Ухвала
від 18.12.2020 по справі 377/649/20
СЛАВУТИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа №377/649/20

Провадження №2/377/332/20

18 грудня 2020 року суддя Славутицького міського суду Київської області Теремецька Н.Ф., розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю ТАУРУС КВАДРО (адреса місцезнаходження: Київська область, м. Славутич, Вільнюський кв-л, буд. 5-б) до ОСОБА_1 (адреса зареєстрованого місця проживання: АДРЕСА_1 ) про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації, -

У С Т А Н О В И Л А:

До суду надійшла позовна заява, у якій позивач, посилаючись на ст. ст. 16, 270, 275, 277 ЦК України, просить:

-визнати недостовірною, такою, що принижує ділову репутацію, інформацію про Товариство з обмеженою відповідальністю ТАУРУС КВАДРО у вигляді фактичних тверджень, а саме : в принципе, если перестать платить Вам по левым договорам от исполкома, которые систематически по 300 тысяч гривен уходят из исполкома на Таурус квадро, то я думаю, нам хватит , що була поширена відповідачем в групі Подслушано Славутич в пості (статті) про сокращение персонала больницы. Родом наш))) в соціальній мережі Facebook ( www.facebook.com ) під аккаунтом ( ОСОБА_2 );

-зобов`язати відповідача спростувати не пізніше 30 (тридцяти) календарних днів, з моменту набрання рішенням суду законної сили, розповсюджену ним недостовірну інформацію аналогічним способом - шляхом розміщення резолютивної частини цього судового рішення, в групі Подслушано Славутич в пості (статті) про сокращение персонала больницы. Родом наш))) в соціальній мережі (Інтернет) Facebook ( www.facebook.com ) під аккаунтом ( ОСОБА_2 ).

Суд відповідно до ч. 6 ст. 187 ЦПК України звернувся до Управління адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради Київської області щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання відповідача.

Як вбачається з довідки Управління адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради Київської області, яка надійшла на адресу суду 18 грудня 2020 року, відповідач зареєстрований за адресою, вказаною в позовній заяві.

Зазначена позовна заява відповідає вимогам ст. 175-177 ЦПК України та іншим вимогам, встановленим законом.

Справа підсудна цьому суду і підлягає розгляду відповідно до ст. 274 ЦПК України за правилами загального позовного провадження.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення та відмови у відкритті провадження у справі, передбачених ч. ч. 1, 3 - 4 ст. 185, ст. 186 ЦПК України, не вбачається.

Керуючись ст. 11, 187, 189, 190-193, 199, 261 ЦПК України, -

У Х В А Л И Л А:

Прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження у справі за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю ТАУРУС КВАДРО до ОСОБА_1 про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації.

Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання у справі на 18 січня 2021 року об 11 годині 30 хвилин, яке відбудеться в приміщенні Славутицького міського суду Київської області у залі судових засідань № 3 за адресою: Київська область, м. Славутич, Невський квартал, буд. 3-А з викликом сторін.

У підготовче засідання викликати представника позивача, відповідача.

Надіслати відповідачеві копію позовної заяви з додатками.

Встановити для подання відповідачем відзиву на позов строк 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. У разі ненадання відповідачем відзиву в установлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

До відзиву додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Відповідно до п.3 розділу ХІІ Прикінцевих положень ЦПК України під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою особи продовжує процесуальний строк, встановлений судом, якщо неможливість вчинення відповідної процесуальної дії у визначений строк зумовлена обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином.

Копію ухвали направити сторонам довідома.

Учасники справи можуть отримати інформацію по даній справі на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1023 .

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала підписана 18 грудня 2020 року.

Суддя Н. Ф. Теремецька

Дата ухвалення рішення18.12.2020
Оприлюднено21.12.2020
Номер документу93657749
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації

Судовий реєстр по справі —377/649/20

Рішення від 05.03.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 05.03.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 24.02.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 02.02.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 18.01.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 18.12.2020

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні