Ухвала
від 15.02.2021 по справі 621/304/21
ЗМІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №621/304/21

Пр. №2/621/482/21

Ухвала

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

15 лютого 2021 року м. Зміїв

Суддя Зміївського районного суду Харківської області Шахова В.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 (ІПН НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ) до Товариства з обмеженою відповідальністю "1 Безпечне Агентство Необхідних Кредитів" (ЄДРПОУ 39861924, адреса: 01004, м. Київ, площа Арсенальна, буд. 1 Б) про захист прав споживачів,

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернулась до Зміївського районного суду Харківської області із позовом до ТОВ "1 Безпечне Агентство Необхідних Кредитів" в якому просить суд ухвалити рішення, яким визнати договір позики, укладений між ОСОБА_1 та ТОВ "1 Безпечне Агентство Необхідних Кредитів" - недійсним.

Позовна заява за формою та змістом відповідає вимогам статей 175 і 177 Цивільного процесуального кодексу України. Визначені статтями 185 - 186 Цивільного процесуального кодексу України підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Справа підсудна Зміївському районному суду Харківської області.

З урахуванням статті 19, 274 Цивільного процесуального кодексу України, вказану справу належить розглядати за правилами загального позовного провадження.

Відтак, справу слід прийняти до провадження, з метою виконання вимог, передбачених частини 1 статті 189 Цивільного процесуального кодексу України, розпочати підготовче провадження та призначити підготовче засідання у справі.

На підставі викладеного, керуючись статтею 187 Цивільного процесуального кодексу України, суддя, -

п о с т а н о в и в:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "1 Безпечне Агентство Необхідних Кредитів" про захист прав споживачів.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

З метою виконання вимог частини 1 статті 189 Цивільного процесуального кодексу України розпочати підготовче провадження у справі.

Призначити підготовче засідання у приміщенні Зміївського районного суду Харківської області (63404, Харківська область, м. Зміїв, вул. Адміністративна, №6) на 10 березня 2021 року на 13 годину 00 хвилин.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів, надіслати учасникам справи.

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам статті 178 Цивільного процесуального кодексу України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог частини 4 статті 178 Цивільного процесуального кодексу України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи (позивачу).

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до частини 1 статті 193 Цивільного процесуального кодексу України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання копії відзиву (у разі його надіслання відповідачем) для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини 3 - 5 статті 178 Цивільного процесуального кодексу України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи (відповідачу).

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив (у разі його надіслання позивачем) для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини 3 - 5 статті 178 Цивільного процесуального кодексу України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи (позивачу).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки: http://court.gov.ua/sud2014.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення15.02.2021
Оприлюднено16.02.2021

Судовий реєстр по справі —621/304/21

Рішення від 11.05.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

Ухвала від 10.03.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

Ухвала від 15.02.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні