Ухвала
від 18.12.2020 по справі 554/7517/20
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 18.12.2020 Справа № 554/7517/20

Провадження № 1-кс/554/16869/2020

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18 грудня 2020 року м. Полтава

Октябрський районний суд м.Полтави у складі:

слідчого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участюпрокурора ОСОБА_3 ,підозрюваного ОСОБА_4 ,захисника ОСОБА_5 ,розглянувши усудовому засіданнів залісуду вм.Полтавіклопотання слідчогоДругого слідчоговідділу слідчогоуправління Територіальногоуправління Державногобюро розслідувань,розташованого умісті Полтаві, ОСОБА_6 про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні №62020170000000836 від 16.06.2020 року за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, до чотирьох місяців відносно:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с.Знаменівка, Новомосковського району, Дніпропетровської області, працюючого на посаді старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції Новомосковського ВП ГУНП в Дніпропетровській області, з вищою освітою, одруженого, маючого на утриманні неповнолітню дитину, зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 ,

який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, по матеріалам досудового розслідування №62020170000000836, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 16.06.2020 року,-

В С Т А Н О В И В:

Слідчий звернувся до Октябрського районного суду м.Полтави із клопотанням, у якому просить продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні №62020170000000836до чотирьох місяців, а саме: до 21.02.2021 року, посилаючись на те, що Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим ум.Полтаві, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №62020170000000836 від 16.06.2020 року, за підозрою ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що відповідно до наказу № 357о/с начальника ГУНП в Дніпропетровській області від 19.12.2016 року майора поліції ОСОБА_4 , призначено на посаду старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції Новомосковського ВП ГУНП в Дніпропетровській області.

Згідно ст.ст. 24, 68 Конституції України, громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Кожен зобов`язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.

Відповідно до ч. 1 ст. 1 Закону України «Про Національну поліцію» від 02.07.2015 року № 580-VIII (далі - Закон), Національна поліція України (далі - поліція) - це центральний орган виконавчої влади, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку.

Згідно до ст. 2 Закону,завданням поліції є надання поліцейськихпослуг усферах забезпеченняпублічної безпекиі порядку; охорониправ ісвобод людини,а такожінтересів суспільстваі держави; протидіїзлочинності; надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або внаслідок надзвичайних ситуацій потребують такої допомоги. Принципами діяльності поліції відповідно до ст.ст. 6-9 Закону є верховенство права, дотримання прав і свобод людини, законність, відкритість та прозорість

Відповідно до ч. 1 ст. 19 Закону,у разі вчинення протиправних діянь поліцейські несуть кримінальну, адміністративну, цивільно-правову та дисциплінарну відповідальність відповідно до закону.

Згідно ст. 23 Закону, поліція відповідно до покладених на неї завдань, здійснює превентивну та профілактичну діяльність, спрямовану на запобігання вчиненню правопорушень, виявляє причини та умови, що сприяють вчиненню кримінальних та адміністративних правопорушень, вживає у межах своєї компетенції заходів для їх усунення, вживає заходів з метою виявлення кримінальних, адміністративних правопорушень; припиняє виявлені кримінальні та адміністративні правопорушення, у випадках, визначених законом, здійснює провадження у справах про адміністративні правопорушення, приймає рішення про застосування адміністративних стягнень та забезпечує їх виконання.

Відповідно до ч. 1 ст. 3 Закону України «Про запобігання Корупції» від 14.10.2014№1700-VII суб`єктами, на яких поширюються дія цього Закону, є поліцейські.

Згідно з ст. 22 Закону України «Про запобігання Корупції» від 14.10.2014№1700-VII особам, зазначеним участині першійстатті 3 цього Закону, забороняється використовувати свої службові повноваження або своє становище та пов`язані з цим можливості з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших осіб, у тому числі використовувати будь-яке державне чи комунальне майно або кошти в приватних інтересах.

Відповідно до ч. 1 ст. 65 Закону України «Про запобігання Корупції» від 14.10.2014№1700-VII за вчинення корупційних або пов`язаних з корупцією правопорушень особи, зазначені вчастині першійстатті 3 цього Закону, притягаються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності у встановленому законом порядку.

Відповідно до ч.1 ст. 2 Закону України «Про державний захист працівників суду і правоохоронних органів» до правоохоронних органів віднесені правоохоронні органи - органи прокуратури, Національної поліції, служби безпеки, Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, Національне антикорупційне бюро України, органи охорони державного кордону, органи доходів і зборів, органи і установи виконання покарань, слідчі ізолятори, органи державного фінансового контролю, рибоохорони, державної лісової охорони, інші органи, які здійснюють правозастосовні або правоохоронні функції і беруть безпосередню участь зокрема у нагляді і контролі за виконанням законів.

Відповідно доп.6,7порядку веденняєдиного облікув органах(підрозділах)поліції заяві повідомленьпро кримінальніправопорушення таінші подіїзатвердженого наказомМіністерства внутрішніхсправ України№ 100від 08лютого 2019року:поліцейський незалежновід місцясвого перебуванняв разівиявлення абоотримання інформаціїпро кримінальнеправопорушення таіншу подіючи зверненнядо ньогогромадян іззаявою (повідомленням)невідкладно повідомляєпро цеза скороченимномером екстреноговиклику поліції«102»і зобов`язанийужити заходівщодо запобіганняправопорушенню,його припинення,рятування людей,надання допомогиособам,які їїпотребують,установлення ізатримання осіб,які вчинилиправопорушення,та охоронимісця події. Поліцейський у разі самостійного виявлення з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про кримінальне правопорушення, невідкладно, але не пізніше 24 годин рапортом доповідає про це керівникові органу (підрозділу) поліції або особі, яка виконує його обов`язки.

Згідно посадовим інструкціям старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції Новомосковського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області затвердженим 10.01.2019 року начальником Новомосковського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області полковником поліції ОСОБА_7 та затвердженим 09.06.2020 року начальником Новомосковського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області полковником поліції ОСОБА_8 до обов`язків майора поліції ОСОБА_4 входить в тому числі здійснення інформування чергової частини відділу поліції у разі отримання від населення відомостей про осіб, які мають наміри вчинити кримінальні правопорушення або їх учинили; здійснення профілактичної роботи, спрямованої на запобігання вчиненню кримінальних та інших правопорушень; виявлення причин та умов, що призводять до вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень; ужиття в межах компетенції заходів для їх усунення. Наділений в тому числі правом затримувати підозрюваних у вчиненні кримінального або адміністративного правопорушення, доставляти таких осіб до поліцейської станції або органу (підрозділу) поліції.

В свою чергу, ОСОБА_4 достовірно знаючи про вимоги вищевказаних нормативно-правових актів, у тому числі у сфері запобігання корупційним проявам, та всупереч обов`язку їх неухильного дотримання, діючи умисно, з метою особистого незаконного збагачення, вимагав та одержав неправомірну вигоду за наступних обставин.

19.05.2020 року ОСОБА_4 , під час виконанням ним своїх службових обов`язків на посаді старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції Новомосковського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області побачивши на земельній ділянці в районі траси Харків-Сімферополь на території об`єднаної територіальної громади розташованої у селі Піщанка, Новомосковського району, Дніпропетровської області працівників фермерського господарства «Роща», які проводили роботи з обробки земель та рослин агрохімікатами або пестицидами, здійснив дії з документування та зібрання матеріалів по вказаному правопорушенню.

В наступному, з метою реалізації свого злочинного умислу, направленого на вимагання та отримання неправомірної вигоди ОСОБА_4 , назначив директору фермерського господарства «Роща» ОСОБА_9 зустріч на 14.00 годину 19.05.2020 року біля автовокзалу розташованому за адресою: Дніпропетровська область, м. Новомосковськ, вулиця 195-ї Стрілецької Дивізії, 1-а.

Зустрівшись у вказаному місці та у вказаний час, ОСОБА_4 , будучи службовою особою правоохоронного органу, під час виконання своїх службових обов`язків, повідомив ОСОБА_9 про виявлені ним порушення у сфері довкілля (забруднення земель та захисту рослин) на території фермерського господарства «Роща» та усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи суспільно небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, діючи з корисливих мотивів, з метою власного протиправного збагачення, висунув незаконну вимогу про передачу ОСОБА_9 неправомірної вигоди у розмірі 20000 гривень за не притягнення останнього до відповідальності за допущені порушення та не вжиття ОСОБА_4 заходів реєстрації встановлених ним порушень.

Так, 20.10.2020 року, близько о 12 год. 00 хв. ОСОБА_4 , з метою доведення свого злочинного умислу до кінця, будучи службовою особою правоохоронного органу, під час виконання своїх службових обов`язків, попередньо домовившись про зустріч з ОСОБА_9 , прибув за місцем мешкання останнього за адресою: АДРЕСА_2 для отримання неправомірної вигоди в сумі 20000 гривень.

В подальшому ОСОБА_4 в супереч інтересам служби, достовірно знаючи свій обов`язок повідомлення керівника про виявлення правопорушення, реєстрацію вказаного правопорушення та вжиття заходів для запобігання правопорушення, перебуваючи біля подвір`я вищевказаного домоволодіння, отримав неправомірну вигоду від ОСОБА_9 на загальну суму 20 000 грн. за не притягнення останнього до кримінальної відповідальності та не вжиття ОСОБА_4 заходів реєстрації встановлених ним порушень які допущені директором фермерського господарства «Роща» ОСОБА_9 .

Таким чином ОСОБА_4 виконав усі дії направлені на одержання неправомірної вигоди для себе за не вчинення в інтересах ОСОБА_9 , дій з використанням наданою йому службового становища, поєднаного з вимаганням після чого ОСОБА_4 було затримано в порядку ст. 208 КПК України працівниками правоохоронного органу України.

Умисні дії ОСОБА_4 , які виразилися у одержанні службовою особою неправомірної вигоди для себе за не вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням наданого їй службового становища, поєднане з вимаганням, кваліфікуються за ч. 3 ст. 368КК України.

21.10.2020 року ОСОБА_4 повідомлено про підозруу вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

21.10.2020 року слідчим суддею Октябрського районного суду міста Полтави відносно ОСОБА_4 застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з утриманням його у Державній установі «Дніпровська установа виконання покарань № 4» строком на 60 днів та визначено розмір застави в сумі 175 760 грн.

В разі внесення застави на підозрюваного покладено наступні обов`язки зокрема: прибувати за викликом до слідчого, прокурора чи суду; не відлучатися з місця постійного проживання, без дозволу слідчого, прокурора або суду; утримуватися від спілкування із свідками та іншими особами з приводу обставин вчинення інкримінованого йому злочину; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання; здати на зберігання слідчому, прокурору свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в`їзд в Україну.

26.10.2020 року ОСОБА_4 звільнено з під варти, у зв`язку з внесенням коштів на депозитний рахунок застава у сумі 175760 грн.

Слідчий зазначає, що строк досудового розслідування у кримінальному провадженні закінчується 21.12.2020 року, однак закінчити досудове розслідування до даного терміну не представляється можливим, оскільки у кримінальному провадженні необхідно допитати свідків ОСОБА_10 та ОСОБА_11 ;долучити доматеріалів кримінальногопровадження матеріалиНСРД;зняти гриф«Таємно» тадолучити доматеріалів кримінальногопровадження ухвалиПолтавського апеляційногосуду тадоручення пропроведення НСРДорганам дізнання;призначити та провести фоноскопічну експертизу на підставі долучених матеріалів НСРД; призначити та провести лінгвістичну експертизу (семантико-текстуальну експертизу)на підставі долучених матеріалів НСРД; встановити фактичне місцезнаходження та допитати свідків і потерпілих щодо інших протиправних діянь, відомості про які наявні у матеріалах кримінального провадження; у разінеобхідності,виконати іншіслідчі (процесуальні)дії упроведенні якихвиникне необхідність;виконати вимоги, передбачені ст. 290 КПК України.

Відомості, які будуть отримані в результаті перелічених слідчих (розшукових) та інших процесуальних дій, мають значення для забезпеченнявсебічності та повноти досудового розслідування, у тому числі забезпечення допустимості доказів у кримінальному провадженні, а також для отримання доказів, які самостійно або у сукупності з іншими доказами у кримінальному провадженні, підтвердять або спростують наявність в діях ОСОБА_4 складу кримінальних правопорушень за обставинами кримінального провадження та для встановлення інших обставин, що підлягають доказуванню відповідно до ст. 91 КПК України.

На підставі викладеного, прокурор просить задовольнити клопотання.

Прокурор в судовому засіданні підтримав заявлене клопотання, просив задовольнити. Зазначив, що підозрюваний не дає показів; експертизи будуть призначені коли розсекретять матеріали НСРД, експертизи складні, тому строк досудового розслідування необхідно продовжити саме до 4-х місяців.

Підозрюваний ОСОБА_4 в судовому засіданні заперечував проти задоволення клопотання.

Захисник ОСОБА_5 в судовому засіданні просив продовжити строк досудового розслідування на 30 днів, оскільки експертизи не призначені, пройшло 2 місяці, але з підозрюваним не проведено жодних слідчих дій.

Заслухавши прокурора, підозрюваного, захисника, вивчивши матеріали, які обґрунтовують доводи клопотання, суд вважає, що клопотання слідчого підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч. 3 ст. 295-1 КПК України слідчий суддя зобов`язаний розглянути клопотання про продовження строку досудового розслідування протягом трьох днів з дня його одержання, але в будь-якому разі до спливу строку досудового розслідування.

Згідно ст.294 КПК України, якщо з дня повідомлення особі про підозру у вчиненні злочину досудове розслідування (досудове слідство) неможливо закінчити у строк, зазначений упункті 4частини третьої статті 219 цього Кодексу, такий строк може бути продовжений у межах строків, встановленихпунктами 2і3частини четвертої статті 219 цього Кодексу.

Відповідно до ст.295КПК України продовження строку досудового розслідування кримінального правопорушення, у випадку, визначеному пунктом 1 частини третьої статті 294 цього Кодексу, здійснюється за клопотанням слідчого або прокурора, який здійснює нагляд за додержанням законів під час проведення цього досудового розслідування.

Статтею 295-1КПК України визначений порядок продовження строку досудового розслідування слідчим суддею, згідно якої, у випадках, передбачених статтею 294 цього Кодексу, продовження строку досудового розслідування здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, постановленої за відповідним клопотанням прокурора або слідчого.

Як вбачається з клопотання, Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим ум.Полтаві, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №62020170000000836 від 16.06.2020 року, за підозрою ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

21.10.2020 року ОСОБА_4 повідомлено про підозруу вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

21.10.2020 року слідчим суддею Октябрського районного суду міста Полтави відносно ОСОБА_4 застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з утриманням його у Державній установі «Дніпровська установа виконання покарань № 4» строком на 60 днів та визначено розмір застави в сумі 175 760 грн. В разі внесення застави на підозрюваного покладено наступні обов`язки зокрема: прибувати за викликом до слідчого, прокурора чи суду; не відлучатися з місця постійного проживання, без дозволу слідчого, прокурора або суду; утримуватися від спілкування із свідками та іншими особами з приводу обставин вчинення інкримінованого йому злочину; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання; здати на зберігання слідчому, прокурору свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в`їзд в Україну.

26.10.2020 року ОСОБА_4 звільнено з під варти, у зв`язку з внесенням коштів на депозитний рахунок застава у сумі 175760 грн.

Наявність обґрунтованої підозри у вчиненні ОСОБА_4 кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, підтверджується зібраними в кримінальному провадженні доказами, а саме: протоколом про прийняття заяви про вчинення кримінального правопорушення; протоколом огляду, копіювання та вручення заздалегідь ідентифікованих засобів грошових коштів від 20.10.2020; речовими доказами грошовими коштами; протоколом про проведення НСРД від 15.09.2020; протоколом обшуку від 21.10.2020 у приміщенні Новомосковського ВП ГУНП в Дніпропетровській області за адресою: Дніпропетровська область, м.Новомосковськ, вул. Микити Головка,19; речовими доказами мобільним телефоном, службовим посвідченням та жетоном поліцейського; протоколом затримання ОСОБА_4 в порядку ст.208 КПК України від 20.10.2020; висновком судової технічної експертизи документів від 29.10.2020; протоколом огляду місця події від 20.10.2020; протоколом допиту свідка ОСОБА_9 ; протоколом допиту свідка ОСОБА_12 ;протоколом допиту свідка ОСОБА_13 ; протоколом допиту свідка ОСОБА_14 ; протоколом допиту свідка ОСОБА_15 ; іншими матеріалами кримінального провадження.

На обґрунтування обставин, які перешкоджають закінчити розслідування кримінального провадження в терміни до 21.12.2020 року слідчим зазначено, що у кримінальному провадженні необхідно допитати свідків ОСОБА_10 та ОСОБА_11 ;долучити доматеріалів кримінальногопровадження матеріалиНСРД;зняти гриф«Таємно» тадолучити доматеріалів кримінальногопровадження ухвалиПолтавського апеляційногосуду тадоручення пропроведення НСРДорганам дізнання;призначити та провести фоноскопічну експертизу на підставі долучених матеріалів НСРД; призначити та провести лінгвістичну експертизу (семантико-текстуальну експертизу)на підставі долучених матеріалів НСРД; встановити фактичне місцезнаходження та допитати свідків і потерпілих щодо інших протиправних діянь, відомості про які наявні у матеріалах кримінального провадження; у разінеобхідності,виконати іншіслідчі (процесуальні)дії упроведенні якихвиникне необхідність;виконати вимоги, передбачені ст. 290 КПК України.

Відомості, які будуть отримані в результаті перелічених слідчих (розшукових) та інших процесуальних дій, мають значення для забезпечення всебічності та повноти досудового розслідування, у тому числі забезпечення допустимості доказів у кримінальному провадженні, а також для отримання доказів, які самостійно або у сукупності з іншими доказами у кримінальному провадженні, підтвердять або спростують наявність в діях ОСОБА_4 складу кримінальних правопорушень за обставинами кримінального провадження та для встановлення інших обставин, що підлягають доказуванню відповідно до ст. 91 КПК України.

Тобто, на даний час існують об`єктивні причини, через які досудове розслідування не може бути завершене в терміни, передбаченіст. 219 КПК України, проведення вказаних слідчих та процесуальних дій необхідно для всебічного, повного та об`єктивного розслідування у кримінальному провадженні органу досудового розслідування.

Згідно ч.4ст.219КПК України строк досудового розслідування може бути продовжений у порядку, передбаченомупараграфом 4глави 24цього Кодексу.При цьомузагальний строкдосудового розслідуванняне можеперевищувати: одногомісяця здня повідомленняособі пропідозру увчиненні кримінальногопроступку увипадках,передбачених пунктами1і 2частини третьоїцієї статті; шестимісяців іздня повідомленняособі пропідозру увчиненні нетяжкогозлочину; дванадцяти місяців із дня повідомлення особі про підозру у вчиненні тяжкого або особливо тяжкого злочину.

Враховуючи, що строк досудового розслідування у кримінальному провадженні, внесеному в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №62020170000000836 від 16.06.2020 року за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, спливає 21.12.2020 року, але для всебічного, повного та об`єктивного розслідування у кримінальному провадженні органу досудового розслідування необхідно виконати вказаний вище обсяг процесуальних та слідчих дій, які неможливо здійснити до закінчення строку досудового розслідування, встановленого ст.219 КПК України, слідчий суддя дійшов до висновку, що клопотання слідчого в частині визначення строку до чотирьох місяців є обґрунтованим, доведеним і таким, що підлягає задоволенню, а тому вважає необхідним визначити строк досудового розслідування до чотирьох місяців, тобто до 21.02.2021 року.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 219, 294, 295-1 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчогоДругого слідчоговідділу слідчогоуправління Територіальногоуправління Державногобюро розслідувань,розташованого умісті Полтаві, ОСОБА_6 про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні №62020170000000836 від 16.06.2020 року за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, до чотирьох місяців відносно: ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, - задовольнити.

Продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні №62020170000000836 від 16.06.2020 року за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, до чотирьох місяців, тобто до 21.02.2021 року.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

СудОктябрський районний суд м.Полтави
Дата ухвалення рішення18.12.2020
Оприлюднено14.02.2023
Номер документу93728036
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про продовження строку досудового розслідування

Судовий реєстр по справі —554/7517/20

Ухвала від 18.12.2020

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 18.12.2020

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 18.12.2020

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 18.12.2020

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 18.12.2020

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 25.11.2020

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

Ухвала від 25.11.2020

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

Ухвала від 11.11.2020

Кримінальне

Полтавський апеляційний суд

Нізельковська Л. В.

Ухвала від 10.11.2020

Кримінальне

Полтавський апеляційний суд

Нізельковська Л. В.

Ухвала від 27.10.2020

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Блажко І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні