Ухвала
від 05.01.2021 по справі 404/4234/20
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 404/4234/20

Номер провадження 2-адр/404/5/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 січня 2021 року м. Кропивницький

Кіровський районний суд м. Кіровограда у складі:

головуючої судді - Варакіної Н.Б.

за участю секретаря - Уманенко Н.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кропивницький питання про виправлення описки в додатковому рішенні Кіровського районного суду м. Кіровограда від 10 грудня 2020 року за адміністративним позовом ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Державного інспектора у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель, головного спеціаліста відділу контролю за використанням та охороною земель у м. Кропивницькому, Олександрівському, Знам`янському районах та м. Кропивницькому Демешко Володимира Вікторовича (місцезнаходження: вул. Чайковського, 7/55, м. Знам`янка, Кіровоградська область), Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області (місцезнаходження: вул. Академіка Корольова, 26, м. Кропивницький) про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення,-

В С Т А Н О В И В:

04 грудня 2020 року представник ОСОБА_1 -Адвокатське бюро Позненка Юрія звернувся до суду з заявою про ухвалення додаткового рішення щодо розподілу судових витрат на професійну правову допомогу.

Додатковим рішенням від 10 грудня 2020 року заяву задоволено частково. Однак в резолютивній частині додаткового рішення зазначено - Рішення суду може бути оскаржене в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня складення рішення до Третього апеляційного адміністративного суду , тоді як необхідно зазначити - Рішення суду може бути оскаржене в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги протягом десяти днів з дня проголошення даного рішення до Третього апеляційного адміністративного суду .

Відповідно до ч. 1 ст. 253 КАС України, суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Керуючись ст. 253 КАС України, суд -

У Х В А Л И В:

Виправити описку в додатковому рішенні Кіровського районного суду м. Кіровограда від 10 грудня 2020 року за адміністративним позовом ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Державного інспектора у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель, головного спеціаліста відділу контролю за використанням та охороною земель у м. Кропивницькому, Олександрівському, Знам`янському районах та м. Кропивницькому Демешко Володимира Вікторовича (місцезнаходження: вул. Чайковського, 7/55, м. Знам`янка, Кіровоградська область), Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області (місцезнаходження: вул.. Академіка Корольова, 26, м. Кропивницький) про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення.

Резолютивну частину додатковго рішення викласти в такій редакції:

Заяву представника позивача ОСОБА_1 - Авокатське бюро Позненка Юрія про ухвалення додаткового рішення щодо розподілу судових витрат на професійну правову допомогу - задовольнити частково.

Стягнути за рахунок бюджетних асигнувань Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, що знаходиться за адресою м. Кропивницький, вул. Академіка Корольова, 26, ЄДРПОУ 39767636 на користь ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) витрати на професійну правничу допомогу в розмірі 2 000 грн.

У задоволенні вимог щодо стягнення судового збору в розмірі 878,80 грн - відмовити.

Рішення суду може бути оскаржене в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги протягом десяти днів з дня проголошення даного рішення до Третього апеляційного адміністративного суду .

Рішення суду складено 10.12.2020 .

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається безпосередньо до Третього апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

У відповідності до підпункту 15.5 пункту 15 частини 1 Розділу VII Перехідних положень КАС України, в редакції від 3 жовтня 2017 року, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди (Кіровський районний суд м. Кіровограда).

Ухвала складена 05.01.2021.

Суддя Кіровського

районного суду

м.Кіровограда Н. Б. Варакіна

СудКіровський районний суд м.Кіровограда
Дата ухвалення рішення05.01.2021
Оприлюднено11.01.2021
Номер документу94024898
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —404/4234/20

Ухвала від 19.04.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Сафронова С.В.

Ухвала від 09.03.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Сафронова С.В.

Ухвала від 05.01.2021

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Варакіна Н. Б.

Рішення від 10.12.2020

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Варакіна Н. Б.

Рішення від 02.12.2020

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Варакіна Н. Б.

Ухвала від 31.08.2020

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Варакіна Н. Б.

Ухвала від 10.08.2020

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Варакіна Н. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні