Ухвала
від 23.12.2020 по справі 672/1391/20
ЧЕМЕРОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 672/1391/20

№2/687/397/2020

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви та відкриття провадження у справі

23 грудня 2020 року смт.Чемерівці

Суддя Чемеровецького районного суду Хмельницької області Борсук В.О., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Товариства з обмеженою відповідальністю Мрія Поділля (с.Юринці Городоцького району Хмельницької області) про розірвання договору оренди земельної ділянки,

в с т а н о в и в :

У грудні 2020 року заявниця звернулася в суд з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю Мрія Поділля про розірвання договору оренди земельної ділянки.

Подана заява за формою і змістом відповідає вимогам ст.ст.175-177 ЦПК України та відсутні підстави для відмови у відкритті провадження у справі, передбачені ст.186 ЦПК України.

До заяви додано її копії та копії всіх документів, а також докази, того що належно сплачений судовий збір.

Враховуючи відсутність підстав для повернення та відмови у відкритті провадження, а також обов`язок додержання процесуального строку, встановленого законодавством, необхідно вирішити питання щодо відкриття провадження у справі.

Керуючись ст.ст. 175- 180, 187, 190-191 ЦПК України, суддя,-

постановив:

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Мрія Поділля про розірвання договору оренди земельної ділянки до розгляду та відкрити провадження у справі.

Справа буде розглядатися за правилами загального позовного провадження.

Призначити справу до підготовчого засідання, яке відбудеться 25.01.2021 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Чемеровецького районного суду Хмельницької області за адресою: смт. Чемерівці вул. Центральна,44.

Про дату, час і місце підготовчого засідання повідомити учасників справи.

Відповідачу подати відзив на позовну заяву протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Роз`яснити, що відповідно до ч.3, 5 ст. 178 ЦПК України відзив повинен містити: 1) найменування (ім`я) позивача і номер справи; 2) повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові для фізичних осіб) відповідача, його місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв`язку, офіційну електронну адресу та адресу електронної пошти, за наявності; 3) у разі повного або часткового визнання позовних вимог - вимоги, які визнаються відповідачем; 4) обставини, які визнаються відповідачем, а також правову оцінку обставин, надану позивачем, з якою відповідач погоджується;5) заперечення (за наявності) щодо наведених позивачем обставин та правових підстав позову, з якими відповідач не погоджується, із посиланням на відповідні докази та норми права; 6) перелік документів та інших доказів, що додаються до відзиву, та зазначення документів і доказів, які не можуть бути подані разом із відзивом, із зазначенням причин їх неподання; 7) заперечення (за наявності) щодо заявленого позивачем розміру судових витрат, які позивач поніс та очікує понести до закінчення розгляду справи по суті; 8) попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які відповідач поніс і які очікує понести в зв`язку із розглядом справи. До відзиву додаються: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив в строк до 15.01.2021 року , а відповідач - заперечення в строк до 25.01.2021 року , за правилами встановленими частинами третьою-п`ятою статті 178 ЦПК України.

Копія відзиву та доданих до нього документів учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду (самостійно).

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Копію ухвали про відкриття провадження, копію заяви та доданих документів, надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: http://cm.km.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена у зв`язку з порушенням правил підсудності протягом 15 днів з дня її складання шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Хмельницького апеляційного суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Борсук В.О.

Дата ухвалення рішення23.12.2020
Оприлюднено24.12.2020
Номер документу93777672
СудочинствоЦивільне
Сутьрозірвання договору оренди земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —672/1391/20

Ухвала від 29.07.2021

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Грох Л. М.

Ухвала від 24.06.2021

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Грох Л. М.

Ухвала від 24.06.2021

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Грох Л. М.

Ухвала від 14.06.2021

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Грох Л. М.

Рішення від 20.05.2021

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

Ухвала від 30.04.2021

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Грох Л. М.

Рішення від 15.04.2021

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

Рішення від 15.04.2021

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

Ухвала від 10.03.2021

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

Ухвала від 23.12.2020

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні