Ухвала
від 29.01.2021 по справі 461/10955/20
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/10955/20

Провадження № 1-кс/461/740/21

УХВАЛА

29.01.2021 року, слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 , за участі секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області капітана поліції ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні №42020140000000180 від 10 грудня 2020 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшло відповідне клопотання слідчого, яке вмотивоване тим, 08.12.2020 до Львівської обласної прокуратури надійшло звернення в.о. президента Національної академії аграрних наук України ОСОБА_4 щодо вчинення службовими особами Грядівської та Грибовицької сільських рад Жовківського району Львівської області дій із зайняття земельних ділянок, що знаходяться на праві постійного користування в Інституті біології тварин НААН та є державною власністю, чим спричинено тяжкі наслідки.

10.12.2020 Львівською обласною прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42020140000000180 від 10.12.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні доручено провести слідчим слідчого управління СУ ГУНП у Львівській області.

Встановлено, що Інститут біології тварин НААН є правонаступником Львівського біотехнологічного центру Української академії аграрних наук, який свого часу здійснював землекористування земельною ділянкою площею 314,7 га, що знаходиться на території Грядівської та Грибовицької селищних рад згідно Державного акту на право постійного користування землею від 21.08.1996р. серія ІІ-ЛВ № 004380.

У свою чергу, Інститут біології тварин НААН є правонаступником Львівського біотехнологічного центру УААН щодо землекористування земельною ділянкою площею 314,7 га, що знаходиться на території Грядівської та Грибовицької селищних рад Жовківського р-ну Львівської області згідно з такими документами:

- Постановою Президії Української академії аграрних наук від 24.05.1996 року №10 Львівський біотехнологічний центр УААН перетворено в філіал Інституту розведення і генетики тварин (згідно п. 8 цієї Постанови статус юридичної особи Львівського біологічного центру УААН припинено);

- Постановою Президії Української академії аграрних наук від 26.11.1998року №13 Львівський філіал Інституту розведення і генетики тварин разом з дослідними господарствами передано у підпорядкування Інституту землеробства і біології тварин. У відповідності до даної постанови Президії УААН видано наказ «Про перепідпорядкування Львівського філіалу Інституту розведення і генетики тварин УААН» від 25.01.1999р. № 12, згідно якого Львівський філіал Інституту розведення і генетики тварин разом з його дослідними господарствами «Глинянське», «Бартатівське», «Гряда» та ремонтно-будівельне управління «Каменяр» передано у підпорядкування Інституту землеробства і біології тварин УААН;

- Постановою Президії УААН «Про перетворення Львівського філіалу Інституту землеробства і біології тварин» від 04.02.1999р. № 4 Львівський філіал Інституту землеробства і біології тварин перетворено у Відділення селекції, генетики, і біотехнології Інституту землеробства і біології тварин УААН без права юридичної особи.

- Постановою Президії Української академії аграрних наук від 21.03.2000 № 5 Інститут землеробства і біології тварин УААН було реорганізовано у Інститут біології тварин УААН, до якого у підпорядкування на правах юридичних осіб перейшли Дослідне господарство «Чишки», Дослідне господарство «Гряда», Ремонтно-будівельне управління «Каменяр»;

- Постановою Президії Української академії аграрних наук «Про приєднання дослідного господарства «Гряда» Інституту біології тварин УААН до Інституту біології тварин УААН» від 14.06.2001 № 9 юридичну особу ДП «Гряда» було припинено шляхом приєднання цього господарства до Інституту біології тварин УААН.

Враховуючи вищевказані процеси стосовно перетворень, підпорядкувань та приєднань наукових установ та підприємств, що входили в мережу Української академії аграрних наук України, Інститут біології тварин УААН став правонаступником Львівського біотехнологічного центру УААН, в тому числі, стосовно земельної ділянки, що знаходиться на території Грибовицької та Грядівської сільських рад площею 314,7 га.

Відповідно до Указу Президента України від 06.01.2012 № 8 «Про надання Українській академії аграрних наук статусу національної», постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2010р. «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 р. №175» та наказу Академії аграрних наук України від 07 вересня 2010 р. №69 «Про перейменування установ, підприємств та організацій Національної академії аграрних наук України» визначено перейменувати Інститут біології тварин УААН у Інститут біології тварин НААН.

Як Львівський біотехнологічний центр УААН (в час свого існування) так і Інститут біології тварин НААН є установами, які входили чи входять до майнового комплексу НААН. Згідно п. 89 Статуту НААН, затвердженого постановою КМУ від 28.03.2012р. № 315, майновий комплекс Академії складається з усіх матеріальних та нематеріальних активів (далі - об`єкти майнового комплексу), які перебувають на балансі Академії і наукових та інших установ, підприємств та організацій, що перебувають у її віданні, закріплені державою за Академією в безстрокове користування або придбані за рахунок бюджетних коштів, а також коштів, одержаних в результаті фінансово-господарської діяльності, чи набуті іншим шляхом, не забороненим законом.

Пунктом 90 цього Статуту передбачено, що об`єкти майнового комплексу Академії належать їй на праві господарського відання і передаються науковим та іншим установам, підприємствам та організаціям, що перебувають у її віданні, на праві оперативного управління з урахуванням особливостей, встановлених законодавством та цим Статутом.

Пунктом 95 цього Статуту визначено, що вилучення земельних ділянок Академії може здійснюватися лише за згодою Президії відповідно до Земельного кодексу України.

Земельні ділянки, віднесені до особливо цінних земель, які перебувають у постійному користуванні наукових та інших установ, підприємств та організацій, що перебувають у віданні Академії, вилученню не підлягають, крім випадків, передбачених земельним законодавством.

Земельна ділянка, яка перебуває у користуванні Інституту біології тварин на підставі Державного акту на право постійного користування землею ІІ-ЛВ № 004380 з користування Інституту по рішенню президії НААН в порядку Земельного кодексу України не вилучалась, рівно як і Інститутом в порядку ст.ст.122,142 Земельного кодексу України не складалась нотаріально посвідчена заява про відмову від права користування вищевказаною земельною ділянкою повністю чи частково. Також не було вилучень з користування Інституту даної земельної ділянки в порядку ст. ст. 143, 144 Земельного кодексу України.

Отже, в силу вищевказаних обставин, земельна ділянка загальною площею 314,7 га на території Грибовицької та Грядівської сільських рад Жовківського району Львівської області перебуває в користування Інституту біології тварин НААН і у встановленому законом порядку у віданні місцевих територіальних громад та органів влади для прийняття відповідних рішень щодо зміни/надання іншого статусу землі, не вилучалась.

У відповідності до п. 2 Розділу VII «Прикінцевих та перехідних положень» Закону України «Про Державний земельний кадастр» земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 р., вважаються сформованими незалежно від присвоєння їм кадастрового номера. Отже, зазначена земельна ділянка, яка перебуває у користуванні Інституту біології тварин НААН є об`єктом цивільних прав в контексті положень ст. 79-1 Земельного кодексу України.

Вищенаведене вказує на те, що користувачем земельної ділянки площею 314,7 га, що знаходиться на території Грядівської та Грибовицької сільських рад згідно Державного акту на право постійного користування землею від 21.08.1996р. серія ІІ-ЛВ № 004380 є Інститут біології тварин НААН.

Разом з тим, на частині земельної ділянки, яка перебуває у постійному користуванні Інституту біології тварин НААН, відповідно до Державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-ЛВ № 004380 площею 314,7 га на території Грядівської сільської ради сформовано понад 460 земельних ділянок, зокрема на території Грядівської сільської ради в основному площею 0.01 га із статусом «землі запасу».

Проте, Інститут згоду на вилучення земельних ділянок та припинення права постійного користування не надавав.

Згідно із п.94 Статуту Національної академії аграрних наук України вилучення земельних ділянок наукових установ, організації підприємств НААН та припинення права постійного користування ними може здійснюватись лише за згодою Президії НААН, відповідно до Земельного кодексу України.

При цьому, Національна академія аграрних наук України не надавала згоди щодо вилучення та припинення права постійного користування земельними ділянками Інституту біології тварин НААН.

Слідчий зазначає, що є підстави вважати, що Грядівською сільською радою незаконно та без наявних на те правових підстав здійснюється зайняття земельної ділянки, що знаходяться на праві постійного користування в Інституті біології тварин НААН та є державною власністю.

Незаконне розпорядження сільськими радами земельними ділянками, які перебувають на праві постійного користування Інституту порушують інтереси держави.

Разом з тим, оперативним підрозділом Управління стратегічних розслідувань у Львівській області, в ході виконання доручення слідчого у даному кримінальному провадженні здобуто інформацію, про те, що до вчинення кримінального правопорушення можуть бути причетні посадові особи ПП «Центр Європейського розвитку» (ЄДРПОУ 35185980) та ФОП ОСОБА_5 , які виготовляли технічні документації по вказаних земельних ділянках та пов`язані між собою. Свою діяльність вказані суб`єкти господарювання здійснюють в офісних приміщеннях за адресами: АДРЕСА_1 та АДРЕСА_2 .

Зважаючи на викладене, з метою забезпечення повного та неупередженого розслідування вказаного кримінального правопорушення, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання документів, предметів та інформації, проведено обшук в приміщенні за адресою: АДРЕСА_1 , ПП «Центр європейського розвитку» та ФОП ОСОБА_5 за результатами якого виявлено та вилучено документи які мають значення для досудового розслідування.

Вивченням віднайдених під час обшуку документів встановлено, що у них містяться відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження та підтверджують факт незаконного вилучення із державної власності земель, що знаходиться на території Грядівської та Грибовицької селищних рад та перебувають у постійному користування Інституту біології тварин НААН, відповідно до Державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-ЛВ № 004380 площею 314,7 га.

Зважаючи на викладене, слідчим винесено постанову про визнання вказаних документів речовими доказами у даному кримінальному провадженні.

Слідчий в судове засідання не з`явився, в клопотанні просив проводити розгляд без його участі та участі власника майна.

Згідно ч.1 ст.107 КПК України фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань слідчим суддею, крім вирішення питання про проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та в суді під час судового провадження є обов`язковим. У разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Перевіривши наданні матеріали та дослідивши докази по цих матеріалах, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч.1 ст.172 КПК України клопотання про арешт майна розглядається слідчим суддею, судом не пізніше двох днів з дня його надходження до суду, за участю слідчого та/або прокурора, цивільного позивача, якщо клопотання подано ним, підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, і за наявності - також захисника, законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження. Неприбуття цих осіб у судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання.

Згідно ст. 167 КПК України, тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення.

Відповідно до ч. 1 ст. 131 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Частиною 2ст. 170 КПК Українипередбачено, що арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Згідно з ч.3ст.170 КПК Україниу випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 цього Кодексу.

Відповідно дост. 98 КПК Україниречовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддями вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюється під час кримінального провадження.

Судом встановлено, що на підставі постанови слідчого від 28 січня 2021 року вилучені речі визнано речовим доказом по кримінальному провадженню №42020140000000180 від 10 грудня 2020 року.

Слідчий довів, що існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження

Потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Метою накладення арешту на вилучені предмети є збереження речових доказів.

Оцінюючи надані стороною обвинувачення докази слідчий суддя вважає їх належними та допустимими, їх сукупність та взаємозв`язок між ними достатній для прийняття процесуального рішення про арешт майна. Незастосування арешту майна може привести до настання наслідків, що перешкоджатимуть збереженню речових доказів.

Враховуючи вищевикладене,а такожправову підставудля арештумайна,наслідки арештумайна,розумність таспіврозмірність обмеженняправа власностізавданням кримінальногопровадження,наявність об`єктивноїнеобхідності тавиправданість такоговтручання управа ісвободи особи,беручи доуваги,що єдостатні підставивважати,що збереженняречових доказівнеобхідне дляздійснення належногодосудового розслідуваннякримінального провадження,слідчий суддяприходить довисновку,що клопотанняпідлягає дозадоволення.

Керуючись ст.ст.131, 132, 167, 170,172, 173 КПК України, слідчий суддя,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на документи, які вилучені під час проведення обшуку 28.01.2021 на підставі ухвали слідчого судді Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 від 20.01.2021 по справі №461/10955/20 (провадження №1-кс/461/431/21), у приміщенні за адресою: Львівська обл., Жовківський р-н., с. Малехів, вул. Галицька, 1Б, яке займають ПП «Центр європейського розвитку» та ФОП ОСОБА_5 , а саме:

-Копія проекту землеустрою зміна меж с. Гряда Жовківського р-н., Львівської області на 114 арк.

-Договір №1149-Ю/2020 про надання послуг від 16.11.2020 з додатками, всього на 4 арк.,

-Лист ФОП ОСОБА_6 №0210Ш від 07.10.2019 на 1 арк.,

-Договір №30-Ю/2020 про виконання робіт із землеустрою від 23.10.2020 з додатками, всього на 4 арк.,

-Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. ОСОБА_7 в с. Гряда, Жовківського р-н., Львівської області на 20 арк.

-Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. ОСОБА_8 в с. Гряда, Жовківського р-н., Львівської області 4622782500:02:000:0093 на 23 арк.

-Копія генерального плану с.Гряда та с.Воля Гамулецька, Жовківського р-н., Львівської області М1:5000

-Витяг з державного земельного кадастру НВ-4613505022020 на 6 арк.,

-Витяг з державного земельного кадастру НВ-4613503312020 на 5 арк.,

-Кадастровий план на ділянку №5 с. Гряда, вик. ОСОБА_6 на 1 арк.

-Кадастровий план на ділянку №7 с. Гряда, вик. ОСОБА_6 на 1 арк.

-Каталог координат проектних поворотних точок меж села Гряда ОСОБА_6 на 1 арк.

-Кадастровий план на ділянку №6 с. Гряда, вик. ОСОБА_6 на 1 арк.

-Збірний кадастровий с. Гряда, вик. ОСОБА_6 на 1 арк.

-Проект землеустрою щодо встановлення (зіни) межі с. Гряда, Жовківського р-ну, Львівської обл., всбого на 11 арк.,

-Рішення №10 від 25.09.2019 Грядівської сільської ради Жовківського р-ну, Львівської обл. на 1 арк.,

-Рішення №14 від 16.10.2020 Грядівської сільської ради Жовківського р-ну, Львівської обл. на 2 арк.,

-Завдання на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Грядівської сільської ради №4622782500:02:000:0004 на 1 арк.,

-Клопотання Грядівської сільської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою до ФОП ОСОБА_5 на 1 арк.,

-Акт перенесення в натуру меж охоронних зон, зон санітарної охорони, санітарно-захисних зон і зон особливого використання земель за їх наявності на 1 арк.,

-Акт прийому передачі межових знаків на зберігання при поділі змельної ділянки по межі поділу на 2 арк.

-Акт здачі приймання виконаних робіт б.н. та без дати на 1 арк.,

-Схема розподілу земельної ділянки №4622782500:02:000:0004 на 1 арк.,

-Рішення №11 від 25.09.2019 Грядівської сільської ради Жовківського р-ну, Львівської обл. на 1 арк.,

-Рішення №15 від 25.09.2019 Грядівської сільської ради Жовківського р-ну, Львівської обл. на 2 арк.,

-Завдання на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Грядівської сільської ради №4622782500:02:000:0003 на 1 арк.,

-Клопотання Грядівської сільської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою до ФОП ОСОБА_5 на 1 арк.,

-Акт перенесення в натуру меж охоронних зон, зон санітарної охорони, санітарно-захисних зон і зон особливого використання земель за їх наявності на 1 арк.,

-Акт прийому передачі межових знаків на зберігання при поділі змельної ділянки по межі поділу на 2 арк.

-Акт здачі приймання виконаних робіт б.н. та без дати,

-Схема розподілу земельної ділянки №4622782500:02:000:0003,

-Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. ОСОБА_9 в с. Гряда, Жовківського р-н., Львівської області 4622782500:02:000:0092,

-Флеш носій Platinent 4 GB

Проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність :- ОСОБА_10 (4622782500:02:000:0381)- ОСОБА_11 (4622782500:02:000:0373)- ОСОБА_12 (4622782500:02:000:0374)- ОСОБА_13 (4622782500:02:000:0334)- ОСОБА_14 (4622782500:02:000:0340)- ОСОБА_15 (4622782500:02:000:0347)- ОСОБА_16 (4622782500:02:000:0350)- ОСОБА_17 (4622782500:02:000:0351)- ОСОБА_18 (4622782500:02:000:0398)- ОСОБА_19 (4622782500:02:000:0399)- ОСОБА_20 (4622782500:02:000:0402)- ОСОБА_21 (4622782500:02:000:0324)- ОСОБА_22 (4622782500:02:000:0363)- ОСОБА_23 (4622782500:02:000:0366)- ОСОБА_24 (4622782500:02:000:0368)- ОСОБА_25 (4622782500:02:000:0392)- ОСОБА_26 (4622782500:02:000:0017)- ОСОБА_27 (4622782500:02:000:0018)- ОСОБА_28 (4622782500:02:000:0019)- ОСОБА_29 (4622782500:02:000:0020)- ОСОБА_30 (4622782500:02:000:0021)- ОСОБА_31 (4622782500:02:000:0022)- ОСОБА_32 (4622782500:02:000:0026)- ОСОБА_33 (4622782500:02:000:0027)- ОСОБА_34 (4622782500:02:000:0028)- ОСОБА_35 (4622782500:02:000:0029)- ОСОБА_36 (4622782500:02:000:0030)- ОСОБА_37 (4622782500:02:000:0031)- ОСОБА_38 (4622782500:02:000:0032)- ОСОБА_39 (4622782500:02:000:0033)- ОСОБА_40 (4622782500:02:000:0034)- ОСОБА_41 (4622782500:02:000:0035)- ОСОБА_42 (4622782500:02:000:0046)- ОСОБА_43 (4622782500:02:000:0139)- ОСОБА_44 (4622782500:02:000:0140)- ОСОБА_45 (4622782500:02:000:0141)- ОСОБА_46 (4622782500:02:000:0142)- ОСОБА_47 (4622782500:02:000:0143)- ОСОБА_48 (4622782500:02:000:0144)- ОСОБА_49 (4622782500:02:000:0145)- ОСОБА_50 (4622782500:02:000:0146)- ОСОБА_51 (4622782500:02:000:0147)- ОСОБА_52 (4622782500:02:000:0151)- ОСОБА_53 (4622782500:02:000:0153)- ОСОБА_54 (4622782500:02:000:0157)- ОСОБА_55 (4622782500:02:000:0159)- ОСОБА_56 (4622782500:02:000:0164)- ОСОБА_57 (4622782500:02:000:0168)- ОСОБА_58 (4622782500:02:000:0169)- ОСОБА_59 (4622782500:02:000:0170)- ОСОБА_60 (4622782500:02:000:0171)- ОСОБА_61 (4622782500:02:000:0173)- ОСОБА_62 (4622782500:02:000:0174)- ОСОБА_63 (4622782500:02:000:0177)- ОСОБА_64 (4622782500:02:000:0178)- ОСОБА_65 (4622782500:02:000:0179)- ОСОБА_66 (4622782500:02:000:0180)- ОСОБА_67 (4622782500:02:000:0181)- ОСОБА_68 (4622782500:02:000:0182)- ОСОБА_69 (4622782500:02:000:0183)- ОСОБА_70 (4622782500:02:000:0184)- ОСОБА_71 (4622782500:02:000:0185)- ОСОБА_72 (4622782500:02:000:0186)- ОСОБА_73 (4622782500:02:000:0187)- ОСОБА_74 (4622782500:02:000:0188)- ОСОБА_75 (4622782500:02:000:0189)- ОСОБА_76 (4622782500:02:000:0190)- ОСОБА_77 (4622782500:02:000:0191)- ОСОБА_78 (4622782500:02:000:0193)- ОСОБА_79 (4622782500:02:000:0194)- ОСОБА_80 (4622782500:02:000:0195)- ОСОБА_81 (4622782500:02:000:0196)- ОСОБА_82 (4622782500:02:000:0198)- ОСОБА_83 (4622782500:02:000:0199)- ОСОБА_84 (4622782500:02:000:0201)- ОСОБА_85 (4622782500:02:000:0202)- ОСОБА_86 (4622782500:02:000:0217)- ОСОБА_87 (4622782500:02:000:0220)- ОСОБА_88 (4622782500:02:000:0222)- ОСОБА_89 (4622782500:02:000:0008)- ОСОБА_90 (4622782500:02:000:0012)- ОСОБА_91 (4622782500:02:000:0062)- ОСОБА_92 (4622782500:02:000:0094)- ОСОБА_93 (4622782500:02:000:0095)- ОСОБА_94 (4622782500:02:000:0100)- ОСОБА_95 (4622782500:02:000:0101)- ОСОБА_96 (4622782500:02:000:0105)- ОСОБА_97 (4622782500:02:000:0106)- ОСОБА_98 (4622782500:02:000:0107)- ОСОБА_99 (4622782500:02:000:0115)- ОСОБА_100 (4622782500:02:000:0136)- ОСОБА_101 (4622782500:02:000:0148)- ОСОБА_102 (4622782500:02:000:0150)- ОСОБА_103 (4622782500:02:000:0152)- ОСОБА_104 (4622782500:02:000:0156)- ОСОБА_105 (4622782500:02:000:0161)- ОСОБА_106 (4622782500:02:000:0163)- ОСОБА_107 (4622782500:02:000:0165)- ОСОБА_108 (4622782500:02:000:0167)- ОСОБА_109 (4622782500:02:000:0208)- ОСОБА_110 (4622782500:02:000:0212)- ОСОБА_111 (4622782500:02:000:0225)- ОСОБА_112 (4622782500:02:000:0240)- ОСОБА_113 (4622782500:02:000:0242)- ОСОБА_114 (4622782500:02:000:0261)- ОСОБА_115 (4622782500:02:000:0320)- ОСОБА_116 (4622782500:02:000:0065)- ОСОБА_117 (4622782500:02:000:0066)- ОСОБА_118 (4622782500:02:000:0067)- ОСОБА_119 (4622782500:02:000:0102)- ОСОБА_120 (4622782500:02:000:0109)- ОСОБА_121 (4622782500:02:000:0110)- ОСОБА_122 (4622782500:02:000:0111)- ОСОБА_123 (4622782500:02:000:0114)- ОСОБА_124 (4622782500:02:000:0116)- ОСОБА_125 (4622782500:02:000:0117)- ОСОБА_126 (4622782500:02:000:0118)- ОСОБА_127 (4622782500:02:000:0124)- ОСОБА_128 (4622782500:02:000:0127)- ОСОБА_129 (4622782500:02:000:0128)- ОСОБА_130 (4622782500:02:000:0129)- ОСОБА_131 (4622782500:02:000:0131)- ОСОБА_132 (4622782500:02:000:0134)- ОСОБА_133 (4622782500:02:000:0137)- ОСОБА_134 (4622782500:02:000:0158)- ОСОБА_135 (4622782500:02:000:0162)- ОСОБА_136 (4622782500:02:000:0166)- ОСОБА_137 (4622782500:02:000:0214)- ОСОБА_138 (4622782500:02:000:0219)- ОСОБА_139 (4622782500:02:000:0223)- ОСОБА_140 (4622782500:02:000:0224)- ОСОБА_141 (4622782500:02:000:0230)- ОСОБА_142 (4622782500:02:000:0232)- ОСОБА_143 (4622782500:02:000:0235)- ОСОБА_144 (4622782500:02:000:0236)- ОСОБА_145 (4622782500:02:000:0237)- ОСОБА_146 (4622782500:02:000:0238)- ОСОБА_147 (4622782500:02:000:0239)- ОСОБА_148 (4622782500:02:000:0241)- ОСОБА_149 (4622782500:02:000:0243)- ОСОБА_150 (4622782500:02:000:0244)- ОСОБА_151 (4622782500:02:000:0245)- ОСОБА_152 (4622782500:02:000:0246)- ОСОБА_153 (4622782500:02:000:0249)- ОСОБА_154 (4622782500:02:000:0250)- ОСОБА_155 (4622782500:02:000:0251)- ОСОБА_156 (4622782500:02:000:0254)- ОСОБА_157 (4622782500:02:000:0255)- ОСОБА_158 (4622782500:02:000:0256)- ОСОБА_159 (4622782500:02:000:0259)- ОСОБА_160 (4622782500:02:000:0260)- ОСОБА_161 (4622782500:02:000:0262)- ОСОБА_162 (4622782500:02:000:0266)- ОСОБА_163 (4622782500:02:000:0267)- ОСОБА_164 (4622782500:02:000:0268)- ОСОБА_165 (4622782500:02:000:0270)- ОСОБА_166 (4622782500:02:000:0273)- ОСОБА_167 (4622782500:02:000:0275)- ОСОБА_168 (4622782500:02:000:0277)- ОСОБА_169 (4622782500:02:000:0279)- ОСОБА_170 (4622782500:02:000:0281)- ОСОБА_171 (4622782500:02:000:0283)- ОСОБА_172 (4622782500:02:000:0285)- ОСОБА_173 (4622782500:02:000:0286)- ОСОБА_174 (4622782500:02:000:0299)- ОСОБА_175 (4622782500:02:000:0301)- ОСОБА_176 (4622782500:02:000:0302)- ОСОБА_177 (4622782500:02:000:0308)- ОСОБА_178 (4622782500:02:000:0309)- ОСОБА_179 (4622782500:02:000:0310)- ОСОБА_180 (4622782500:02:000:0045)- ОСОБА_181 (4622782500:02:000:0080)- ОСОБА_182 (4622782500:02:000:0011)- ОСОБА_183 (4622782500:02:000:0073)- ОСОБА_184 (4622782500:02:000:0082)- ОСОБА_185 (4622782500:02:000:0084)- ОСОБА_186 (4622782500:02:000:0085)- ОСОБА_187 (4622782500:02:000:0211)- ОСОБА_188 (4622782500:02:000:0036)- ОСОБА_189 (4622782500:02:000:0037)- ОСОБА_190 (4622782500:02:000:0038)- ОСОБА_191 (4622782500:02:000:0075)- ОСОБА_192 (4622782500:02:000:0227)- ОСОБА_193 (4622782500:02:000:0300)- ОСОБА_194 (4622782500:02:000:0318)- ОСОБА_195 (4622782500:02:000:0015)- ОСОБА_196 (4622782500:02:000:0016)- ОСОБА_197 (4622782500:02:000:0050)- ОСОБА_198 (4622782500:02:000:0053)- ОСОБА_199 (4622782500:02:000:0054)- ОСОБА_200 (4622782500:02:000:0055)- ОСОБА_201 (4622782500:02:000:0056)- ОСОБА_202 (4622782500:02:000:0057)- ОСОБА_203 (4622782500:02:000:0059)- ОСОБА_204 (4622782500:02:000:0060)- ОСОБА_205 (4622782500:02:000:0072)- ОСОБА_206 (4622782500:02:000:0083)- ОСОБА_207 (4622782500:02:000:0087)- ОСОБА_208 (4622782500:02:000:0090)- ОСОБА_209 (4622782500:02:000:0203)- ОСОБА_210 (4622782500:02:000:0204)- ОСОБА_211 (4622782500:02:000:0292)- ОСОБА_212 (4622782500:02:000:0295)- ОСОБА_213 (4622782500:02:000:0316)- ОСОБА_214 (4622782500:02:000:0317)- ОСОБА_215 (4622782500:02:000:0321)- ОСОБА_216 (4622782500:02:000:0076) - ОСОБА_217 (4622782500:04:000:0046)

- ОСОБА_218 (4622782500:04:000:0038)

- ОСОБА_219 (4622782500:04:000:0050)

- ОСОБА_220 (4622782500:04:000:0049)

-Рішення Грядівської сільської ради №123 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №139 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №168 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №79 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №238 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №130 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №65 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №43 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №132 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №47 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №18 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №134 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №23 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №94 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №95 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №40 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №54 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №42 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №36 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №120 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №77 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №41 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №121 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №71 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №72 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №12 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №88 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №14 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №87 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №158 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №155 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №124 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №172 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №150 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №171 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №125 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №137 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №152 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №127 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №44 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №49 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №48 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №32 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №57 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №119 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №90 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №67 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №239 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №249 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №248 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №68 від 20.11.2020 на 1 арк,

-Рішення Грядівської сільської ради №20 від 20.11.2020 на 1 арк.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення29.01.2021
Оприлюднено30.05.2024
Номер документу94613773
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —461/10955/20

Ухвала від 09.11.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 04.10.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 05.06.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 05.05.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 02.05.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 26.04.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 26.04.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 26.04.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 07.04.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 21.02.2023

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Белена А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні