Рішення
від 14.12.2020 по справі 564/866/20
КОСТОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

ВСТУПНА ТА РЕЗОЛЮТИВНА ЧАСТИНА

Справа № 564/866/20

Рядок статзвіту № 17

14 грудня 2020 року

Костопільський районний суд Рівненської області в складі:

головуючий суддя Олійник П. В.

з участю секретаря Рубельському О.С.

з участю представників позивача ОСОБА_1 та адвоката Савича О.К.,

представника відповідача адвоката Величко О.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Костопіль справу за позовом релігійної громади Свято-Іоанно-Богословської парафії Рівненської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) села Маща, Костопільського району Рівненської області до ОСОБА_2 про визнання правочину недійсним

ВИРІШИВ:

Позовну заяву релігійної громади Свято-Іоанно-Богословської парафії Рівненської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) села Маща Костопільського району Рівненської області до ОСОБА_2 про визнання правочину недійсним задовольнити.

Визнати недійсним договір позички нежитлової будівлі Храму Свято-Іоанна-Богослова від 27 лютого 2019 року, укладений між Релігійною громадою Свято-Іоанно-Богословської парафії Сарненської єпархії Української Православної Церкви с. Маща Костопільського району Рівненської області і громадянкою ОСОБА_2 .

Стягнути з ОСОБА_2 на користь релігійної громади Свято-Іоанно-Богословської парафії Рівненської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) села Маща Костопільського району Рівненської області 2102 грн. у відшкодування витрат по сплаті судового збору та 6500 грн. у відшкодування витрат на отримання правничої допомоги адвоката, а всього 8602 (вісім тисяч шістсот дві) грн.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку до Рівненського апеляційного суду через Костопільський районний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

СуддяП. В. Олійник

СудКостопільський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення14.12.2020
Оприлюднено30.12.2020
Номер документу93884750
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —564/866/20

Рішення від 14.12.2020

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Олійник П. В.

Рішення від 14.12.2020

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Олійник П. В.

Ухвала від 06.10.2020

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Олійник П. В.

Ухвала від 15.05.2020

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Олійник П. В.

Ухвала від 28.04.2020

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Олійник П. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні