Ухвала
від 01.02.2021 по справі 363/4788/20
ВИШГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"01" лютого 2021 р. Справа № 363/4788/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про прийняття позовної заяви та

відкриття провадження у справі

1 лютого 2021 року м. Вишгород

Суддя Вишгородського районного суду Київської області Лукач О.П., вирішуючи питання про прийняття позовної заяви та відкриття провадження у справі за позовною заявою Акціонерного товариства Банк Кредит Дніпро (01033, м. Київ, вул. Жилянська, 32) до ОСОБА_1 (місце реєстрації: АДРЕСА_1 ) про стягнення заборгованості за кредитним договором,

ВСТАНОВИВ:

18 грудня 2020 року до Вишгородського районного суду Київської області надійшла вказана позовна заява, яка підсудна цьому суду відповідно до частини першої статті 27 ЦПК України та інформації про місце проживання (перебування) відповідача, встановленого відповідно до частини шостої статті 187 ЦПК України.

Форма і зміст позовної заяви відповідають вимогам статей 175-177 ЦПК України.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі не встановлено.

Враховуючи характер спірних правових відносин, клопотання позивача про розгляд справи у порядку спрощеного позовного провадження, а також положення статті 274 ЦПК України , суд вважає за можливе призначити розгляд справи у порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) учасників справи.

Керуючись статтями 175 , 177 , 258 , 274-279 ЦПК України ,

ПОСТАНОВИВ:

прийняти до розгляду позовну заяву та відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою АТ Банк Кредит Дніпро до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Розглядати справу у порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) учасників провадження та призначити до розгляду у судове засідання на

3 березня 2021 року о 12:00 у приміщенні Вишгородського районного суду Київської області за адресою: м. Вишгород, вул. Кургузова, 7.

Надіслати позивачу копію ухвали про відкриття спрощеного позовного провадження у справі, відповідачу - копію ухвали про відкриття спрощеного позовного у справі, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення цієї ухвали для подання відзиву на позовну заяву . У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам статті 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідно до частини четвертої статті 178 ЦПК України копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами. Крім цього, відповідач має право в установлений судом строк подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив у п`ятиденний строк з дня отримання відзиву у порядку, передбаченому статтею 179 ЦПК України, також подавши до суду документи, що підтверджуються надсилання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідач має право подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів у п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив в порядку, передбаченому статтею 180 ЦПК України, також подавши до суду документи, що підтверджуються надсилання (надання) заперечень і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмету спору або у спорі, який має очевидно штучний характер, умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі, тощо.

Позивач вправі відмовитись від позову (всіх або частини позовних вимог), відповідач має право визнати позов (всі або частину позовних вимог) на будь-якій стадії судового процесу.

Крім того, сторони мають можливість отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://vsh.ko.court.gov.ua .

Ухвала про відкриття провадження у справі набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя О.П. Лукач

Дата ухвалення рішення01.02.2021
Оприлюднено02.02.2021

Судовий реєстр по справі —363/4788/20

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Лукач О. П.

Ухвала від 04.09.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Лукач О. П.

Рішення від 27.04.2021

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Лукач О. П.

Ухвала від 01.02.2021

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Лукач О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні