту населення Дружківської міської ради інформації та копій підтверджуючих документів чи видавалась довідка внутрішньо переміщеної особі - ОСОБА_1 , якщо видавалась, то за якою адресою її проживання, а також інформацію, у разі видачі останній довідки, чи скасовувалась вона, у разі скасування, то з яких підстав.

Представник позивача не заперечував проти витребування зазначеної довідки відносно ОСОБА_1 .

Згідно частини третьої статті 80 КАС України, про витребування доказів за власною ініціативою або за клопотанням учасника справи, або про відмову у витребуванні доказів суд постановляє ухвалу.

Враховуючи підстави та предмет заявленого позову, що обумовлюють межі з`ясування обставин в цій справі, суд приходить до висновку, про необхідність витребування з Управління соціального захисту населення Дружківської міської ради вищенаведеної інформації та копій підтверджуючих документів відносно ОСОБА_1 .

Відповідно до пункту 3 частини 2 статті 181 Кодексу адміністративного судочинства України, суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках, коли питання, визначені частиною другою статті 180 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Керуючись статтями 9, 72, 73, 80, 223, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, -

у х в а л и в :

Витребувати від Управління соціального захисту населення Дружківської міської ради (за місцезнаходженням: вул. Машинобудівників, 64 м. Дружківка, Донецька область, 84206) інформацію відносно ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , та копії підтверджуючих документів (довідка ВПО, розпорядження тощо) чи видавалась їй довідка внутрішньо переміщеної особи, якщо видавалась, то за якою адресою проживання, а також інформацію, у разі видачі ОСОБА_1 довідки, чи скасовувалась вона, у разі скасування, то з яких підстав.

Витребувану інформацію та копію довідки зобов`язати Управління соціального захисту населення Дружківської міської ради надати до суду у 5-денний строк з дня отримання даної ухвали.

У випадку невиконання вимог даної ухвали - надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання.

Відкласти підготовче засідання на 14 січня 2021 року на 9-00 год., про що повідомити осіб, які беруть участь у розгляді справи.

Копію даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили в порядку, визначеному статті 256 КАС України.

Суддя О.В. Зінченко

Дата ухвалення рішення17.12.2020
Оприлюднено21.12.2020
Номер документу93624733
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —200/8394/20-а

Рішення від 03.02.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зінченко О.В.

Ухвала від 14.01.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зінченко О.В.

Ухвала від 17.12.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зінченко О.В.

Ухвала від 03.12.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зінченко О.В.

Ухвала від 03.11.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зінченко О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні