Ухвала
від 03.02.2021 по справі 752/26341/18
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Головуючий у суді першої інстанції: Колдіна О.О

У Х В А Л А

03 лютого 2021 року місто Київ

справа № 752/26341/18

провадження№22/824/2578/2021

Київський апеляційний суд в складі судді-доповідача Стрижеуса А.М., вирішуючи питання про відкриття провадження за апеляційною скаргою Державного підприємства Сетам" на рішення Голосіївського районного суду м. Києва від 11 серпня 2020 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Фірма СІБ до Державного підприємства СЕТАМ , Головного територіального управління юстиції у м.Києві Управління державної виконавчої служби Відділу примусового виконання рішень, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи без самостійних вимог: Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Змисловська Тетяна Василівна, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Незнайко Євген Вікторович про визнання недійсними та скасування електронних торгів, протоколів ведення електронних торгів, акту про проведення електронних торгів, визнання недійсними та скасування свідоцтва про придбання майна з прилюдних торгів, договору купівлі-продажу майна, -

В С Т А Н О В И В:

РішеннямГолосіївського районного суду м. Києва від 11 серпня 2020 рокучастково задоволено позовні вимоги ТОВ Фірма СІБ до ДП СЕТАМ , Головного територіального управління юстиції у м.Києві Управління державної виконавчої служби Відділу примусового виконання рішень, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи без самостійних вимог: Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Змисловська Т.В., приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Незнайко Є.В. про визнання недійсними та скасування електронних торгів, протоколів ведення електронних торгів, акту про проведення електронних торгів, визнання недійсними та скасування свідоцтва про придбання майна з прилюдних торгів, договору купівлі-продажу майна, задовольнити частково.

Не погоджуючись з рішенням суду представником ДП Сетам - Козмінською М.В. подано апеляційну скаргу, яка містить клопотання про поновлення строку на апеляційне оскарження.

В обґрунтування пропуску строку на апеляційне оскарження представник ДП Сетам - Козмінська М.В. вказує про те, що судом першої інстанції не було надіслано на адресу ДП Сетам копію рішення суду від 11 серпня 2020 року. Про наявність оскаржуваного рішення ДП Сетам дізналося з ухвали Київського апеляційного суду від 09 грудня 2020 року про відкриття апеляційного провадження, яка отримана ДП Сетам 21 грудня 2020 року, що підтверджується штампом вхідної кореспонденції на супровідному листі Київського апеляційного суду, а тому вважає, що зазначені обставини є підставою для поновлення строку на апеляційне рішення суду.

Вивчивши матеріали справи, суд вважає за можливе поновити представнику ДП Сетам - Козмінській М.В. строк на апеляційне оскарження рішення Голосіївського районного суду м. Києва від 11 серпня 2020 року, оскільки обставини, на які посилається апелянт не спростовуються матеріалами справи, а отже строк пропущено з поважних причин (п.1 ч.2 ст. 354 ЦПК України).

Подана апеляційна скарга відповідає вимогам ст.ст. 352-361 ЦПК України, а тому перешкод для відкриття апеляційного провадження немає.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.127, 352-361, 369 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника Державного підприємства Сертам - Козмінської Маріанни Владиславівни про поновлення строку на апеляційне оскарження рішення Голосіївського районного суду м. Києва від 11серпня 2020 року - задовольнити та поновити його.

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною Державного підприємства Сетам" на рішення Голосіївського районного суду м. Києва від 11 серпня 2020 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Фірма СІБ до Державного підприємства СЕТАМ , Головного територіального управління юстиції у м.Києві Управління державної виконавчої служби Відділу примусового виконання рішень, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи без самостійних вимог: Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Змисловська Тетяна Василівна, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Незнайко Євген Вікторович про визнання недійсними та скасування електронних торгів, протоколів ведення електронних торгів, акту про проведення електронних торгів, визнання недійсними та скасування свідоцтва про придбання майна з прилюдних торгів, договору купівлі-продажу майна.

Копію ухвали про відкриття провадження разом з копіями апеляційних скарг та доданими до неї матеріалами надіслати учасникам справи і встановити їм строк для подачі відзиву на апеляційну скаргу тривалістю п`ять днів з моменту отримання копії цієї ухвали.

Роз`яснити учасникам справи, що до відзиву додаються докази надсилання (надання) копій відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи (ч. 4 ст. 360 ЦПК України).

Відсутність відзиву на апеляційні скарги не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції.

Ухвала оскарженню не підлягає

Суддя-доповідач:

Дата ухвалення рішення03.02.2021
Оприлюднено12.02.2021
Номер документу94822373
СудочинствоЦивільне
Сутьпридбання майна з прилюдних торгів, договору купівлі-продажу майна

Судовий реєстр по справі —752/26341/18

Ухвала від 24.12.2021

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Машкевич К. В.

Постанова від 03.11.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Фаловська Ірина Миколаївна

Ухвала від 26.10.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Фаловська Ірина Миколаївна

Ухвала від 05.04.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Фаловська Ірина Миколаївна

Постанова від 03.03.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Стрижеус Анатолій Миколайович

Ухвала від 03.02.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Стрижеус Анатолій Миколайович

Ухвала від 03.02.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Стрижеус Анатолій Миколайович

Ухвала від 24.12.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Стрижеус Анатолій Миколайович

Ухвала від 09.12.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Стрижеус Анатолій Миколайович

Ухвала від 10.08.2020

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні